- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
bankada kahverengi renk istenmez.gömlek pantolon ya da etek takım falan giyerler.taytlı ben hiç görmedim bugüne dekkucuk ılcedede olsa ozellıkle mudurler cok dıkkat edılmesını ıstıyor ya
o kesın ızın gununde falandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bankada kahverengi renk istenmez.gömlek pantolon ya da etek takım falan giyerler.taytlı ben hiç görmedim bugüne dekkucuk ılcedede olsa ozellıkle mudurler cok dıkkat edılmesını ıstıyor ya
o kesın ızın gununde falandır
gritti markası var ya ben ondan alıyorumm.hem hafif hem de rahatlarbunlar cok rahat oluyor ortapedık olanlarıda var
ben derineti rahat buldum bırde marjingritti markası var ya ben ondan alıyorumm.hem hafif hem de rahatlar
Mola saatleri falan uymamış olabilir?Huvese nbr daha önce iş tekliflerin vardı sankim, onlardan birini niye seçmedim?
1 saat mola 15 dakika iş diyor galibaaMola saatleri falan uymamış olabilir?
Patron yanından geçerken çay kaşığıyla çayını karıştırıp huveseye bana çay koy imasında bulunmuştur belki?? Kalifiye sekretere asla yapılmaması gereken hareket!1!1!1!!!Mola saatleri falan uymamış olabilir?
plaza türü bir yerse kurumsal bir yerse pekala diyebilirİngilterede bi kadın dava açmıştı topuklu ayakkabı giy diyen iş yerine ve tazminat almıstı baya. Böyle bişey denemez. Tabi ki düzgün özenli giyinmeni bekleyebilir ama topuklu giyinmek anlamına gelmiyo bu.
Huvese de işe başlayıp sonra dava açsın bence.Bakalim burda ne kadar tazminat alacak hepimiz görürüz çok mantıklı geldi bana. Huvese yap bunu, merak ettim.İngilterede bi kadın dava açmıştı topuklu ayakkabı giy diyen iş yerine ve tazminat almıstı baya. Böyle bişey denemez. Tabi ki düzgün özenli giyinmeni bekleyebilir ama topuklu giyinmek anlamına gelmiyo bu.
Ay burda birçok kişi çoğunu hemen tanıyor.buda değişik bir konu iş ara beğenmeSen hala iş aramayı bırakmadın mı yahu?
Aslında konu sahibi için hiç değişik değil. Biz de alıştık. O genelde iş arar ve beğenmez.Ay burda birçok kişi çoğunu hemen tanıyor.buda değişik bir konu iş ara beğenme
hayırlısıııAslında konu sahibi için hiç değişik değil. Biz de alıştık. O genelde iş arar ve beğenmez.
Pandemi nedeniyle esnek çalışmaya geçince serbest takılmaya başladılar galiba. Kot pantolon spor ayakkabı giyen gördümEvet çok ev kıyafeti gibiydi. Saçı da böyle dağınık topuz, ev işi yaparken toplanmış gibiydi. Sevimli ve sempatik geldi bana. Belki de dediğin gibidir . Yan masadaki beyefendi takım giymişti komple çünkü .
Küçük ilçe diye pek sallamıyor da olabilirler . Ayakta dolaşırken tatlış çoraplar da gördüm taytın üzerine çekilmiş Baya ev hali gibiydi.
Bu tavırla yine olmaz gibi duruyor. Neyse işten bol ne var bulur elbet.Sen hala iş aramayı bırakmadın mı yahu?
işten bol ne mi var?ironi de lütfennnnBu tavırla yine olmaz gibi duruyor. Neyse işten bol ne var bulur elbet.
Telefonunu göster bakayım. Tabiki ironiişten bol ne mi var?ironi de lütfennnn