Giyim tarzı çok mu önemli?

Eee katılıyorum yani evliliği, ilişkisi olan herkes mi çok iyi giyiniyor? Günlük kıyafet pantolon kazak zaten. Bu havada etek elbise giyen varsa o komandodur zaten erkekler kaçırmasın

Bir arkadaşım vardı. Annesi süslü püslü şıkıdım kendisi nine gibi hırkalar bol pantolonlae sıfır makyaj cidden özensiz ve dikkat çekmeyen biriydi. Çok ahlaklı çok iyi bir insan, ama ışık mı dedem göz alıcılık mı yani bilemedim zevksiz de demek istemiyorum tanımlayamadığım bir şey vardı o kızda.

Onu hatırlattı bana söyledikleriniz.

İşiniz önemli

Sonuçta bazı yerlerde etek elbise sırıtmaz ama bazı yerlerde olmaz

İş görüşmesine mini etek topuklu ayakkabı ile gelen stajyeri işe almıyorduk bir dönem zira bize iş yapacak rahat hareket etmeyi öncelik olarak görecek eleman lazımdı

Bu arada çoğu da aynı yerden erkeklerle tanışıp evlendi çoluğu çocuğu oldu

Eee katılıyorum yani evliliği, ilişkisi olan herkes mi çok iyi giyiniyor? Günlük kıyafet pantolon kazak zaten. Bu havada etek elbise giyen varsa o komandodur zaten erkekler kaçırmasın
Cherry ama pantolon var pantolon var ucuz (maddi anlamda değil) böyle basit kumaştan düzgün oturmayan bir pantolon, vücut tipine uymayan giysiler, yaşa uygun olmayan tarz. Bunlar iticilik katıyor malesef.

Altında eşofmanı, saçlarını maşa tokayla öylesine tutturmuş salaş mı salaş halimle koltuğumdan bildiriyorum, 24 yıllık evliliğimde adamın beni etekli gördüğü gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez, muneee evlen benimle dediği zamanda üzerimde kot vardı erkek arkadaş bulan herkesin fashion tvden fırlamış gibi giyindiğini de sanmıyorum, ki evlenmeden önce moda ikonu gibi görünmeye çalışsanız da evlenip mutfağa yatay geçiş yapınca soğan sarımsak salça arasında stilettolu mini elbiseli bir hanımefendi olamıyorsunuz

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki alışmamışım
Hem ne gibi bir tarz önerilere acigim tabi de
Elbise falan mi?

Devamli ayni tarzda giyinmek de hic hos degil ama.

Cok seker elbiseler var. Bunlari cizmelerle kombinleyebilirsiniz mesela. Fena havali oluyor.

Bu sefer de "Ben senelerce bunlari mi giymisim yea?" diyeceksiniz.

“tercih edilen biri değilim” cümlesinde bir yanlışlık var. Bu bakış açısıyla victoria beckham gibi giyinsen kaç yazar (başka konuya atıftır)

Sen samimi ol. Sen bilgili ol. Sen mizah sahibi ol. Sen iyi kalpli ol. Ha bi de sen seç. Seçtiğine kavuşunca zaten otomatikman yırtık pijama altı + babaanne yeleği kombinleri evresi başlıyor.

Kaç yaşındasın

Eğer çok paspal değilseniz giyimle alakası olduğunu sanmıyorum. Kısmet meselesi...

Giyimden ziyade alımlı olmayabilirsin. Çünkü bazı kadınlar çok güzeldir ama çekicilikleri yoktur. Soğuk bir yapınız var ise belki erkekler size yanaşmaya çekiniyordur. Giyimle alakalı olduğunu sanmıyorum ben medine dilencisi gibi giyiniyorum çoğu zaman düşün ben evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…