Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Beni de ekler misinizzz
Ekleyebiliriz, boy kilo ve 1 hazirana kadar hedef verebilirsiniz. Bir de bel basen göğüs ölçüsü vermek isterseniz oraya da ekleyebiliriz.
Dokunmayın çok fenayım :ruh:
76 kg…………….. mont ve bot vardı gerçi hesap edemiyorum ne kadardır soyamadım da eczanede😂
72 diyelim mi:işsiz:
Haftaya da kıyafetlerle olacaksa 74 vs yazalım mi sen bilirsin ? Hafta sonu verememiş olma da 😅

Ekleyebiliriz, boy kilo ve 1 hazirana kadar hedef verebilirsiniz. Bir de bel basen göğüs ölçüsü vermek isterseniz oraya da ekleyebiliriz.

Haftaya da kıyafetlerle olacaksa 74 vs yazalım mi sen bilirsin ? Hafta sonu verememiş olma da 😅
Boy 156
Kilo 55
Hedef kilo 50
Bel 60
Göğüs 90
Basen 100 🫶🏻

Kızlar hastane işim olduğundan hiç düzenli beslenemedim,
Sadece akşam yemeği
Bulgur pilavı, semizotu salatası, 3 köfte ayran hüpettim 🥰

Yarın daha güzel devam ederim

Bugün 7.15 de uyandım saat 8 de bir bardak kefir ve bir haşlanmış yumurta ile kahvaltı yaptım. Ara öğün olarak duble türk kahvesi içtim. Öğlen yemeğinde bir kase corba 2 tane tavuk but ve 3 elma dilim patates yedim. Yemekten bir kaç saat sonra yeşil çay ve arkasından bir kahve içtim. Akşam 7de bol yeşillik salata, kuru fasulye ve az pilav ile günü kapattım. 2.5 litre de gun icerisinde su içtim 🫠

Kızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda Orenda +1
accessdenied accessdenied +1 (akşam?)
@Artemissisipi +1
@Bibibella +1
@KendineRenkli +1
@monoi +1 (akşam?)
my mister my mister +1
@Sofienin Kedisi +1
kikelomo kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam :KK68:

Infinite Soul Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden gelengiden
Hawky Hawky
Nevossss Nevossss
@seyda586
@dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.
Ben sabah sadece yarim yumurta yemisimdir belki yani oglumun omletinden aldim. Bi kupa kahve ictim, Aksama diyete uygun bi yemek yapamadim dunden kalan taze fasulye ve pilavdan yedim. (Bulgur.pilavi 3 kasik falan fasulyede 1 tabak orta boy bir tabakla) 1 kase cacik yedim. Biraz oncede 1 avuctan biraz fazla antep fistigi yedim. Daha da yemem. 🤣 yarin daha ozenli olmayi planliyorum bugun cok temizlik yaptim yemek islerine pek bakmadim. 🙈

Kızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda Orenda +1
accessdenied accessdenied +1 (akşam?)
@Artemissisipi +1
@Bibibella +1
@KendineRenkli +1
@monoi +1 (akşam?)
my mister my mister +1
@Sofienin Kedisi +1
kikelomo kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam :KK68:

Infinite Soul Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden gelengiden
Hawky Hawky
Nevossss Nevossss
@seyda586
@dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.
Yok aşkım başlamadim daha

Günaydınnnn gızlar bugunde motiveyiz bozmuyoruz sağlıklı besleniyoruz kiloları veriyoruz misterda alıyor :KK71: :KK6:

Back
X