- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Aksama is kalmasin istedim ondanrahat rahat oturmak icin
o serinligin tadini utu yaparak gecirmiyim diye
![]()
Akşamda keyif yapacaksın tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksama is kalmasin istedim ondanrahat rahat oturmak icin
o serinligin tadini utu yaparak gecirmiyim diye
![]()
evet canemm :) yarın sınavım varrrrrrrHayret duzgun alinti yapmissin![]()
evet canemm :) yarın sınavım varrrrrrr![]()
Buyuk gun geldk demekevet canemm :) yarın sınavım varrrrrrr![]()
evt ablacımm okuyorumm .. slm nasılsınnSelam dione sen okuyorsun değilmi..
Eveeeettt balkonda serin serin oh missss :)Akşamda keyif yapacaksın tabi![]()
fıstıgım senı en yakın zmanda arıcıgımmBuyuk gun geldk demekhadi canimm insallah emeginin karsiligini alirsin hayirlisi olsun hakkindaa
evt ablacımm okuyorumm .. slm nasılsınn![]()
Eveeeettt balkonda serin serin oh missss :)
Heyecan var mi heyecan :)fıstıgım senı en yakın zmanda arıcıgımmsuan benle konusmak dahı ıstemezsınn
o kotu ses tonumdan daha kotu ses tonuna sahıbım
![]()
mıyıl mıyıl napcam ben sınavda yaklastı falan fılan
sen de okadar calsıtınn dıcenn ... dur sınav gecsın de bomba gıbı seyler konusak
![]()
![]()
Aksami ettik be hanim ablam gunler ne cabuk geciyor bayrama da kalmadi birsey..Okul ne zaman bitiyor senin..
Bende iyiyim sağol sen nasılsın,siyasette takılıyorum
Ohhh ne güzelll![]()
Benin okul bitmez uazatabildigim kadar uzaticam..normalde mezunum ben ama hNim ablaOkul ne zaman bitiyor senin..
Bende iyiyim sağol sen nasılsın,siyasette takılıyorum
Ohhh ne güzelll![]()
Sesime yansidimi bilmem amaa cok bee margamm allah yardimcomm olsunMargarikobilmemost: 41640452 .!.:Heyecan var mi heyecan :)
Güzel Dudaklı cool kız sendin demekBu arada 4 oy almisim arkadaslara tesekkur ediyorum dudaklarimi begenmisler sagolsunlar varolsunlar okurken kizardim yeminle![]()
Güzel Dudaklı cool kız sendin demek
Fake oy olayları oldu. Yarışma iptal oldu.
Birileri bir yarışmacı birinci olmasın diye onun rakibine oy vermiş. Yani kendilerine de atmamışlar. Değişik : DAyy utanirim bak cok tesekkur ederiim :)
Kkda gec ergenler var fake oy ne abi
Arkadaş edinememişim demek biraz iddialı değil mi :) benim aldığım Oyların hiçbiri (1 fake oy hariç, o da düşülecekti) beni tanıyan kişilerce verilmedi, çünkü benim hangi numara olduğumu bilen, tahmin edebilecek bir Arkadaşım yok burada.arkadaşlara oy verenler her zaman oluyor demek ki hala arkadaş edinememişim 3 oyda kaldığıma göre :))