Gizemli ev

Yok buda değil bunlar değil bunlar sıradan o değilde ne çok tülü olmayan, yırtılan hatunlarımız varmış
Kızım perdeyle tarzancılık oynadı
İpli tüllerden benimki asılıp ordan oraya sallanıyo zilli. Bide ben yapma desemde anlatsamda gizli gizli yapıyo. Şu okul telaşım bitsin anında çöpe

Kızım perdeyle tarzancılık oynadı
İpli tüllerden benimki asılıp ordan oraya sallanıyo zilli. Bide ben yapma desemde anlatsamda gizli gizli yapıyo. Şu okul telaşım bitsin anında çöpe
Atınca söyler misiniz merak ettim siz misiniz

Yarın atarım şuan karanlık pek görünmüyor
Başkasına ait mülkün izinsiz fotoğrafını çekip ifşa etmek yasal değil, o yüzden fotoğraf çekip burda paylaşmanızı tavsiye etmem, o evin sahibi buraya üye olabilir.

Evde bir gizem yok, sıradan belki de ara sıra kullanılan ya da sürekli kiralık mı diye sorulmasından bakılıp birkaç perde takılıp bırakılmış bir ev, evde cinayet işlense veya madde kullananlar olsa komşular çoktan polisi arardı.

Gizemli demek için o açık mı kapalı belli olmayan perde arasından sürekli etrafa bakan ama kim olduğu belli olmayan biri olmalıydı, şöyle arada bir de karanlıkta parlayan bıçak yansıması olsa fena olmazdı, sır kapısı gibi :)))

Kiraya verilmek istenmeyen evdir o, en azından ben oyumu bu yönde kullanıyorum.

temizlik yapmayan perdelere dokunmayan cok insan var belki arada gelip giden insanlardir orda yasamiyorlardir

Ayyyy şeyyyy yok yok siz bana gelin rahatsız etmiiiim hem ben yeni gelinim ( 2 sene olacak)
Budurumda bem tecrübeli gelin olmuş oldumanam yaşlandım
Komşular döküldü öhö öhöm. Şimdi ben çamaşırlarımı balkona seriyorum evet ama iç çamaşırlarımı görecek yükseklikte ev yok yakınımda ve perdem var bu arada 5. Kattayım
inanmıyorum bizim komşuda 5.katta hahahha bu gidişle komşu cıkcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…