Giyim tarzı çok mu önemli?

Sanırım öyle...enerji meselesi ya da cekicilikle alakalı...

Ama bak bir kaç kişiden bunu duyduysan bişiler vardır , fikir alsan ablandan

En cakal uyeler gelmis yine
Yani eleman asiri derecede yakisikli, vucut zaten 3gen 5gen ama konusacak hicbir seyimiz yok. Ortak hicbir noktamiz yok, kultur farki zaten bomba........bilemedim yoksa alsa miydim ki?
Alsaydın bir dal,iki meyve atıştırır bırakırdın

giyim tarzı biraz hayata bakışı yansıtıyor bence. belki herkes gibi giyiniyor olmanız, enerjiniz de dusukse, sıradan ve sıkıcı bir karaktersiniz gibi gösteriyordur.

eşim ayakkabıdan karakter analizi yapanlardan. benim de spor ayakkabılarıma vurulmuş olsa gerek :))

renkleri iyi kullanın, teninize yakışan renkleri bulun. vücut tipinize göre giyinin.
benim hep aldığım iki model kot var örneğin. üzerimde diğerleri düzgün durmuyor.
yada göğüslerimi ön planda tutmayı sevmem, rahatsız olurum, ona göre giyinirim. boyum 170 ama genelde daha uzun zannederler, öyle gösteren parçaları seçiyorum.
kemer vs yerine göre kıyafeti bambaşka yapar, kullanırım çokça.
bot ve spor ayakkabı dışında ayakkabı kullanmam.
babet kadınlara yapılan en büyük zulüm. kimseye yakıştığını düşünmüyorum.
kamu spotu olsun, giyenler lütfen giymeyin.

Elbise,etek,topuklu ayakkabı giydiğimde saçlarım bakımlı filansa kendimi çok güzel hissediyorum,eşim de iltifat edip durur dolayısıyla direk bağlantısı yok diyemem özgüvenime katkida bulunuyor benim

Kıyafet önemli ya kim ne derse desinn ben böyle normal giydipimde dışarı çıktığımda kimse bakmaz şöylee şık şeyler giyiop sacımı başımı yapıp birazda makyaj valla herkess bakıyor geneldee böyle ve tekliflerimi hep en şık olduğum zamanlarda aldım kendi açımdan böyle

ter seviyodur demekki :))))

bence her zaman ilgisi yok ama...victoria beckam gibi giyinmeyi dene :))))

Konu sahibesi, ille de etek , elbise giymene yok bence tarz degisikligi icin. Hele kis aylarinda saglik acisindan sakincali vallahi:) Sevmiyorsan, aliskanligin yoksa elbiseyi aliyorsun, dolapta duruyor.

Yine de biraz tarz degisikligi yapabilirsin. Misal guzl beyaz bir gomlek/kazak, ustune lacivert bir ceket, altina da her turlu pantolon/tayt olur ama lacivertin altina en iyi suet /deve tuyu rengi gidiyor :) Topuklu ama rahat da bir botun olsun. Hem rahat, hem sik oluyor. Kis aylarinda pembe/kirmizi ruj sur al oldu bitti. Bu kombini sana yaptim:

Kazak bu: https://eu.suistudio.com/en/l_new_a...w-turtleneck/LSW0150.html?cgid=l_new_arrivals
Ceket bu: https://www.network.com.tr/p_siyah-ceket_86325_700
Pantolon: https://www.zara.com/tr/tr/i̇spanyol-paça-pantolon-p08048703.html

Altina da siyah topuklu bir bot. Kirmizi/pembe ruj. Ustune uzun bir kaban alirsin mis gibi sicacik. Ben sokaga boyle cikiyorum genelde, insanlar zevkimi begenir. Yine kazak-pantolon giyeceksin ama daha klas sekilde. Nasil?

Baska bir onerim de, vasat magazalardan birkac tane alacagina iyi bir magazdan bir tane almak. Misal, kislik ceket 2 tane olsa bile yeter ama Network, Zara olsun (indirimi bekleyin:)). Pantolon 2 tane olsun ama Zara, Network olsun. Indirimi takip ederseniz her sey aliniyor. Iyi giyinmek icin alisveris askina gonul vermis olmak gerekiyor biraz da :)

Bir kurtarici onerim de kirik beyaz/krem rengi gomlek edinmek. Kotun ustune de olur, klasik pantalonun da.

Bir baska onerim de kozmetikle ilgili. Misal bende oyle cesit cesit makyaj baziydi, kapaticiydi oydu buydu yok. 1 pudra, 1 rimel, cesitli renklerde rujlarim var ama yine iyi markalar. Gratise girip her turlu seyden almak butceyi gocuruyor onun yerine sukseli tek bir parca, pudra alin mesela :) Kozmetik parca basina cok para vermeseniz de butce yiyor yani.

Son düzenleme:

Süper bir kombin ve benim tarzıma daha uygun...etek elbise nadiren giyenlerdenim
Bu tarz biseyler olabilir
Denemekte yarar var

Süper bir kombin ve benim tarzıma daha uygun...etek elbise nadiren giyenlerdenim
Bu tarz biseyler olabilir
Denemekte yarar var

Bir deneyin :) Yine baska bir onerim canta ve ayakkabiya yatirim yapmakta, bu ikisinin kaliteli olmasi havayi cok degistiriyor......neyse simdi butun parayi cula caputa yatirmayin bana uyup

Nomu. son noktayı koymuşsun. O göz bende de var hiç kacirmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…