Malum ben de benzer sebeplerden boşanmayı öteleyenlerdenim.kesinlikle haklısınız
evliliği tutan yada tutmayan şey bulunduğunda kendiliğinden dökülüyor,
beni tutan önce vicdanım sonrada ailemin üzülmesiy miş,
silkelendim kendi hayatımı kendime layık gördüğüm şekilde yaşamalıyım dedim ve durumu kabullendim.
çok çok zor bir süreç yaşayaman bilemez, çocuksuz olmasada zor
şuan benimki de çok taze, , zamanla geçecek inşallah.Allah beterinden korusun
Ailemde durumu iyice kabullense durumu daha iyi olacağım, hoş onlar o adamdan ayrıldığıma değilde
boşanmış olmama üzülüyorlar,
boşanmak kesinlikle bir başarısızlık değil, mutsuz bir hayatı sabırla idareyle sürdürmeye çalışmak asıl başarısızlık.
sizin yorumu görünce hemen atlayıverdim, konu sahibi arkadaşa da bilgi vermek istemiştim aslında :)
Evet benim konum o. Ama eşimin eski sevgilisi umrunda değil ondan eminim. Onun için hiçbir kadın unutulmaz vs olamaz. Boşansak beni de özleyerek bir kere bile anmayacağından eminim... Kadınlara karşı güçlü duygular besleyebilecek biri değil anlatabildim mi bilmiyorum.. Hatta ailesiyle de öyle. Senelerce görmese görüşmese umrunda olmaz
Siz mutlu olmadıktan sonra isterse bütün dünya sevsin, neye yarar? Yaşınız daha çok genç, bir ömür boyu böyle geçer mi diye düşünün bence, kimseye muhtaç değilsiniz, hesap vereceğiniz kimse de yok anladığım kadarıyla, bu açıdan şanslısınız, isterseniz 10 kere daha yeni bir hayat kurarsınız. Düşünün 38 yaşınızı 48 yaşınızı 58 yaşınızı eğer kendinizi bu kişiyle hayatı geçirebilecek ve mutlu olabilecek gibi görüyorsanız devam edin.Evet benim sülalem çok sever kendisini, kısa süreli ayak üstü ilişkilerinde çok başarılı, kakara kikiri esprili bir insan... biz de dışardan kakara kikiri bir çiftiz...
Yaşım 28.. Evet işim gücüm çok şükür yerinde..
Neden hala evliyim? Boşanmayı göze alamıyorum... Yeni bir hayat kurmak zor geliyor.. Ama bunu yaşamak da gün geçtikçe ağırlaşıyor...
Sevgisizlik basli basina bir bosanma nedeni bana kalirsa
Bir de su evlenmis barklanmis insanlarin sinav muhabbetlerini sanirim hic anlayamayacagim. Ogrencilik geride kaldi be arkadas, evlilik stresi yeterince zor zaten , kendini ve esini neden bu sinav stresi surecine dahil edersin ki? Sinava gireceksen okuyacaksan evlenmeyeydin diyorum hepsine. Her is zamaninda guzel. Sonra boyle salak sacma bahanelere zemin hazirlaniyor iste
Ben ısrar etmiyorum ki... İşte kabul ediyorum tamam haklısın bizden bir cacık olmayacak dese gönül rahatlığı ile boşanıcam... Ama sanki ben arıza çıkarıyorum ortada aslında hiçbir sorun yok gibi davranıyor. Kendimin borderline olduğunu da Zaman Zaman düşündüğüm için acaba gerçekten haklı mı yok mu bir sebep ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum. Objektif olması için kendimce iyi olan huylarını da ekledim. Kötü olarak daha fazla uzun olmasın diye milyon tane olayı yazmadım amaablacım iyi de bunlar olması gereken şeyler. adam seni aldatmıyor diye şükredecek halin yok.
sevgi yok, yanında değil, maddi olarak sana yük... yani anlamadım ben. sürekli yanınızdan gitmesi bile boşanma sebebi. niye evli kalmakta ısrar ediyosunuz ki o da siz de?
Evet gelirler birazdanBir de "şiddet yok, aldatma yok, ben boşanma için sebep göremiyorum"cular var
Malum ben de benzer sebeplerden boşanmayı öteleyenlerdenim.
Elbette ilk zamanlar çok zor geçiyor.
İnsanın bardağı kırılıyor da ona bile üzülüyor,olsun ama olsun.
Şu an ezanlar okunuyor burada çok içten inanıyorum birgün senin de mutluluk mesajlarını okuyacağıma...
Sabır sadece bol bol sabır...
Bir de "şiddet yok, aldatma yok, ben boşanma için sebep göremiyorum"cular var
Mesele ailesi demedim ki ben zaten.Mesele ailesi değil.. memlekete gidince yatmadan yatmaya eve gidiyor... Gerisi dışarda işte
Ben ısrar etmiyorum ki... İşte kabul ediyorum tamam haklısın bizden bir cacık olmayacak dese gönül rahatlığı ile boşanıcam... Ama sanki ben arıza çıkarıyorum ortada aslında hiçbir sorun yok gibi davranıyor. Kendimin borderline olduğunu da Zaman Zaman düşündüğüm için acaba gerçekten haklı mı yok mu bir sebep ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum. Objektif olması için kendimce iyi olan huylarını da ekledim. Kötü olarak daha fazla uzun olmasın diye milyon tane olayı yazmadım ama
Yada aldatsa yakalasam inanın sevineceğim boşanmak için elimde somut geçerli bir sebep var ohhh diye. Ama ben bu evlilikte mutsuzum diye boşanmak zor geliyor...
Açık açık konuştuğum çok oldu... Ama ciddiye almıyor, o ciddiye almadıkça ben sinirleniyorum ben sinirlendikçe o şarkı falan söylemeye başlıyor, en son defol git başımdan diye kalkıp oda değiştiriyorum...Bence sen çok dolmuşsun canım, bişyler birikmiş birikmiş şuan patlama noktasındasın... Kendini hazır hissettiğinde eşinle açık açık kınuşmanı tavsiye ederim..
bende daha yeni doğum yaptım ve eşimin ilgisini hiç hissedemedim 20 gun boyunca. Sonra karşıma aldım ağlaya zırlaya anlattım nasıl uzulduğumu. Meğer adam çocuğun heyecanından bana nasıl davrandığının farkında bile değil, hemn toparlandı..
sizdede benzeri bişy olabilir.. Kesinlikle adam akıllı açık açık konuş.
İyi de evlenince olmadı ki bunlar... Flört dönemi ve nişanlılıkta da hep şikayetçiydim benden uzak soğuk duruşuna, o Zaman mesefeyi ve yorgunluğunu bahane etti ben de yedimEvlilik aski olduruyor mu? Hayir. Beraberlik aski olduruyor galiba.
Size bir oneri: Siz de ortadan kaybolun ders calisacagim diye gorelim tepkisi ne olacak!
Başlarda sadece yanımda olması bile mutluyum dedirtiyordu ve yaptıklarının hepsini yuttum, lafını bile etmedim... Ama artık o evde yokken daha huzurlu olduğumu hissediyorum, en azından işte ve elinde değil yanımda olmaması ama kendi isteği ile bahaneler bulup benden ayrı olmaya çalışması artık içimde sevgi bırakmıyor...Okuyayim dedim sonuna dogru fenalik gecirdim esinin yaptiklarindan.
En buyuk hatayi kredi cekerek yapmissin
Cekilir dert degil bu adam bir daha mi geleceksin dunyaya saliver gitsin senin mutlu oldugun tek bir an bile olmamis bulmus senin gibisini iyice sömurmeye kalkmis buna bir son ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?