Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ay evet güzel değil mi? 🥹
Bence no hiç kadın gibi gelmiyor bu kadar zayiflık :) sadece zayıf başka hiç birşeyi yok fit durmuyor yani ama tabi zevk meselesi buda senin zaten kilon yok ama bu kadar zayif olmak istediğinden vermek istiyorsub

Bence no hiç kadın gibi gelmiyor bu kadar zayiflık :) sadece zayıf başka hiç birşeyi yok fit durmuyor yani ama tabi zevk meselesi buda senin zaten kilon yok ama bu kadar zayif olmak istediğinden vermek istiyorsub
Şu da olabilir şuna da okeyim 😆 ya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır 🥹

Eklentiler

• IMG_9503.webp
    IMG_9503.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 39
Şu da olabilir şuna da okeyim 😆 ya ben incecik bel seviyorum ve düzgün bacaklar. Ne giyse yakışır 🥹
Bak bu okey tamam zayif ama iyi yukardaki incecik bel degil ki dumduz ama bel birazda genetik istedigin kadar zayifla ince değilse değil benim mesela atim bakim kaburgalarim nerdeyse belli oluyor ama incecik degil maalesef belim 🥲

Bak bu okey tamam zayif ama iyi yukardaki incecik bel degil ki dumduz ama bel birazda genetik istedigin kadar zayifla ince değilse değil benim mesela atim bakim kaburgalarim nerdeyse belli oluyor ama incecik degil maalesef belim 🥲
Evet benim de öyle, zayıfken bile bel oyuntum çok değildi. Popo da yoktu eskiden, dümdüz duruyoru. Şimdi popom var 🤣

İyi akşamlar.
Bu sabah kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
Domates(2 adet çeri) salatalık
1 dilim süzme peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam:
ızgara somon
Ayvalı kereviz
Kızımın tabağından da 1 kaşık makarna aşırdım 😆

Akşam 1 saat reformer pilates yapıldı. Egzersiz olarak yürüyüş yapmadım ama gün içinde 11 bin adım atmışım.

Kızımla şöyle gezdiğimiz günlere inşallah 🙏
Bu kadının vücudu herzaman spor yapan bir kadın vücudu baksana dümdüz dogumdan sonra bile baya sağlam sarkma yok çok çalışmak lazım böyle olmak için.

Back
X