geliyorum bakıyorum kimse yok bütün şevkim kırılıyor ............
bugün tartı günümdü sabah bir heyecanla uyandım eşim sakladığı yerden tartıyı getirdi, çok güdüm oda ayrı bir konu( sürekli çıktığım için saklamıştı )
veeeeee sonuçççç 91,5 çıktım inanamadım ya üstelik bugün regl oldum.. çok sevindim ya 2,5 kilo gitmiş bir haftada benim için çok iyibugün ödül günü ilan ettik yemeğe çıktık anormal doyurmadım karnımı ama yedim tabiki ..yarın bütün azimle devam edicem inşallahhh ...
hadi kızlar ltfennnn bırakmayın beni ya kendim yazıyor kendim okuyor gibi hissediyuorum, bir el atın sayfamıza ...
bugün tartı günümdü sabah bir heyecanla uyandım eşim sakladığı yerden tartıyı getirdi, çok güdüm oda ayrı bir konu( sürekli çıktığım için saklamıştı )
veeeeee sonuçççç 91,5 çıktım inanamadım ya üstelik bugün regl oldum.. çok sevindim ya 2,5 kilo gitmiş bir haftada benim için çok iyibugün ödül günü ilan ettik yemeğe çıktık anormal doyurmadım karnımı ama yedim tabiki ..yarın bütün azimle devam edicem inşallahhh ...
hadi kızlar ltfennnn bırakmayın beni ya kendim yazıyor kendim okuyor gibi hissediyuorum, bir el atın sayfamıza ...
regl dönemi girdi araya bir de ablam geldi antepten baklava getirmişl :)yemeden olmaz ama normalde 3 4 yane yiyen ben 1 taneyle doydum:) 1 haftada 2500 3000 arası gitti bakalım bu hafta neler getirecek bana azimliyim arkadaş dun kocam senin göbeğin gitmiş yaa dedi :) bu mutluluk paha biçilemezzz:)
Arkadaşlaaaaarrr ben yeni katıldım aranızaaaa :) öncelikle meraba :) boyum 165-166 falan 10 gün önce 63 kiloydum ama sıktım dişimi bu hafta baya bi azimle 59 a düştüm :))) bel hasılı kelam ben balıketliyimdir yani kemiklerim de kalındır ama bıktımmmm yeteeeeerrrrr bu yüzden bi 6 kilo daha verip harika görünmek istiyorum yardım edelim birbirimize kadın dayanışmasııııı evet sonuç olarak meraba ve zayıflamak istiyorum 6 kilo fazlam var((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canım bende varım artık kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum:)uzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zaman sonraısnda yeniden dieyt kilo verme sağlığa kavuşma çabalarına merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
uzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zaman sonraısnda yeniden dieyt kilo verme sağlığa kavuşma çabalarına merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
uzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zaman sonraısnda yeniden dieyt kilo verme sağlığa kavuşma çabalarına merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Selam canım, benim hedef te 4 kilo+sıkılaşma :)) Haydi bismillah :)