• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizemli ev

Ya oturduğum yer lüks yer fakat evler eski yıkılacak kıvamda. Öyle olsa bile perdenin öyle duruşu beni rahatsız etti ya ne bileyim hani bir yere giderken insan perdesini çeker ya da açar. Bu odada tül bile yok. Yarın foto eklesem mi acep
Hahah sanirim komşun benim :halay:
Benimde tek odamda güneşlik var beyaz tülü yok oda kücük boş kullanmıyoruz depo tarzı yanlardan hafif icerside gözüküyor olabilir sebebi ise güneşlik takanlar kücük getirdiler sora daha da ulaşamadık adamlara :silah:

Karşı komşular benim evi de dikizliyorlar mi acaba :) yılın 5 6 ayı evde yokum (aralıklarla) ..diyorlar midi r , daughter adam kesti ,üstüne beton döktü, perdeleri de hiç açılmıyor, vah vah , çoluğu çocuğu da var d ı :)

Hahah sanirim komşun benim :halay:
Benimde tek odamda güneşlik var beyaz tülü yok oda kücük boş kullanmıyoruz depo tarzı yanlardan hafif icerside gözüküyor olabilir sebebi ise güneşlik takanlar kücük getirdiler sora daha da ulaşamadık adamlara :silah:
Ay meraba nasılsınız kahveye gelin tanışalım ya :D

Şuan ev hiç görünmüyor diyebilirim sokak lambası olmadıgı için. Bir de yan binada birileri oturuyor şimdi bizi mi çekiyon leyyn sen demesinler foto için yarını bekleyin

Ay valla yatagıma yattım anam adet ağrısı cekmeteyim hic gizemli yanımda yok:deli:gayet sıradan komsun var ama bize beklerim o odada bi kahve içerük belkide gizledigim seyler vardir:KK8:
Ayyyy şeyyyy yok yok siz bana gelin rahatsız etmiiiim hem ben yeni gelinim :halay: ( 2 sene olacak)

Karşı komşular benim evi de dikizliyorlar mi acaba :) yılın 5 6 ayı evde yokum (aralıklarla) ..diyorlar midi r , daughter adam kesti ,üstüne beton döktü, perdeleri de hiç açılmıyor, vah vah , çoluğu çocuğu da var d ı :)
Bu tarz insanlardan nefret ederim her çıtıltı da cama koşan bugün şunun şeysi ne almış ne etmiş vs. Ama perdenin o şeysi gözüme battı yok battı yani :)

Valla bende karşı komşumun bizi dikizlemsinden süphe ediyordum balkonlarina sere serpe ici camasırlarını asaraktan o siz misiniz kuzum :oha:

Mesela benim odamın birinde perde yok. Diğer odalarımda var. Neden, çünkü taşındığım ev 2+1'di. Bu ev 3+1, almadım henüz.

Yine aynı şekilde alt sokakta arkadaşımın evi, taşınmadı henüz ama eve perde taktılar, sürekli kiralık mı diye sorulmasın diye.

Evde 365 gün yaşamayan insanlar var, öğrencisi var, tatile gideni var.

Bir de dediğiniz gibi ceset vs. olsa emin olun o binadakiler kokudan rahatsız olup polisi arardı zaten. Bir de polis ciddi olaylarda bile çok ilgili değil, böyle bir şey için arasanız canınızı sıkarlar. Biz geçen gün beslediğimiz hayvanları zehirlemeyle tehdit eden kişiler için gitmiştik, alay edip yolladılar eve sağ olsunlar.

Valla bende karşı komşumun bizi dikizlemsinden süphe ediyordum balkonlarina sere serpe ici camasırlarını asaraktan o siz misiniz kuzum :oha:
Komşular döküldü :KK70: öhö öhöm. Şimdi ben çamaşırlarımı balkona seriyorum evet ama iç çamaşırlarımı görecek yükseklikte ev yok yakınımda ve perdem var bu arada 5. Kattayım :confused:

Mesela benim odamın birinde perde yok. Diğer odalarımda var. Neden, çünkü taşındığım ev 2+1'di. Bu ev 3+1, almadım henüz.

Yine aynı şekilde alt sokakta arkadaşımın evi, taşınmadı henüz ama eve perde taktılar, sürekli kiralık mı diye sorulmasın diye.

Evde 365 gün yaşamayan insanlar var, öğrencisi var, tatile gideni var.

Bir de dediğiniz gibi ceset vs. olsa emin olun o binadakiler kokudan rahatsız olup polisi arardı zaten. Bir de polis ciddi olaylarda bile çok ilgili değil, böyle bir şey için arasanız canınızı sıkarlar. Biz geçen gün beslediğimiz hayvanları zehirlemeyle tehdit eden kişiler için gitmiştik, alay edip yolladılar eve sağ olsunlar.
Haklısınız ya. Ben yine de duyarsız olmak istemedim sanırım doğru valla şimdi polislere de güven olmuyor

Ciddi bişiy tartışıyoruz şurda :63: ya o evde birisi öldürülmüşse ya da madde bağımlısı biri yere yığılmışsa şimdi herşey dizilerde değil gerçek hayatta da olabiliyorEn Büyük KK
Siz böyle yazınca aklıma şu geldi aynı sitede oturduğumuz komşu karşı blok oluyor kışta olsa havalanma için evin penceresini açarız 5-10 dk olsada kadın kendi kendine bulcalar bugün hiç penceresini açmadı perdeyide açmadı balkonda görmedim hiç kadın telefon da açmış bakan yok tabi sonra eve geliyor biz ailecek hastayız kapıyı zor açtık kadın paniklemiş 1 gün perde açılmayınca başlarına birşey mi geldi diye.Böyle birşeyde olabilir .

Siz böyle yazınca aklıma şu geldi aynı sitede oturduğumuz komşu karşı blok oluyor kışta olsa havalanma için evin penceresini açarız 5-10 dk olsada kadın kendi kendine bulcalar bugün hiç penceresini açmadı perdeyide açmadı balkonda görmedim hiç kadın telefon da açmış bakan yok tabi sonra eve geliyor biz ailecek hastayız kapıyı zor açtık kadın paniklemiş 1 gün perde açılmayınca başlarına birşey mi geldi diye.Böyle birşeyde olabilir .
Sizin takipçiniz de daimiymiş canım :) ya diyorum ya ben böyle şeylere asla önem vermem gözüm açık değildir böyle konularda ama bu olay baya dikkatimi çekti. Dediğiniz gibi olabilir

Back
X