- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
Buradaki mevzu, kisinin ne giydigi degil, kendisine yakisan seyi giymesi.
O yakışanı bir ben bulup giyinemiyorum sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki mevzu, kisinin ne giydigi degil, kendisine yakisan seyi giymesi.
Giyim elbette önemli...bunun farkındayım
Ama herkes genellikle benim gibi giyiniyor arkadaşlarım ve sokakta gordugum bayanlar hep belli tipte giyiniyor pantolon ve duzgun bir ust giyiyor
Aksine etek ve elbise giyen bayan pek göremiyorum
Birkaç kişiden giyimim hakkinda benzer sözler duyunca şaşırdım
Bir arkadaşım vardı. Annesi süslü püslü şıkıdım kendisi nine gibi hırkalar bol pantolonlae sıfır makyaj cidden özensiz ve dikkat çekmeyen biriydi. Çok ahlaklı çok iyi bir insan, ama ışık mı dedem göz alıcılık mı yani bilemedim zevksiz de demek istemiyorum tanımlayamadığım bir şey vardı o kızda.Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Giyim elbette önemli...bunun farkındayım
Ama herkes genellikle benim gibi giyiniyor arkadaşlarım ve sokakta gordugum bayanlar hep belli tipte giyiniyor pantolon ve duzgun bir ust giyiyor
Aksine etek ve elbise giyen bayan pek göremiyorum
Birkaç kişiden giyimim hakkinda benzer sözler duyunca şaşırdım
Cherry ama pantolon var pantolon var ucuz (maddi anlamda değil) böyle basit kumaştan düzgün oturmayan bir pantolon, vücut tipine uymayan giysiler, yaşa uygun olmayan tarz. Bunlar iticilik katıyor malesef.Eee katılıyorum yani evliliği, ilişkisi olan herkes mi çok iyi giyiniyor? Günlük kıyafet pantolon kazak zaten. Bu havada etek elbise giyen varsa o komandodur zaten erkekler kaçırmasın
Eee katılıyorum yani evliliği, ilişkisi olan herkes mi çok iyi giyiniyor? Günlük kıyafet pantolon kazak zaten. Bu havada etek elbise giyen varsa o komandodur zaten erkekler kaçırmasın
Eee katılıyorum yani evliliği, ilişkisi olan herkes mi çok iyi giyiniyor? Günlük kıyafet pantolon kazak zaten. Bu havada etek elbise giyen varsa o komandodur zaten erkekler kaçırmasın
O yakışanı bir ben bulup giyinemiyorum sanirim
Bir degisiklik yapip biraz farkli tarzlari deneseniz? Deneye deneye size yakisani bulacaksiniz bence.
Altında eşofmanı, saçlarını maşa tokayla öylesine tutturmuş salaş mı salaş halimle koltuğumdan bildiriyorum, 24 yıllık evliliğimde adamın beni etekli gördüğü gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez, muneee evlen benimle dediği zamanda üzerimde kot vardı erkek arkadaş bulan herkesin fashion tvden fırlamış gibi giyindiğini de sanmıyorum, ki evlenmeden önce moda ikonu gibi görünmeye çalışsanız da evlenip mutfağa yatay geçiş yapınca soğan sarımsak salça arasında stilettolu mini elbiseli bir hanımefendi olamıyorsunuzEee katılıyorum yani evliliği, ilişkisi olan herkes mi çok iyi giyiniyor? Günlük kıyafet pantolon kazak zaten. Bu havada etek elbise giyen varsa o komandodur zaten erkekler kaçırmasın
Bilmiyorum ki alışmamışım
Hem ne gibi bir tarz önerilere acigim tabi de
Elbise falan mi?
Feromon salmışsın adamın üzerine en etkilisini yapmışsın aslında
Seksi olur öyle de daha ne olsun
Kaç yaşındasınMerhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Eğer çok paspal değilseniz giyimle alakası olduğunu sanmıyorum. Kısmet meselesi...Merhabalar
Kaç yaşındasın
Kaç yaşındasın
Giyimden ziyade alımlı olmayabilirsin. Çünkü bazı kadınlar çok güzeldir ama çekicilikleri yoktur. Soğuk bir yapınız var ise belki erkekler size yanaşmaya çekiniyordur. Giyimle alakalı olduğunu sanmıyorum ben medine dilencisi gibi giyiniyorum çoğu zaman düşün ben evlendim35 yasindayim