Giz'in diyet günlüğü :) (boool fotoğraflı)

Kuzum tam yerine geldin..soyle ki benim de nisanlim bana her türlü destegi saglior saolsun ama ben de de kilo verme adina biso yoktu.sonunda bama ekliptk bisiklet de aldi...basladm diyete yaklasik 22gunde 4kg verdim.42-44 giyerken smdi 40 sigabiliyorum ki dort kg ile...
Bak en biyuk destekcin hayat arkadadinmis..ne guzel...sen de ona uy bize her fun yaz ki ne yedin ne icitin spor naptin ogrenelim:KK66:
Umutlu ol basaracagiz. .
Simdi sen kac kg.boy kac cm

ah canım ya ne anlatayım bilmiyorumki 27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim bi ara 22 kilo verdim 76 kiloya düşmüştüm sonra hamilelik ve 107 kiloya çıktım :KK14::KK14::KK14: doğumdan sonra diyetle 93 kiloya ulaştım ama bu yaşıma kadar sürekli diyetle uğraştım çok sıkıldım bi türlü başlayamıyorum motive diye birşey yok ya her akşam başlıycam diye yatıyorum sabaha herşey bitmiş olarak uyanıyorum ama bi karar aldım artık dur demem lazım kendimden vazgeçtim eşim için bunu yapmalıyım artık...siz neler yapıyosunz nasıl bir diyet uyguluyosunz anlatırsanız çok sevinirim...[/QUOTE]

canımmmmm ben şimdi böyle kiloluyum evlenip çocuk doğurunca nasıl olcam dieee düşünmekten alamıyorum bi türlü kendimi...demek sen bire bir yaşaadın ....
***lütfen başla acilen sağlığın için hemen başla....
boyun kaç tatlım ??

**öncelikle her sabah uyanınca bir su bardağı su ve 1 ceviz ye veyahut 2 kuru kayısı...
2-2,5 lt su...
ve de ne yersen ye tabağını herkesten ayır ve tek tabakta ye...
mesela 3 kaşık pilav.4 yemek kaşığı sulu yemek.1 kase yoğurt.ve yağsız tuzsuz salata :))
lütfen sabret ve bir hafta dene

arkadaşlar diyetime 2 gün kısmen ara vermiştim ama bugün kaldığımız yerden tam gaz devaaaaaaaaaaam :))
haftasonu gezmelere gittim şehir dışı...ister istemez düzenimiz tam oılmadı..ama bugün başladım tekrar...
buarada işe gelirken bi tanıdık ikle karşılaştık ''günaydın dedik birbirimize ve bayan direk ^^ nasıl zayıflamışsın sen böyle dedi ^^
nasıl mutlu oldum :)) yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK9:
**sabredip uygulayınca sonuç gerçekleşiyor:))

akşam da 30 dk lık yürüyüşümü yapınca mükemmel olacak inşaallah :)))

/*** grubumuz da umutsuzluğa yer yoooooooook !

1.72 boy ve 87 kıloyla katılayım mı aranıza :KK43: 1 bucuk yıllık evlıyım ve 17 kılo aldım 1 yılda :KK43: evet evet cok fena bılıyorum ama oldu işte :) eğer kocan gecenın 11inde haydı kalk pasta yemeye gidelim karıcım cok acıktım bı kofte kızart derse alırsın işte boyle ...benım kılo vermem lazım kızlar dukan dıyetı yaptım bı ara ama yok anacım bana göre değil bu diyet .. sebze yok meyve yok..neyse basladım bakalım kendimce bi diyet listesi yapacam cünkü vr olan liste hep canımı sıkmıstır.az ye sık ye metodunu uygulayacam..

sabah 1 yumurta haslanmış
6 7 tane yeşil zeytin küçüklerdi :)
tuzsuz domates salatalık
bolca nane ekşi ot dereotu ve maydonoz
şekersiz çayyyy:) ekmek yemedim tam tahıl ekmeğim yoktu
sabah menumden memnunum önemli olan akşam yemeğinden sonra eğer çikolata yememeye dayanabılırsem bu iş oldu demektir.. destek istiyorum kıslarrrr:)

Son düzenleme:
1.72 boy ve 87 kıloyla katılayım mı aranıza :KK43: 1 bucuk yıllık evlıyım ve 17 kılo aldım 1 yılda :KK43: evet evet cok fena bılıyorum ama oldu işte :) eğer kocan gecenın 11inde haydı kalk pasta yemeye gidelim karıcım cok acıktım bı kofte kızart derse alırsın işte boyle ...benım kılo vermem lazım kızlar dukan dıyetı yaptım bı ara ama yok anacım bana göre değil bu diyet .. sebze yok meyve yok..neyse basladım bakalım kendimce bi diyet listesi yapacam cünkü vr olan liste hep canımı sıkmıstır.az ye sık ye metodunu uygulayacam..

tuzsuz domates salatalık
sabah menumden memnunum önemli olan akşam yemeğinden sonra eğer çikolata yememeye dayanabılırsem bu iş oldu demektir.. destek istiyorum kıslarrrr:)

ovvvvvvvvvvvvv 17 kg fena almışsın ama benim bünyemde müsait kilo almaya ve nişanlım boğazına çok düşkün fakat kilo almaz :))

evet bu uygulaman mükemmele olmuş...en ideali..dukan falan yalan yahu...
ben kısıtlanınca dayanamam daha çok yiyesim gelir :))))

ben vermeye başladım inaşşallah devam dedlim tatlım hepberaber :)))
kilolaaraaa elveda :)=))

Ben de 6 kg verdim 1,5 ayda
Boyum 1,67 kilom ise 67'ydi

Öncellikle ekmeği kestim, karbonhidratlara gerecekten dikkat etmek lazım! Patates, makarna, pirinç gibi. Bunları bu sürede tüketmedim, tüketmeyi de düşünmüyorum
Karbonhidratı kesince yağlar pıtır pıtır dökülmeye başlıyor
Gün de en fazla 3 YK yulaf ezmesi, 3 YK haşlanmış nohut vs. tüketiyorum
Meyve, sebze, baklagiller de Glisemik indeks (GI) diye bir şey var. GI'si düşük olan besinler tüketmeli
Bunun yani sıra protein ağırlıklı beslenmeye başladım

Hafta’ da en az iki gün balık yiyorum
Diğer günler hindi eti, kırmızı et ve tavuk eti yiyorum
Kaynamış yumurta ya da omlet yiyorum (Günde maksimum 1 yumurta, yumurtanın sarisi çok yağlı/kalorili, bir tam yumurta 100 kalori ‘den az aşağı)
Proteinler insani uzun süre tok tutuyor
Bunları fırında, ızgarada ya da yağsız tavada pişiriyorum

Ayrıca günde 1 saat yürüyorum, vücudum 1 aydır resmen bağımlı oldu yürüyüşe
Ara öğünleri atlamıyorum: metabolizmayı çalıştırmak lazım (su içmenin, spor yapmanın, sade Türk kahvesinin, yeşil cay içmenin ardında yatan neden bu, hiç bir şey yemezsek, uzun süre aç kalırsak vücut enerjiyi çok kısık ateşte yakar, zorlaşır zayıflamamız)
Genelde meyve yiyorum yumruğum büyüklüğünde, üzerine tarçın serpiyorum, yanına yağsız süt içiyorum bir fincan kadar (kan şekerini hemen yükseltmiyormuş). Süt yerine yoğurt da olur
Meyve insani çok enerjik tutuyor, meyve detoksu yaptığım günler görüyorum bunu, sanki bir ton şey yemiş gibi geziyor insan ortalıkta
Meyve ye de dikkat etmek lazım çok şekerli meyvelerden kaçınmak lazım (büyük yaratık muzlar gibi)

Benim en büyük sınavım çerezler (fıstık, kabak çekirdeği, leblebi)
Bunlara da dikkat etmek lazım yağlı tohumlar olduklarından dolayı 100 gr 500-600 kalori
Beyaz leblebi en düşük kaloriye sahip zannedersem

Çikolatada yiyorsak bitter olmalı, hem kalp sağılığına da iyi
Bitter’ de 70% kakao olması lazım
Bir sade Türk kahvesinin yanında bir parça bitter çikolata çok lezzetli oluyor (adet döneminde bir fincan ilik sütle bitter çikolata tüketiyorum)

Ayrıca bir kan tahlili yaptırmak lazım doktorda, mesela demir eksikliğiniz varsa kilo vermek oldukça zor olabiliyor, vücut çok direniyor
Başka mineral eksikliği var mi diye baktırmak lazım

Bunlar Dr. Mehmet Öz, Seyda Coşkun, Taylan Kümeli, Dr. Canan Karatay, Dr. Ayca Kaya’nin anlattıklarından anladıklarım kadarıyla uygulamaya çalıştıklarım :)

Ayrıca her sabah teraziye çıkıyorum ve yediklerimin sonucunu görüyorum, deneyerek öğreniyorum :)
Umarım yardımcı olabilirim bu paylaşımımla

Ben de 6 kg verdim 1,5 ayda
Boyum 1,67 kilom ise 67'ydi

Öncellikle ekmeği kestim, karbonhidratlara gerecekten dikkat etmek lazım! Patates, makarna, pirinç gibi. Bunları bu sürede tüketmedim, tüketmeyi de düşünmüyorum
Karbonhidratı kesince yağlar pıtır pıtır dökülmeye başlıyor
Gün de en fazla 3 YK yulaf ezmesi, 3 YK haşlanmış nohut vs. tüketiyorum
Meyve, sebze, baklagiller de Glisemik indeks (GI) diye bir şey var. GI'si düşük olan besinler tüketmeli
Bunun yani sıra protein ağırlıklı beslenmeye başladım

Hafta’ da en az iki gün balık yiyorum
Diğer günler hindi eti, kırmızı et ve tavuk eti yiyorum
Kaynamış yumurta ya da omlet yiyorum (Günde maksimum 1 yumurta, yumurtanın sarisi çok yağlı/kalorili, bir tam yumurta 100 kalori ‘den az aşağı)
Proteinler insani uzun süre tok tutuyor
Bunları fırında, ızgarada ya da yağsız tavada pişiriyorum

Ayrıca günde 1 saat yürüyorum, vücudum 1 aydır resmen bağımlı oldu yürüyüşe
Ara öğünleri atlamıyorum: metabolizmayı çalıştırmak lazım (su içmenin, spor yapmanın, sade Türk kahvesinin, yeşil cay içmenin ardında yatan neden bu, hiç bir şey yemezsek, uzun süre aç kalırsak vücut enerjiyi çok kısık ateşte yakar, zorlaşır zayıflamamız)
Genelde meyve yiyorum yumruğum büyüklüğünde, üzerine tarçın serpiyorum, yanına yağsız süt içiyorum bir fincan kadar (kan şekerini hemen yükseltmiyormuş). Süt yerine yoğurt da olur
Meyve insani çok enerjik tutuyor, meyve detoksu yaptığım günler görüyorum bunu, sanki bir ton şey yemiş gibi geziyor insan ortalıkta
Meyve ye de dikkat etmek lazım çok şekerli meyvelerden kaçınmak lazım (büyük yaratık muzlar gibi)

Benim en büyük sınavım çerezler (fıstık, kabak çekirdeği, leblebi)
Bunlara da dikkat etmek lazım yağlı tohumlar olduklarından dolayı 100 gr 500-600 kalori
Beyaz leblebi en düşük kaloriye sahip zannedersem

Çikolatada yiyorsak bitter olmalı, hem kalp sağılığına da iyi
Bitter’ de 70% kakao olması lazım
Bir sade Türk kahvesinin yanında bir parça bitter çikolata çok lezzetli oluyor (adet döneminde bir fincan ilik sütle bitter çikolata tüketiyorum)

Ayrıca bir kan tahlili yaptırmak lazım doktorda, mesela demir eksikliğiniz varsa kilo vermek oldukça zor olabiliyor, vücut çok direniyor
Başka mineral eksikliği var mi diye baktırmak lazım

Bunlar Dr. Mehmet Öz, Seyda Coşkun, Taylan Kümeli, Dr. Canan Karatay, Dr. Ayca Kaya’nin anlattıklarından anladıklarım kadarıyla uygulamaya çalıştıklarım :)

Ayrıca her sabah teraziye çıkıyorum ve yediklerimin sonucunu görüyorum, deneyerek öğreniyorum :)
Umarım yardımcı olabilirim bu paylaşımımla

mükemmel anlatmışsınız çok güzel deneyimler... herşeyi yapabilirim tamam ama evde koşu bandım olduğu halde bi türlü yürüyemiyorum inanılmaz sıkıcı geliyor vakit geçmiyor...

canımmmmm ben şimdi böyle kiloluyum evlenip çocuk doğurunca nasıl olcam dieee düşünmekten alamıyorum bi türlü kendimi...demek sen bire bir yaşaadın ....
***lütfen başla acilen sağlığın için hemen başla....
boyun kaç tatlım ??

**öncelikle her sabah uyanınca bir su bardağı su ve 1 ceviz ye veyahut 2 kuru kayısı...
2-2,5 lt su...
ve de ne yersen ye tabağını herkesten ayır ve tek tabakta ye...
mesela 3 kaşık pilav.4 yemek kaşığı sulu yemek.1 kase yoğurt.ve yağsız tuzsuz salata :))
lütfen sabret ve bir hafta dene[/QUOTE]

bugün çok mutluyummmm... daha dün burada yazarken karnım tıka basa tok olduğu için ağlamaklıydım, bu gün karnımdan gelen gurultular beni inanılmaz mutlu ediyor:KK1:öncelikle çok teşekkür ederim canım ya,, uzun zamandır diyete başlıycam ha bugün ha yarın kilolar aldı başını gidiyor ama durrr dedimm ve bu sefer sayenizde başarıcam..sandımki hiçbirşey yemeden kilo veriliyor o halsizlik yorgun beden çökmüş bi surat gözümü korkuturdu üstelik o haldeyken iki çocuga nasıl bakabilrdim ama şimdi anlıyorumki herşeyden yiyebilirim ama gözü dönmüş birşekilde değil gayet bilinçli kontrllüde o sofradan kalkabiliyormuş insan.....şuan 93.5 kiloyum boyum 1.61 inanıyorumki birgün buraya 70 li rakamlarıda yazıcam ....zor olan az yemek değil zor olan alışverişe gidip eve boş gelmek, hergün moralsiz gezmek....destekleriniz için çook teşekkür ederim iyiki varsınız .....sanada nacizhane tavsiyem kesinlikle çocuk yapmadan önce istediğin kiloya neyap et düş canım nekadar zayıf olursan ol hamilelik ve sonrasında muhakkak kilo alınıyor vermekte okadr zorlaşıyor şimdidien mutluluklar dilerim...:nazar::nazar::nazar:

tuzsuz domates salatalık

canım ya bende evlendiğimin ilk yılı 17 kilo almıştım nasıl başarmışım bunu inanamıyorum :KK9: dediğin gibi dukan diyeti şartlı kurallı diyetler bana göre de değil. birsüre sonra sıkıyor insanı ve hemen pes etmeme neden oluyor. en güzeli herşeyden kontrollü yemek...hafta sonu ödül günün olsun mesela çikolatayıda ozaman yiyebilirsin canım...bol diyetli ve sabırlı günler diliyorum hepimize :KK34::KK34:

Selam bende araniza katilabilirmiyim :) sinir stresten kilolar basini aldi gidiyor😂

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam bende araniza katilabilirmiyim :) sinir stresten kilolar basini aldi gidiyor😂

hoşgeldiinnnn canım...siniri stresi at gitsin güzel kararlar alarak sabaha uyan inşallah. yaş kilo boy nedir canım..

Ins Allah sabr versin guzelim bu hayata guzel guzel yaşiyalim değil mi..Hoş buldum canim benim..stresi at demen kulaga çok hoş geldi valla..yaş 37 boy 1.67 kilo 77

:) ya bu tartı yanlış tartıyo yada ben 1 700 gr kılo vermişim o nasıl oluyo yaa dun 87 idim bugün 85 300 :) kahvaltımı paylaşmıştım.ara öğünde yarım muz 10 tane badem yedim.öğle yemeğinde kocaman bir kase salata ama yağsız limonlu :) ve 6 7 kaşık sebzee yemeği :) sonraki ara öğünde 3 tane mercımek kofte yedim.akşam yemeğinde tavuk sote ve salata ..10 adoğru da 5 6 tane badem ...muhtemelen su gitti ama olsun mutluyum azim kızlar azımmmm:):KK3:

kzuuzlaaaaaaar bi haftadır aynı kilodayım :KK43:
vücut sabitledi kendini
amaaaaaaaaaa yılmak yok...
öyle ya da böyle devaaaam edip ...göndercem bu kiloları :KK70:DDD:KK16:

ayy kızlar beni de alın aranıza bitsin artık bu çile kurtulalım kilolalarımızdan defalarca diyete başladım neler neler denedim ama olmuyor. tabi ki ümidi mi kaybetmedim ama son olsun artık.85 kiloyum 1.65 boyunda :KK43: gün içerisinde internete girme şansım yok ama her akşam günlük menü bildirimi yapmaya dikkat edelim düğünüm var güzel bi gelin olmak istiyorum :KK5:

Benide alın yanınıza lütfen:KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) ya bu tartı yanlış tartıyo yada ben 1 700 gr kılo vermişim o nasıl oluyo yaa dun 87 idim bugün 85 300 :) kahvaltımı paylaşmıştım.ara öğünde yarım muz 10 tane badem yedim.öğle yemeğinde kocaman bir kase salata ama yağsız limonlu :) ve 6 7 kaşık sebzee yemeği :) sonraki ara öğünde 3 tane mercımek kofte yedim.akşam yemeğinde tavuk sote ve salata ..10 adoğru da 5 6 tane badem ...muhtemelen su gitti ama olsun mutluyum azim kızlar azımmmm:):KK3:

kzum ödem atmışşsın ve de şişkinliğin azalmış..::::.:))

daim olsun istiyorsaan dikkatli beslenmeye devam et:)))

insanın vücudu zayıflaaamaya elverişli fakat sürekli aşırı yediğimizen kilo alıoruz:))

yemeyince vericez :)

senin adına çok sevindim :KK3:

X