• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizemli ev

Başkasına ait mülkün izinsiz fotoğrafını çekip ifşa etmek yasal değil, o yüzden fotoğraf çekip burda paylaşmanızı tavsiye etmem, o evin sahibi buraya üye olabilir.

Evde bir gizem yok, sıradan belki de ara sıra kullanılan ya da sürekli kiralık mı diye sorulmasından bakılıp birkaç perde takılıp bırakılmış bir ev, evde cinayet işlense veya madde kullananlar olsa komşular çoktan polisi arardı.

Gizemli demek için o açık mı kapalı belli olmayan perde arasından sürekli etrafa bakan ama kim olduğu belli olmayan biri olmalıydı, şöyle arada bir de karanlıkta parlayan bıçak yansıması olsa fena olmazdı, sır kapısı gibi :)))

Kiraya verilmek istenmeyen evdir o, en azından ben oyumu bu yönde kullanıyorum.
Binayı değil sadece pencereyi çekmiştim ama paylaşmayayım haklısınız bir an düşünemedim. Ben fazla evhamlıyım galiba kurdum da kurdum kötü birşey olmasında varsın perde öyle dursun :)
Budurumda bem tecrübeli gelin olmuş oldum:sinirli:anam yaşlandım

inanmıyorum bizim komşuda 5.katta hahahha:KK70: bu gidişle komşu cıkcaz:eğlence:
Semtin baş harfini aliyim bakiyim :D

Durumları olmayan Suriyeliler fln olabilir mi?
Ama Bana bekar bi erkek kalıyor gibi geldi dikkat etmez onlar.
Ben evlendiğimde tamda anlattığın gbiydi eşimin evi yola koymam 3 yıl aldı :KK54: durumu iyi olmasına rağmen harabe yırtık yarım perdeler örümcekler vs...diğer odalar sadece stor kırık dökük kabus gbiydi.

Durumları olmayan Suriyeliler fln olabilir mi?
Ama Bana bekar bi erkek kalıyor gibi geldi dikkat etmez onlar.
Ben evlendiğimde tamda anlattığın gbiydi eşimin evi yola koymam 3 yıl aldı :KK54: durumu iyi olmasına rağmen harabe yırtık yarım perdeler örümcekler vs...diğer odalar sadece stor kırık dökük kabus gbiydi.
Valla olabilir de bu hiç aklıma gelmedi ama pencerenin yanında balkon var vakit bile geçirmiyor kimse orada büyük ihtimalle az kullanılan bir ev gibi geliyo bana da yorumlardan sonra bende o fikirdeyim

Back
X