Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bibi o salataya attığın şeyler çok güzel dimi yaa bende salataya atmak için alıyorum tadı efso oluyo
Neydi adı ya bimden alıyorum kıtır kıtır bide bu meksikan fasulyeyide çok alıp koyuyorum çok doyurucu zaten salatalarim öğün tarzi benim öyle yan ürün gibi değil
(Kıvırcık yeşil soğan mısır turşu m.fasulye çeviz kaşar nar ekşisi ve ton balığı ekstra yağ yok bide baharatlar) genelde böyle oluyor

Neydi adı ya bimden alıyorum kıtır kıtır bide bu meksikan fasulyeyide çok alıp koyuyorum çok doyurucu zaten salatalarim öğün tarzi benim öyle yan ürün gibi değil
(Kıvırcık yeşil soğan mısır turşu m.fasulye çeviz kaşar nar ekşisi ve ton balığı ekstra yağ yok bide baharatlar) genelde böyle oluyor
Diğer çeşitleride çok güselllll ben hepsini denedim mükkolar bibim 😍😍

Aslında sağlıklı beslenip spor yapıp çok iyi kilo alabilir kötü beslenmek iyi değil kilo alicam diye
Köfte ekmek yemek kötü mü beslenmek 😒 anneme dicem seni 😑 öyle kilo alamayan insanın kilo alması çok zor ama kötü beslenmesin ama daha yüksek kalorili gitmesi lazım. Sürekli spor yapacak olsa pilav makarna köfte tavuk yer mesela

Köfte ekmek yemek kötü mü beslenmek 😒 anneme dicem seni 😑 öyle kilo alamayan insanın kilo alması çok zor ama kötü beslenmesin ama daha yüksek kalorili gitmesi lazım. Sürekli spor yapacak olsa pilav makarna köfte tavuk yer mesela
Tamam işte kalorisi yüksek karbolardan yicek pirinç makarna gibi yoksa bende belli kalori altina düşmemeye çalişiyorum kaslarım erimesin diye

Benim babam hocaydı sporcuların siklet için kilo alması gerekiyosa proteinin min 2 katı karbonhidrat yedirirdi ama makarna pilav tarzı ordan biliyorum. Ki normal sikletinde olan sporcular da hep yerdi makarnasını pilavını ölçü farklı olurdu 🥲
Öf hocalarda öyle bilmem kac kilo haslanmış pirinç tavuk yiyorlar 🤣 yoksa sönüyorlar resmen 🙄 ben ekstra protein tozu kullanıyorum çünkü yeterince alamiyorum yiyerek

Öf hocalarda öyle bilmem kac kilo haslanmış pirinç tavuk yiyorlar 🤣 yoksa sönüyorlar resmen 🙄 ben ekstra protein tozu kullanıyorum çünkü yeterince alamiyorum yiyerek
Kız fitness hocası değil babam kasçı değildi yani 🥲 ben spor yapmadığım için dikkat etmiyorum ama yapsam ben de protein alımıma dikkat ederim yoksa karbonhidrattan yana sıkıntı yok 🤣
Bazı şeyler zaten kişiden kişiye çok değişiyor ya.

Kız fitness hocası değil babam kasçı değildi yani 🥲 ben spor yapmadığım için dikkat etmiyorum ama yapsam ben de protein alımıma dikkat ederim yoksa karbonhidrattan yana sıkıntı yok 🤣
Bazı şeyler zaten kişiden kişiye çok değişiyor ya.
Bi ara bulk yapayım dedim kahvaltıda bile tavuk pilav yiyordum :70:

1000009698.webp

Benim için gün bitmiştir, 1 detoks (greyfurt, salatalık, maden suyu) içeceğim var onu içeceğim sadece. Biraz hareketsiz bir gündü işe yürüdüm sadece 15 dk, az işlerim var biterse yaparım belki daha spor.🫡

Ben ne yedim güzel soru bi avuç ceviz yedim
20 dakika yürüdüm gidiş geliş 40 dakika oldu
Sonra avokadoyu ezip sosladım yedim tavuk haşlayıp marul mısır haşlanmış arpa şehriye yogurtlayıp kocaman kase yedim ayıp olacak ama 🥴🥴
Ama nasil kilo alacaksin boyleee 😃

Back
X