Giz'in diyet günlüğü :) (boool fotoğraflı)

birimiz tökezlediği zaman diğerimiz tutup kaldırıcaz onu canım uzun ve malesefki meşekkatli bir yok, aç kalmak kolay değil mucukkkk :KK70:

yarın tartı günüm bir hafta oldu bakalım verebilmişmiyim:26::26: regl olmak üzereyim aksi gibi:KK37: hiç verememiş dahi olsam pes etmiycem 1 haftada almadım bu kiloyu neticede :KK34:

geliyorum bakıyorum kimse yok bütün şevkim kırılıyor ............

bugün tartı günümdü sabah bir heyecanla uyandım eşim sakladığı yerden tartıyı getirdi, çok güdüm oda ayrı bir konu:KK9::KK9:( sürekli çıktığım için saklamıştı )

veeeeee sonuçççç 91,5 çıktım inanamadım ya üstelik bugün regl oldum.. çok sevindim ya 2,5 kilo gitmiş bir haftada benim için çok iyi :nazar::nazar: bugün ödül günü ilan ettik yemeğe çıktık :nazar: anormal doyurmadım karnımı ama yedim tabiki ..yarın bütün azimle devam edicem inşallahhh ...

hadi kızlar ltfennnn bırakmayın beni ya kendim yazıyor kendim okuyor gibi hissediyuorum, bir el atın sayfamıza ...

bugün tartı günümdü sabah bir heyecanla uyandım eşim sakladığı yerden tartıyı getirdi, çok güdüm oda ayrı bir konu:KK9::KK9:( sürekli çıktığım için saklamıştı )

veeeeee sonuçççç 91,5 çıktım inanamadım ya üstelik bugün regl oldum.. çok sevindim ya 2,5 kilo gitmiş bir haftada benim için çok iyi :nazar::nazar: bugün ödül günü ilan ettik yemeğe çıktık :nazar: anormal doyurmadım karnımı ama yedim tabiki ..yarın bütün azimle devam edicem inşallahhh ...

hadi kızlar ltfennnn bırakmayın beni ya kendim yazıyor kendim okuyor gibi hissediyuorum, bir el atın sayfamıza ...

Canim seni cani gönülden tebrik ediyorum
Kiloları verme o kadar kolay, tek zor olan nefis terbiyesi
Verdikçe veresin gelecek bak göreceksin :)
Sonraki hedef 90 kilo olmalı, ardından 85 derken bakacaksın ideal kilona yaklaşmışsın
Seni kutluyorum bu azminden dolayı

Bu hafta sonu ben de bir yarım kilo vermeyi basardım
İnşallah geri almam
Hatta Cumartesi unsuz, yağsız, şekersiz Muffin yaptım iki tane (2 ceviz, yumurta, süt, kakao, 15 gr 75% bitter çikolata, stevia, 1 YK yulaf ezmesi)
Browni gibi olmuştu, ay çok güzeldi tadı

Nutella’yi bile daha sağlıklı evde yapabiliriz istesek
İnternet’te tarifler var, çok basit yapılışı

vuhuuuuuuuuuuuuuuuu kuzuzm napmışsın sen ..hem de regl dönemi:))

vallahi ben hala 79 un . basamaklarında gidip geliyorum :KK43:

dikkat ediyorum sporumu da yapıorum :KK70:

bebeğim kusuruma bakam yazamıorum iki gündür :KK43:(
malum iş ders dersaneeee ....
elden geldikçe yazcam emrak etme...vallahaaaa sana da helal :KK70:

regl dönemi girdi araya bir de ablam geldi antepten baklava getirmişl :)yemeden olmaz ama normalde 3 4 yane yiyen ben 1 taneyle doydum:) 1 haftada 2500 3000 arası gitti bakalım bu hafta neler getirecek bana azimliyim arkadaş dun kocam senin göbeğin gitmiş yaa dedi :) bu mutluluk paha biçilemezzz:):KK52:

aman allahım kimleri görüyorum kayacans ve cerulean sitem etmem işe yaramış demekki :KK9::KK9:

bırakmayınn beniiii zaman ayırın iki dk yazın lütfen çok motive oluyorum mucukkk :KK54::KK54:

Son düzenleme:
regl dönemi girdi araya bir de ablam geldi antepten baklava getirmişl :)yemeden olmaz ama normalde 3 4 yane yiyen ben 1 taneyle doydum:) 1 haftada 2500 3000 arası gitti bakalım bu hafta neler getirecek bana azimliyim arkadaş dun kocam senin göbeğin gitmiş yaa dedi :) bu mutluluk paha biçilemezzz:):KK52:

kutlarım esracım çok güzel vermişsin ...çok haklısın canım o duyguya paha biçilemez allah bize bu duyguları herzaman yaşatsın inşallah :26::26:

Arkadaşlaaaaarrr ben yeni katıldım aranızaaaa :) öncelikle meraba :) boyum 165-166 falan 10 gün önce 63 kiloydum ama sıktım dişimi bu hafta baya bi azimle 59 a düştüm :))) bel hasılı kelam ben balıketliyimdir yani kemiklerim de kalındır ama bıktımmmm yeteeeeerrrrr bu yüzden bi 6 kilo daha verip harika görünmek istiyorum yardım edelim birbirimize kadın dayanışmasııııı evet sonuç olarak meraba ve zayıflamak istiyorum 6 kilo fazlam var :KK43:((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlaaaaarrr ben yeni katıldım aranızaaaa :) öncelikle meraba :) boyum 165-166 falan 10 gün önce 63 kiloydum ama sıktım dişimi bu hafta baya bi azimle 59 a düştüm :))) bel hasılı kelam ben balıketliyimdir yani kemiklerim de kalındır ama bıktımmmm yeteeeeerrrrr bu yüzden bi 6 kilo daha verip harika görünmek istiyorum yardım edelim birbirimize kadın dayanışmasııııı evet sonuç olarak meraba ve zayıflamak istiyorum 6 kilo fazlam var :KK43:((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canımcım 6 kg pekte falza değil kolayca verebilirsin...
ben de diyeti biraz boşladım bayadır ama düğüe 3 ay kala hıphızlı şekillde başlayıp kişlo vermem gerek...

yaz geldi hafif hisssetmek istiyorum ben de

Ay ne yapacağız şimdi, şu saate kadar yediklerimizi mi yazacağız, yoksa gün sonunda mı yazacağız?

uzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zaman sonraısnda yeniden dieyt kilo verme sağlığa kavuşma çabalarına merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :KK70:

slm konuyu acmisin hepsini okumadim ama biraz goz attim napti acaba derken bu msjini gordum. Bende varim seninle :) :KK50:
Su an ne durumdasin?
Ben kendimden bahsedim.
1.59cm 67kg. rejime 01.09.2014 basladim 70kg ile haftada 1kg vermis oluyorum :eek: NO PANIC :KK53:
ilk hedefim 60a kadar gelmek sonra bir iki hafta mola verip tekrar almak ikinci hedefde 55 olmak.
Not: 2yil once 9haftada 12kilo vermistim suanki yaptigim rejim ile (aceleye gerek yok yavas yavas gitsin :KK59: ama saglikli gitsin )

:KK49:

X