Gizemli ev

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Arkadaşlar şuan ki evimde bir senedir oturuyorum ama son bir aydır çok dikkatimi çeken bir ev var. Balkonumdan baktığımda karşıda bir ev var yani ev dolu da bu ev çok tuhaf. bir odanın içi görünüyo ama mutfak mı depo mu tam çözemedim. Odanın sadece güneşliği var. Güneşlik camın tam ortasında yani ne açık ne kapalı öyle söyleyeyim. Yan odasının perdesi var. Terkedilmiş bir ev gibi duruyor. Aklıma takıldı acaba ev boş mu? Boş olsa neden perde var? Ev bana gizemli geldi nedense. Polise mi söylesem bir baksalar :/ not; böyle şeylere çok dikkat etmem ama 1 aydır perdeyi aynı şekil görünce aklıma çok takıldı ev kelimesini de o kadar kullanmışım ki

Belkide ardiye olarak kullanılan bir odadır camını açmayı gerek duymuyor olabilirler.

Karşıda ben mi oturuyorum

İfşa olacağım ama yazayım komşum da burada ise utansın

Kapım çarptı tülüm dışarıda kaldı balkon kapısı kilitlendi güneşlik de yarım kaldı

Karşı bloktaki komşu temizliğe gelen yardımcıma neden kapıyı yaptırmıyor demiş

Kapıyı yaptıracaktım vazgeçtim

Isik yaniyor mu belki belirli zamanlarda geliyolardir
Akşamları balkonda oturuyorum hep yansa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum şuanda balkondayım olayın peşine düştüm resmen
Belkide ardiye olarak kullanılan bir odadır camını açmayı gerek duymuyor olabilirler.
Peki perde neden hep aynı şekilde yani ben olsam ya açardım ya da hep kapatırdım
Ben blokta oturmuyorum yalnız klasik mahalle tarzı yerdeyim yanlış alarm

belki oturanlar sürekli otırmuyorlardır.başka şehirde yaşayıp arada gelip gidiyorlardır.benim oturduğum sitede bir ev var.6 ay buradalar 6 yoklar.eski evimdeki yan dairenin sahipleri almanyada yaşıyorlardı.senede 1 ay bile durmuyorlar ama ev dayalı döşeliydi.

Açmayabilirler yani bir tandığımın küçük deposu vardı ve penceresini hiç açmazdı oranın içi ıvır zıvır dolu diye yada fazla kullanılmayan evde olabilir.

Ya oturduğum yer lüks yer fakat evler eski yıkılacak kıvamda. Öyle olsa bile perdenin öyle duruşu beni rahatsız etti ya ne bileyim hani bir yere giderken insan perdesini çeker ya da açar. Bu odada tül bile yok. Yarın foto eklesem mi acep

Ciddi bişiy tartışıyoruz şurda ya o evde birisi öldürülmüşse ya da madde bağımlısı biri yere yığılmışsa şimdi herşey dizilerde değil gerçek hayatta da olabiliyor
Perdeden başka suphelendiginiz bir şey var mı ? Önce yakından bi gidin kontrol edin. Gerçekten dikkat çekici bir şeyler varsa tabikide haber etmelisiniz.

Perdeden başka suphelendiginiz bir şey var mı ? Önce yakından bi gidin kontrol edin. Gerçekten dikkat çekici bir şeyler varsa tabikide haber etmelisiniz.
Perdeden başka bişey göremedim olsa yazardım hatta yazmayıp çoktan aramıştım polisi.

Belki ev sahipleri köyde yada baska yerde evinide kiraya vermek istemedi evde öyle boş duruyor ?
Polis ne alaka karşı komşunun perdesi hiç yerinden oynamıyor mu diyeceksiniz ?

Belki ev sahipleri köyde yada baska yerde evinide kiraya vermek istemedi evde öyle boş duruyor ?
Polis ne alaka karşı komşunun perdesi hiç yerinden oynamıyor mu diyeceksiniz ?
Valla bilemedim zaten fikir almak için yazdım bana garip geldi. Bekleyip göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…