- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
İşiniz önemli
Sonuçta bazı yerlerde etek elbise sırıtmaz ama bazı yerlerde olmaz
İş görüşmesine mini etek topuklu ayakkabı ile gelen stajyeri işe almıyorduk bir dönem zira bize iş yapacak rahat hareket etmeyi öncelik olarak görecek eleman lazımdı
Bu arada çoğu da aynı yerden erkeklerle tanışıp evlendi çoluğu çocuğu oldu
İnsan kaynakları sorumlunuz mu bu kararı veriyordu peki?
öyle bir sorumlu yok ki
basit bir yer burası
patronun ya da onun iki altındaki kişini kararı
yani o an paşa keyfi nasıl isterse ölçüt de
genel olarak deneyimledik biz bu sonuca ulaştık derlerdi
tek ölçü bu değil hızlı yazınca çirkin bir durum gibi olmuş da plaza çalışanı profili vardır ya kalem etek stiletto ipek gömlek vs o tarz giyinen çalışan tercih edilmezdi
hatta klasik pantolon ceketle işe gidince önemli bir etkinlik mi var vs diye sorulurdu
konu sahibine anlatmak istediğim de etek/elbise gibi kıyafetlerin iş ortamına uyup uymadığı idi
Anladım, teşekkürler...
Profesyonel bir değerlendirme değil ama. İş görüşmesine insanlar belirli standartlarda giderler. O gün giydikleri kıyafetler işlerine uygun olup olmadığını göstermez ama ciddiyetlerini yansıtır. Mesela, bir depo sorumlusunun iş görüşmesine jean-kazak kombiniyle gittiğini hayal edemiyor muyuz? Bu adam zaten görevi gereği rahat kıyafetleri tercih edecektir ama bu demek değildir ki o rahat kıyafetleri de iş görüşmesine taşısın.
Ben flört ettiğim çok çok yakışıklı - profesyonel sporcu elemanla spor salonunda tanıştım
Leş gibi terliydim, saçım tepeden bağlıydı, üstümde tayt tişört vardı
Gerisini siz düşünün
hımm tmm yeni düştü jetonYok kız bu o işte spor salonunsa tanıştığım taş abi :)
Paspal paspal dolaşmıyorsun ki, yerine göre uygun giyiniyorsun. Ben çıkma teklifini pijamayla aldım. Seviyorsa bir insan, eline yüzüne, kılığına kıyafetine bakmaz, kalbine bakar.
konu sahipesi sen aldırma bunlara, her zaman dişi bakımlı giyinmeye özen göster,, sende istersen gösteriirim, buda doğallık diye gerinenler diğer falcı konularında neden ilişkim olmuyor yok bilmem ne diye sızlanıyorlar tabi olmaz ya ay ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?