- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Aksama is kalmasin istedim ondan rahat rahat oturmak icin o serinligin tadini utu yaparak gecirmiyim diye
Akşamda keyif yapacaksın tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama is kalmasin istedim ondan rahat rahat oturmak icin o serinligin tadini utu yaparak gecirmiyim diye
evet canemm :) yarın sınavım varrrrrrrHayret duzgun alinti yapmissin
evet canemm :) yarın sınavım varrrrrrr
Buyuk gun geldk demek hadi canimm insallah emeginin karsiligini alirsin hayirlisi olsun hakkindaaevet canemm :) yarın sınavım varrrrrrr
evt ablacımm okuyorumm .. slm nasılsınnSelam dione sen okuyorsun değilmi..
Eveeeettt balkonda serin serin oh missss :)Akşamda keyif yapacaksın tabi
fıstıgım senı en yakın zmanda arıcıgımm suan benle konusmak dahı ıstemezsınn o kotu ses tonumdan daha kotu ses tonuna sahıbım mıyıl mıyıl napcam ben sınavda yaklastı falan fılan sen de okadar calsıtınn dıcenn ... dur sınav gecsın de bomba gıbı seyler konusakBuyuk gun geldk demek hadi canimm insallah emeginin karsiligini alirsin hayirlisi olsun hakkindaa
evt ablacımm okuyorumm .. slm nasılsınn
Eveeeettt balkonda serin serin oh missss :)
Heyecan var mi heyecan :)fıstıgım senı en yakın zmanda arıcıgımm suan benle konusmak dahı ıstemezsınn o kotu ses tonumdan daha kotu ses tonuna sahıbım mıyıl mıyıl napcam ben sınavda yaklastı falan fılan sen de okadar calsıtınn dıcenn ... dur sınav gecsın de bomba gıbı seyler konusak
Aksami ettik be hanim ablam gunler ne cabuk geciyor bayrama da kalmadi birsey..Okul ne zaman bitiyor senin..
Bende iyiyim sağol sen nasılsın,siyasette takılıyorum
Ohhh ne güzelll
Benin okul bitmez uazatabildigim kadar uzaticam..normalde mezunum ben ama hNim ablaOkul ne zaman bitiyor senin..
Bende iyiyim sağol sen nasılsın,siyasette takılıyorum
Ohhh ne güzelll
Sesime yansidimi bilmem amaa cok bee margamm allah yardimcomm olsunMargarikobilmemost: 41640452 .!.:Heyecan var mi heyecan :)
Güzel Dudaklı cool kız sendin demekBu arada 4 oy almisim arkadaslara tesekkur ediyorum dudaklarimi begenmisler sagolsunlar varolsunlar okurken kizardim yeminle
Güzel Dudaklı cool kız sendin demek
Fake oy olayları oldu. Yarışma iptal oldu.
Birileri bir yarışmacı birinci olmasın diye onun rakibine oy vermiş. Yani kendilerine de atmamışlar. Değişik : DAyy utanirim bak cok tesekkur ederiim :)
Kkda gec ergenler var fake oy ne abi
Arkadaş edinememişim demek biraz iddialı değil mi :) benim aldığım Oyların hiçbiri (1 fake oy hariç, o da düşülecekti) beni tanıyan kişilerce verilmedi, çünkü benim hangi numara olduğumu bilen, tahmin edebilecek bir Arkadaşım yok burada.arkadaşlara oy verenler her zaman oluyor demek ki hala arkadaş edinememişim 3 oyda kaldığıma göre :))