kuzucum benim :))detoks yap dedin ya forumda bulamadım bişi onunla alakalı. nasıl yapabilirim verebileceğin bi fikrin var mı acaba??
Bir de vücut bir süre sonra duraklamaya giriyor.ben 6 kilo kadar verdim.son bir 4 kilo daha vermem lazım ama bir türlü olmuyor.
Başarılar dilerim.hiç ekmek yemiyor musunuz?
kuzularım sizlerin nasıl gidiyor diyetleriniz....
kilolarınız nedir...:)
neler yapıyorsunuz?
lütfen yazışıp konuşalım ...şu çirkinlik sebebi kilolardan kurtulalım lütfen :))
Günaydıınnn..
Bende diyetteyim canım nasılsın ?
kuzucum şu an ruh halim pek iyi değil ; şöyle ki cumartesi bahçeye gittiğimden ssadece Türkçe den soru çözdüm bi de yasama dan konu çalıştım 2 3 sayfa kaldı..
pazaar günü annemler şehirdışında gittiler...ev temizle yemek hazırla ,arkadaşlarım geldi,hizmet et,yatılıydılar..hiç ders çalışamadım düniçim hiç rahat değil ya (
şimdi de işteyim...çıkışta da yemek ev toparlama tanıdık çocuğuna ders çalıştıra derkeeeen ne zaman çalışcam ben(
haaa sen akıl ver bana ..şu an çok stres oldum
nolur bişi deOoy.. Ne desem bilemedim kii.
nolur bişi de( çok kötüyüm
kuzucum benim :))
detoks= örneğin kivi yulaf veya ananas yulaf
kivi yulafta:
sabah:1 kivi 3 kaşık yulaf karıştır ye öğlen ve akşamda aynısını yapıp yiyoruz
ara öğünlerde 1 adet salatalık:))bol su başka şey yok
nedne kuzucum benim :))kendime güvenim sarsıldı
nedne kuzucum benim :))
bir gün boyunca buna dayanma ihtimalim çok düşük bence :18:
2 günden bişey olmaz.. 1 haftadan da bişey olmaz, az sakin ol eylülde sınav canım eylüle kadar 2 kere hazırlanılır bu sınava baştan..
canımcımmm ekmek hiç yemiom kahvalatıda bir parmak kadar sadece :))
zaten zamanla alışıosun
Bravo.ben ekmeksiz yapamıyorum.ama azalttım.yarın tekrar diyete başlıyorum.son 3 kilo gitmiyor diye vazgeçmiştim.1 hafta bıraktım diyeti hemen 1 kilo almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?