Giz'in diyet günlüğü :) (boool fotoğraflı)

kuzularım benim :))
bu sabah kahvaltım = 1 haşlanmış yumurta + 1 -2 zeytin+ 1 dilim peynir+1 parmak ekmek :)))

saat 10 da ara öğünümü yapıcam :)))
inşaallah kilolarda kurtuluyoruz

arkadaşlar şöyleki;
*** diyetin yanında günlük olarak mutlka 2 lt su içiyorum
***ara öğünlerimi kesinlikle atlamıyorum ( etimek-galeta-kayısı-kuru üzüm-sade Türk kahvesi)
***ve de günlük 20-30dk arası ekliptik bisikletimde yürüyorum :)))

bu arada 18 kg verip yeni konu açmak için sabırsızlanıyorum ve bu beni motive ediyor :))

evelallah ın izni ile de eylül de düğündümde fit olmak ;gelinliğin içinde hoş görünmek isityorum:))

Sağol canım. Biraz ayrıntılı anlatır msn detox demişsin..:26:gunde kac kahve içmek gerekir, kac tane flan..
şimdi tatlıcım detox = vücuttaki ödem ve toksinlerden arınmak için yapılıyor.gün boyu yani 3 öğünde aynı şeyi yiyorsun mesela; 3-4 dilim ananas üzerine 3-4 yemek kaşığı yulaf karıştırıp yiyorsun ...sabah öğlen ve akşam 3 öğün de aynı şekilde hazırlayıp ye...ara öğünlerde 1er salatalık ye..ve de boool boool su iç en az 2 lt...zaten diyet yaptığın süre de hafta da bir gün yapman yeterli..fazlasını yapmana gerek yok :))
şöyle ki kendine dur de ve detox diyetinden başka bişi yapma o gün içinde...sonra normal yemeklerden azar azar ye..kilonu koruyoorsun...

Sağol bitanem zahmet ettin..

merhaba
kullandığın yulaf ezme şeklinde mi yoksa yulaf kepeğimi
bende almayı düşünüyorum ama yulaf ezmesimi.yoksa kepeğimi alıyım karar veremedim
zaten kepeğini pek bulamıyorum
ezmeninde nestle litalif var buralarda onu alabilirim sanırım

.

Sağol canım. Sen ne kadar zamanda kaçtan kaça düştün??

Kuzum giris sayfasina haftalik kaydediyorum...83 ile başladı m 81civarina dusmustum.pazar yenide tartilmayi düşünüyorum. 12 gunde1,5 -- 2kg verdim..
Ama hissediyorum baya gggitti buhafta cunku adettim detox yaptim boool su ictim ve aksamlari20 dk spor.hissediyorum yani artik..bakalim pazar gunu kkaca dusmus olcam

Son düzenleme:

Allah güç versin, kolaylık versin canım.istekli ve hirslisin.amacına mutlaka ulaşacaksın biliyorum. .

Kuzum markett istedim direk verdiler.boyle pul pul.ezme gib degl..onceki sayfalardan birinde paylasdim fotosunu oradan da bakabilirsin...
Acayip tok tutuyor odem artırıyor. Bi de booool su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…