Giz'in diyet günlüğü :) (boool fotoğraflı)

slm gençlik ....yediklerimi yazayım

sabah:2 bardak su ,3 zeytin,domates, peynir, bir dilim ekmek, zoraki çay içtim bir bardak (kahvaltıyla aram yok hiç benim, sorunum akşam yemekleri )
iki sat sonra :5 tane kuru kayısı yedim 1,5 litre su
öğlen: bir kase yoğurt çorbası ekmeksiz
akşam :4 kaşık pilav üzerine kurufasulye salata

buraya kadar iyiydim iki tane halley yedim kendimden utanıyorum gitti koca gün ya

Son düzenleme:

ANEEEeeeeeeeem halleyler olmayaydı iyiydi ama koca gün gitmiş sayılmaz kuzum :) çünkü az yemesen de normalde o halleyleri yicektin hem de daha fazla yemek ile :) ama şimdi az yemek ve iki halley ile bitti günün :)))

ilk zamanlar için fena değil ama çikolatayı azaltarak çıakrt yaşamından :)

Gunaydinnnn canlarrr mutlu azimli saglikli basarili bir gun olsun insallahhhh...kayacans o halleyleri benmi yedim yoksa onlarmi beni yedi anlamadim :)) gece kalktim pismanliktan 300 kere zipladim tranbolinde bugun kacamak yok insallah ...

Gunaydinnnn canlarrr mutlu azimli saglikli basarili bir gun olsun insallahhhh...kayacans o halleyleri benmi yedim yoksa onlarmi beni yedi anlamadim :)) gece kalktim pismanliktan 300 kere zipladim tranbolinde bugun kacamak yok insallah ...

Çok fazla da yememişsin aslında
Tartı ne gösteriyor, dünden bugüne oynama var mi?

Ete daha ağırlık ver bence
Aksamları et yer proteinle kapatırsan acıkmazsın
Söyle 1,5 veya 2 elin büyüklüğünde et yiyebilirsin
Hem gözün gönlün doyar hem karnin :)

Ayrıca meyvenin, tatlının yanında mutlaka bir fincan yağsız süt içmelisin (Süt yerine yağsız dogal yoğurt da olur)
Bunlar kan şekerini hızla yükseltiyorlar, pankreas bir ton hormon salgılıyor kanda ki şekeri acilen düşürmek için, nitekim kan şekeri hemen düşüyor ve biz çabucak acıkıyoruz yine
Süt bunu dengeliyor, kan şekerinin daha yavaş yükselmesini sağlıyor
Başarılar bugün :)

Canim pazara kadar tartilmak yok surekli cikiyodum esim sakladi tartiyi:)) evet meyvenin yaninda yogurt yiyorum daha yeni basladim zaten bu 3. Gunum umarim pazara kadar birazda olsa vermis olurum..

kimsecikler gelmemiş hemen yediklerimi yazayım...
sabah: 2 bardak su,

kahvaltı:domates, peynir, üç dilim ekmek,4 zeytin,acı sivri biber birbuçuk,haşlanmış yumurta çay şekerli (günde bir bardak çay içiyorum onuda şekersiz içemem )

öğlen:4 kayısı bir elma bir kase yoğurt

akşam: mantarlı tavuk sote 5 kaşık,5 kaşık bulgur pilavı salata

saat 9 da :1 adet ekşi elma bir kase yoğurt

2,5 litre su 20 dk koşu bandında tempolu yürüyüş 250 defada tranbolinde zıplama

bugün çok güzel geçti yatana kadar bir kaçamak olmaz inşallah

kuzuuuuuuuuuuuuum sen neler yapmışsın böyleeeeeeeeeee :)))
maşallah saaaaaaaaaaaana :))))
mükemmel :)) harikasınnn :)))
yahuuuuuuuuuuuu bana destek olll 1kaç gündür dikkat edemiyorum

Canim çok güzel görünüyor bunlar :)
Seni tebrik ederim
Rafine şekerden yapılan Halley’leri 10 gün yeme inan tadını unutacaksın, bir daha asla yemek istemeyeceksin
Beyaz seker gerçekten bağımlılık yapıyor
14 yaşında kız kardeşim var günde 3 defa Nutella yiyor (çok zayıf ama kendisi, henüz)
Ben de diyorum arada bir parça kadayıf yiyeyim ama bir parça da kalmıyor arkası geliyor
Yoksa bir parça kadayıf sorun değil
Daha ertesi gün de şekere aşerme gibi durumlar oluyor
Olmaz olsun böyle gıda, olmaz olsun endüstriyelleşme, sağlımızla oynuyorlar resmen, içimizdeki hayvani çıkarıyorlar yeme alışkanlıkları konusunda :)

Pirinç yerine bulgur, nohut daha başarılı
Bulgur, nohut salatasını öğlene çekmeyi dene, aksam et, sebze ye
Meyvelerden de az şekerlilerini tercih et ahududu, çilek gibi
Fazla meyve tüketimi hele aksam geç saatte iyi değil
Aksam 18’den sonra bir şey yememeye çalış
Ama her şey yavaş yavaş :)

Gece vakti elma yerine kaynamış yumurtanın beyazını, veya mısır patlat (yağsız, tuzsuz, şekersiz) onu yiyebilirsin mutlaka yemek istiyorsan
Aksam yememe eğer diyabet hastası değilsek daha iyi, böylece gece vücudumuz yakabilsin yağları

Ben de bir haftadır 61 kilo da kaldım, su 59’u bir göreydim
Gün’de 1 saat kardiyo yapıyorum 500 kalori yakıyorum ama tik demiyor valla
Neler oluyor anlayamıyorum :)

Canim buna diyet olarak bakma
Yeme alışkanlıklarımızı değiştirme, daha sağlıklı beslenme olarak gör
Yeme alışkanlıkları da öyle 3 günde değişmiyor
Bu nedenle hemen moralini bozma :)
Sabır, disiplin, azim gerek
Bu da biz kadınların içinde olan bir şey :)
Dikkatli olmadığın günlerde bile ekmeği, hamur isini yememeye bak
Ben 1,5 aydır ekmek yemedim, tadını unuttum resmen ama çok mutluyum
Hiç uykulu olmuyorum gün aşırı ve hayatımda bir şey eksikmiş gibi hissetmiyorum

Ardından da rafine şekeri çikolatayı kes
Ben tatlı delisi bir insandım, fabrika çikolatasından uzaklaşırken önce kuru hurmaya yapıştım sonra onuda bıraktım keçi boynuzu yedim ve simdi o tatlı isteğimden eser kalmadı
Adet dönemlerinde bitter çikolata yiyorum
Annem mesela yemek yemeyi çok sever, hiç dikkat edeyim de demez, ama o kadar kadayıflar, baklavalar, çikolatalar gelir eve hiç yemez
Canim çekmiyor hiç diyor, iste görüyoruz hepsi alışkanlık
Bir de aksam 18’den sonra bir şey yememeye dikkat et
Bu üç şeyden sonra göreceksin, yağlar pıtır pıtır dökülecek :)

Sonra zaten sana bir motivasyon gelecek ve sağlıklı yemenin detaylarına dalmış bulacaksın kendini :)

kuzum dediğin kesinilikle çok doğru..yeme alışkanlığı sağlıklı olmalı...
ben dayanırım yemem ...mesela 1 aydır diyet yapıyorum ..çok sağlam şekilde tatlı mı da yemedim
ekmek de ama bi bıraktımmı hooop deli gibi yiyorum maalesef

3-4 gün sonrasında çok şükür bugün sabah ve öğlenim çok hafif geçti birazdan da ara öğünümü yiyecem oh missssss :)))

kuzulaaaar :))
sabah 1 bardak süt 1 kaşık müsli
:))
ara öğün=3-4 adet fındık
öğle 4 kaşık yoğurt + 2 kaşık müsli:))
ara öğün=form bisküvi :)))

****darısı akşam a

sadece şunu düşün lütfen kayacans kaçamak yaptığın her lokma için bindefa pişman olacaksın.. değermi beş dklık zevk için koca günü heba etmeye geçen hergün aleyhimize işliyor unutmaaa....ayrıca diyette falan değiliz biz yeme şeklimizi değiştiriyoruz, o güzel ama zararlı şeylerde elbette yiyecez nefis bu ama önceden ( kendim için söylüyorum) iki çukulatayı yerken şimdi canım istediği zaman sadece ucundan kırıp alıyorum hem nefsimi körlüyorum hemde pişmanlık dolu birgün geçirmiyorum.. birkaç gün ödüllendirmişsin kendini tamam ama hemen toparlan kuzucum unutma bu sayfaya gelmeden önce berbat durumdaydım emin ol burada karar verdim başlamaya hep birlikte başaracaz bunu

ahh o nutellaaa yokmu canım ya adamlar ne yapmışlar valla bizde çok severiz ailecek.. severdim demek daha doğru olucak artık dediğin çok doğru birkere yiyince arkası geliyor ama yemeyince unutuyosun ... gece yumurtanın beyazını yemektense aç kalmayı tercih ederim bi türlü sevemedim sarısıyla birlikte yiyorum ama sadece beyazını yiyemıyorum ...dediğin gibi canım herşey yavaş yavaş bu ilk haftam çok diyete girdim çok büyük kilolar verdim fazlasıyla geri aldım zamanında ...kendimi bıktırmadan çok aç kalmadan gitsin bu kilolar ...belkide duraklama dönemine girmişsindir canım yoksa 500 kalori yakıp kilo vermemek tuhaf bi durum bu dönem geçsin daha hızlı verirsin hiç merak etme 59 görmen yakındır inşallah

bebegimmm şu çizelgeyi nasılll yapıosunuz bende imza bölümü yok nereye yapıştırcam sitede yaptıklarımı

bebiş google aç kadınlar klübü kilo çizelgesi yaz oraya göre bütün çizelgeni hazırla zor olan imza bölmüne yapıştırman tarif ettiği gibi kısa bir bölümü kopyala http ile başlayan img ile biten yere kadardı sanırım ,sonra kullanıcı kontrol paneline gir profilimi düzenleye tıkla aşşada kan bağışları yazan yerin altında çizelge yazıyor oraya yapıştır tamam de, umarım olur

yediklerimi yazayım

sabah:bir bardak çay, domates, peynir, 5 zeytin, 4 dilim ekmek (ekmek çok oldu farkındayım ) közde acı biber1, kıymalı yumurta iki kaşık kadar diyelim

öğlen: erik yedim sadece

akşam saat 5 de : bir kase yoğurt çorbası iki dilim kuru ekmek

20 dk yürüyüş tempolu 150 zıplama akşam da kızımla yüzmeye gidicez oda spordan sayılırmı bilmem

2,5 litre su bitti yatana kadar biraz daha içerim galiba

şuan çok iyiyim ama inşallah yatana kadar kriz gelmez gelirsede akşam yemeğini erken yediğim için elma yemeyi düşünüyorum ...

Son düzenleme:

Kuzuuuuuuum su an beni okadar mutlu ettin ki ))) enerji doldum.cok mantikli dedigin

Pişmanlıklara son insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…