- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.221
Selam kizlarrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece kas yakmayayım diye yatmadan azıcık protein alayım diye süt içiyorum. Rahat uyunuyor valla. Dalana kadar zor yine de. :/Gece yatmadan sut ic :)misil.misil uyursun
Ben tavsiye ediyorum ama kendim icmem mesela :)Gece kas yakmayayım diye yatmadan azıcık protein alayım diye süt içiyorum. Rahat uyunuyor valla. Dalana kadar zor yine de. :/
Aleykumselam canimSelam kizlarrrrrr
Dionee yarışamda 6 numaraydım canım aceleye gelen bir kombindi zaten çok iddialı değildim de ağız tadıyla sonuncu olamadım bir yarışmaya katılayım eğleneyim demiştim bir geldim sonuçlara bakmaya topik kapanmış nasip değilmiş bu arada senin kombin çok güzelmiş beğenmiştim seni
Yapıyor muyuz aramızda yarışma hilesiz hurdasız.hepimiz
yapıyoruz tabiiki canım,bundan sonra yemek,tarz,makyaj,ev ne varsa katılıcam,inadına türkülerYapıyor muyuz aramızda yarışma hilesiz hurdasız.
yapıyoruz tabiiki canım,bundan sonra yemek,tarz,makyaj,ev ne varsa katılıcam,inadına türküler
ayy şaka şaka şimdi beni sevmeyenlerin yüreğine falan iner ama belli de olmaz
Dionee yarismayi bitirdik ama sen hala alinti yapmayi beceremedin be kuzum
Hayret duzgun alinti yapmissinDDeğilim nikotin sus bakim
Kazanan dostlugumuz olduuuuu :)kim kazandı .. göremedim listeyi ben 4 noya vermiştim.
Sagolasin hanim ablam sana da hayirli cumalar :)Günaydınlar hayırlı cumalar olsun hanımlar..
Sagolasin hanim ablam sana da hayirli cumalar :)
Sicak havada utu yapmaktan nefret ettim en sevdigim seyden nefret ettim yaaa bayilcam sicaktanTeşekkürler margacan
Sicak havada utu yapmaktan nefret ettim en sevdigim seyden nefret ettim yaaa bayilcam sicaktan
Aksama is kalmasin istedim ondan rahat rahat oturmak icin o serinligin tadini utu yaparak gecirmiyim diyeÜtüyü akşam yapacaksın genelde ben öyle yapıyorum daha iyi oluyor