- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Victoria' da fena değil. Değişik bir albenisi var ama Beckham çok yaşlanmış. Bazılarına yaşlılık yaramıyor... Yani alana mani olmayayım :)O goz asil Victoria Beckhamda var. David beckham evlenmeden once yagli sacli, paspal giyimli bir elemandi. Victoria giyindirdi, kusatti, sacini mohikan falan yapti da oyle manken oldu
Aa demek mini etek topuklu ayakkabı is görüşmesi icin olumsuz etkili olabiliyor. Başka dikkat ettiğiniz birşey var mi? Tüyo alayım biraz:)İşiniz önemli
Sonuçta bazı yerlerde etek elbise sırıtmaz ama bazı yerlerde olmaz
İş görüşmesine mini etek topuklu ayakkabı ile gelen stajyeri işe almıyorduk bir dönem zira bize iş yapacak rahat hareket etmeyi öncelik olarak görecek eleman lazımdı
Bu arada çoğu da aynı yerden erkeklerle tanışıp evlendi çoluğu çocuğu oldu
Giyim tarzı insanın karakterini gösteren unsurlarından biri olsa da girdiğin ortamda konuşman,tavrın ve özgüvenin etkiliyor. Bazı insanların görünmez yıldızları vardır. Ve bu yıldızlar insanların ışık saçar. Senin de ışığını görecek biri henüz rastlamamışsın demek kiMerhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Giyim tarzı insanın karakterini gösteren unsurlarından biri olsa da girdiğin ortamda konuşman,tavrın ve özgüvenin etkiliyor. Bazı insanların görünmez yıldızları vardır. Ve bu yıldızlar insanların ışık saçar. Senin de ışığını görecek biri henüz rastlamamışsın demek ki
C Crazypinkpink kilolu oldugunu mu dusunuyorsun acaba? Ben hep 55 kiloya dusmem gerek diye guzel giyinmeyi erteliyorum. Kabak cekirdegi gibi acilacagim az kaldi.
Her insan kokos olamaz , her insana da kokosluk yakismaz bu ayri zaten.Kilo problemim yok
Fazla kokoş değilim hepsi bu
Sadeliği seviyorum
Düzgün bir giyim ve makyaj saçımı da düzlestiririm her zaman
Bu yeterli gibi geliyor bana
Her insan kokos olamaz , her insana da kokosluk yakismaz bu ayri zaten.
Duz giyimden rahatsizsan tarzini degistirmeyi dene. Kucuk aksesuarlarla zenginlestirmeye calis.
Ben de deneyebilirim ama 55 e dusunce.Bir ara kokoslugu denedim acaip yorucu eylemlere dönüştü
Her gün kombin yapma çilesi bana ters
giyim tarzini bilemem de,
profil fotona bittim ben
Aynen ya sempatik ikili edi ve budu
Çocukluğum
ana konuyu hatırlıyorum oldumu o iş ya tebrik ederim :)Ben flört ettiğim çok çok yakışıklı - profesyonel sporcu elemanla spor salonunda tanıştım
Leş gibi terliydim, saçım tepeden bağlıydı, üstümde tayt tişört vardı
Gerisini siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?