- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Aa demek mini etek topuklu ayakkabı is görüşmesi icin olumsuz etkili olabiliyor. Başka dikkat ettiğiniz birşey var mi? Tüyo alayım biraz:)
İyi de buradan "kıyafet önemli değildir" mesajı çıkmaz ki. Kafamda bayağı seksi bir görüntü canlandı.Ben flört ettiğim çok çok yakışıklı - profesyonel sporcu elemanla spor salonunda tanıştım
Leş gibi terliydim, saçım tepeden bağlıydı, üstümde tayt tişört vardı
Gerisini siz düşünün
ana konuyu hatırlıyorum oldumu o iş ya tebrik ederim :)
Paspal paspal dolaşmıyorsun ki, yerine göre uygun giyiniyorsun. Ben çıkma teklifini pijamayla aldım. Seviyorsa bir insan, eline yüzüne, kılığına kıyafetine bakmaz, kalbine bakar.Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Aa demek mini etek topuklu ayakkabı is görüşmesi icin olumsuz etkili olabiliyor. Başka dikkat ettiğiniz birşey var mi? Tüyo alayım biraz:)
Kilo problemim yok
Fazla kokoş değilim hepsi bu
Sadeliği seviyorum
Düzgün bir giyim ve makyaj saçımı da düzlestiririm her zaman
Bu yeterli gibi geliyor bana
he bu başka biri ama diğeride spor salonundanmıydı öle bişeydi galiba neyse hayırlı uğurlu olsun darısı başıma :)Olmadi kiz, almadimBir sonraki mesajimda da yazdim, hicbir ortak noktamiz yoktu. Cok farkliyiz, kultur farki zaten var derken konusacak tek kelimemiz yok diye ben de almadim.
Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
he bu başka biri ama diğeride spor salonundanmıydı öle bişeydi galiba neyse hayırlı uğurlu olsun darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?