Giz'in diyet günlüğü :) (boool fotoğraflı)

Viuhuiiii haklisin...bu mükemmel bişey

Dün, zamanın birinde aldığım ve 1 kere kullandığım aerobik cdsini buldum.yaptım 1 saat.çok yormadı beni.fazla terlemedim.terlemem gerekmez miyidi? ? Yalnız sonunda çok yorgun düşeceğimi düşünürken daha bir dinç oldum:26:

Bebegim oncelikle cok iyi yapmışsın. Terleme konusuna gelince cok hizli yapilan bi kosu vs benzeri olmadgndan terlememen dogal.bi de hormonlarla alakali ..bazi insanlar fazla terliyor bazilarimiz az..dinc olma sebebin sporun insani rahatlatmasi enerji vermesi..sssurekliyapttignzaman soyle bi kac hafta agtin oolabilir hamliktan dolayi.ben ekliptikte çalışıyorum aaksamlari artik omzum falan agrio..

günaydın a dostlar...bugün kahvaltı da sadece form bisküvi yedim çnkü kahjvaltı yapcak zamanım kalmamıştı...
öğlen biraz börülce,biraz karnabahar,1 kaşık pilav ve boool yeşillik yedim :))
şiimdi ara öğünüm ve bi adet kayısı yiyorum :))

***su içmeye vücudum alıştı artık 2 lt yetmemeye başladı ve bool wc ye çıkabiliyorum ...)

merabalaaaaaaaaaaar :))
kilolara veda ederken zayıfladığım sağlıklı oldugumu hayal etmek mükemmel :))))))))))))))

*********************************************yaşsasın

bende varım a doslar benide kabul edin biryere ısınıpta giremedim nasip burasıymış e hepimize hayırlı olsun artık

ayy kızlar beni de alın aranıza bitsin artık bu çile kurtulalım kilolalarımızdan defalarca diyete başladım neler neler denedim ama olmuyor. tabi ki ümidi mi kaybetmedim ama son olsun artık.85 kiloyum 1.65 boyunda gün içerisinde internete girme şansım yok ama her akşam günlük menü bildirimi yapmaya dikkat edelim düğünüm var güzel bi gelin olmak istiyorum

Ebru şallının dvd lerini sipariş ettim.umarim faydasını görürüm canım. Senin nasıl gidiyor diyet??

bende başlamak istiyorum, iyice saldım artık kendimi eşim çok istiyor koşu bandı tranbolin zayıflama çayları elinden gelen herşeyi yapıyor ya ( bende tık yok nolur motiveye çok ihtiyacım var...:26::26:

Ebru şallının dvd lerini sipariş ettim.umarim faydasını görürüm canım. Senin nasıl gidiyor diyet??
Kuzum bn netten izliodum biara..kolay gibi ama mukemmel inceltiyo..benm kilolar sabtlenen doneme girdi... pazaRtsi detox uygulayacam insaallah yeniden.siskinlik gitsin en azindan

bende başlamak istiyorum, iyice saldım artık kendimi eşim çok istiyor koşu bandı tranbolin zayıflama çayları elinden gelen herşeyi yapıyor ya ( bende tık yok nolur motiveye çok ihtiyacım var...:26::26:
Kuzum tam yerine geldin..soyle ki benim de nisanlim bana her türlü destegi saglior saolsun ama ben de de kilo verme adina biso yoktu.sonunda bama ekliptk bisiklet de aldi...basladm diyete yaklasik 22gunde 4kg verdim.42-44 giyerken smdi 40 sigabiliyorum ki dort kg ile...
Bak en biyuk destekcin hayat arkadadinmis..ne guzel...sen de ona uy bize her fun yaz ki ne yedin ne icitin spor naptin ogrenelim
Umutlu ol basaracagiz. .
Simdi sen kac kg.boy kac cm

Kuzum bn netten izliodum biara..kolay gibi ama mukemmel inceltiyo..benm kilolar sabtlenen doneme girdi... pazaRtsi detox uygulayacam insaallah yeniden.siskinlik gitsin en azindan

Kilo vermen durdu diye sakın küsüp de yemeye başlama.vücudun şaşkın şu anda, sersemledi.aynen devam et.takdir ediyorum seni.ha gayret

Kilo vermen durdu diye sakın küsüp de yemeye başlama.vücudun şaşkın şu anda, sersemledi.aynen devam et.takdir ediyorum seni.ha gayret
Ya simdi şaşkın yani vucudum
Aneeeeem vucudumu bile şaşırtir olmusum
Insaallah guzelce kilolar gitmeye devam edicek=》

Kuzum tam yerine geldin..soyle ki benim de nisanlim bana her türlü destegi saglior saolsun ama ben de de kilo verme adina biso yoktu.sonunda bama ekliptk bisiklet de aldi...basladm diyete yaklasik 22gunde 4kg verdim.42-44 giyerken smdi 40 sigabiliyorum ki dort kg ile...
Bak en biyuk destekcin hayat arkadadinmis..ne guzel...sen de ona uy bize her fun yaz ki ne yedin ne icitin spor naptin ogrenelim
Umutlu ol basaracagiz. .
Simdi sen kac kg.boy kac cm[/QUOTE]

ah canım ya ne anlatayım bilmiyorumki 27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim bi ara 22 kilo verdim 76 kiloya düşmüştüm sonra hamilelik ve 107 kiloya çıktım doğumdan sonra diyetle 93 kiloya ulaştım ama bu yaşıma kadar sürekli diyetle uğraştım çok sıkıldım bi türlü başlayamıyorum motive diye birşey yok ya her akşam başlıycam diye yatıyorum sabaha herşey bitmiş olarak uyanıyorum ama bi karar aldım artık dur demem lazım kendimden vazgeçtim eşim için bunu yapmalıyım artık...siz neler yapıyosunz nasıl bir diyet uyguluyosunz anlatırsanız çok sevinirim...

buarada bilemiyorum belki siz sağlıksız bulabilrsinz ama söylemeden geçemiycem, duymuştursunuz belki 5 günde 5 kilo diyeti var beş kilo verilmiyor ama ben 3 kiloyu rahat veriyorum. yarın ona başlıycam yeşil çay da dahil olunca direk yagdan gidiyor. ben onunla 6 kilo verdim iki kez yaptım aylar geçti üzerinden verdiğim kiloyu almadım.. yarın patates günü yapıcam, inşallah akşam olduğunda buraya gelir ve başardım patates dışında bişey yemedim diye yazabilirim inşallahhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…