• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim tarzı çok mu önemli?

O goz asil Victoria Beckhamda var. David beckham evlenmeden once yagli sacli, paspal giyimli bir elemandi. Victoria giyindirdi, kusatti, sacini mohikan falan yapti da oyle manken oldu:dua:
Victoria' da fena değil. Değişik bir albenisi var ama Beckham çok yaşlanmış. Bazılarına yaşlılık yaramıyor... Yani alana mani olmayayım :)

Ya giyim her şey değil ama hiç alakası yok da denemez. Mesela ben önem veririm. Aksesuar da öyle. Kol saati mesela çok havalı yapıyor bence:)

Ama tabi bunlar ciddi bir ilişki için yeterli değil. Ablamın bir arkadaşı ben işten eve, evden işe yasiyorum, kimseyle tanışamiyorum senin tanıdığın varsa aracı olur musun gibi bişe demişti. Gunumuzde özellikle de eğitimli-calisan kadınlarda uygun kişiyi bulamama sorunu çok fazla. Siz de böyle bişey yapabilirsiniz aslında.

İşiniz önemli

Sonuçta bazı yerlerde etek elbise sırıtmaz ama bazı yerlerde olmaz

İş görüşmesine mini etek topuklu ayakkabı ile gelen stajyeri işe almıyorduk bir dönem zira bize iş yapacak rahat hareket etmeyi öncelik olarak görecek eleman lazımdı

Bu arada çoğu da aynı yerden erkeklerle tanışıp evlendi çoluğu çocuğu oldu
Aa demek mini etek topuklu ayakkabı is görüşmesi icin olumsuz etkili olabiliyor. Başka dikkat ettiğiniz birşey var mi? Tüyo alayım biraz:)

Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Giyim tarzı insanın karakterini gösteren unsurlarından biri olsa da girdiğin ortamda konuşman,tavrın ve özgüvenin etkiliyor. Bazı insanların görünmez yıldızları vardır. Ve bu yıldızlar insanların ışık saçar. Senin de ışığını görecek biri henüz rastlamamışsın demek ki

Giyim tarzı insanın karakterini gösteren unsurlarından biri olsa da girdiğin ortamda konuşman,tavrın ve özgüvenin etkiliyor. Bazı insanların görünmez yıldızları vardır. Ve bu yıldızlar insanların ışık saçar. Senin de ışığını görecek biri henüz rastlamamışsın demek ki

Bırak ışık saçmayı dikkat bile çekmiyorum
:KK45::KK45::KK45:
Hayırlısı tabi
Ama bu saatten sonra istemedigim bir tarzda giyinmek etrafımın lafına uyup
Kısmet bence

C Crazypinkpink kilolu oldugunu mu dusunuyorsun acaba? Ben hep 55 kiloya dusmem gerek diye guzel giyinmeyi erteliyorum. Kabak cekirdegi gibi acilacagim az kaldi. :confused:

Kilo problemim yok
Fazla kokoş değilim hepsi bu
Sadeliği seviyorum
Düzgün bir giyim ve makyaj saçımı da düzlestiririm her zaman
Bu yeterli gibi geliyor bana

Kilo problemim yok
Fazla kokoş değilim hepsi bu
Sadeliği seviyorum
Düzgün bir giyim ve makyaj saçımı da düzlestiririm her zaman
Bu yeterli gibi geliyor bana
Her insan kokos olamaz , her insana da kokosluk yakismaz bu ayri zaten. :deli:

Duz giyimden rahatsizsan tarzini degistirmeyi dene. Kucuk aksesuarlarla zenginlestirmeye calis. :KK19:

Her insan kokos olamaz , her insana da kokosluk yakismaz bu ayri zaten. :deli:

Duz giyimden rahatsizsan tarzini degistirmeyi dene. Kucuk aksesuarlarla zenginlestirmeye calis. :KK19:

Bir ara kokoslugu denedim acaip yorucu eylemlere dönüştü:KK55:
Her gün kombin yapma çilesi bana ters

insan biraz da cevresine gore degerlendiriyor bu durumu,

ablam surekli full makyajdir, mahalle bakkalina bile giderken gunluk makyaj yapar, onemli davetleri siz dusunun,
o da bana hep der,
azicik makyaj yap. en azindan allik sur, ruj surmeden cikma,
hatta bazen sirf daha etkili olmak icin ayip mayip da sikistirir isin icine :)

velhasili, ben gunluk makyajla ise gittigimde bile,
sizde bir degisiklik var Alys hanim,
veyahut huuu diyip birbirlerine gostermeler falanla karsilasiyorum.
Full makyaj gitsem herhalde ne yapacaklar bilemem :KK70:
iyi ki de ablami dinlemiyorum, aferim bana :KK19:

Back