Geyiğin Gülleri

laa bişe etmedik sizde haa ne fesatsınızzz :kedi:
hahaa uçtuk fenamı :)) THY ::dance:

unutmadan kömür bişey sormuş kanamayla ilgili
bende hiç olmadı valla kömürüm bilemiycem
evliliğimizin ilk 1 haftası az az kanamam oldu ama o normal olan bişey
şimdi hiç olmuyor
belki dediğin gibi zorlama falan oluyorsa ondan olabilir ama yinede kesin konuşamam
devam ederse bir dr.a git en iyisi

şekerrim teşkür cnm evet allahtan çarpılmadım çünkü şarteli kaçkez kaldırdım meğer piriz su doluymuş nerden bilim kocemde yoktu

saol bidenem
bi kere daha olursa gidicem dr

uykum var kızlar ya

şekerrim teşkür cnm evet allahtan çarpılmadım çünkü şarteli kaçkez kaldırdım meğer piriz su doluymuş nerden bilim kocemde yoktu

artık ben kocasız durmuyom evde
o nerde ben orda biryere göndermiyorum
mesela dün akşam kaynanadaydık eve geldik abdest almam lazım
banyonun kapısında bekledi beni
ara sıra kontrol ediyorum gittimi gitmedi mi diye
aliiiii diyorum ya burdayım gitmedim bir yere diyo :roflol:

şeker dünde burda sabah hava açıktıı bizde 2 3 gibi foruma inelim dedikk anam bir yamur başladı sora bi gökgürültüsü şimşeklerrr ama nasıl gök gürlüyooo okadar korktumkii geldik kayınvaldeme sora döktü yamur ama tam atamaadı boşalamadı bugünde yağacak sanırsam

gülşen edaaaaa duydunuzokudunuzmu farozdaki olayıııı
baba ikiz kızlarını götürüyoo sahil kenarınaaa top oynuyo onlar oda kayalıkların üstünde uyuyakalıyoo kızlarında denize topları düşüyo bunlarda peşine ikiside boğulup ölüyo şuan foxda gösterdii 2oğludaha var adamınn (( allahım nasıl bir acı nasıl ağlıyolar yaaa

dün akşam bizde amcama gittik iftara dönüşte babam benzincide durdu içeri girdi kardeşimde 8 yaşında olan öyle hızlı koşuyoki babamın peşinden arabadan atladı koşuyo benzinci kantini cam hep bu camı görmedi ama nasıl hızlı çarptı camaa biz şok tabii... öyle olunca adam başkası camı anlamayıp çarpmasın diyee saksı koydu önünee... korktuk hemde nasılll o cam kırılabilirdi çünkü acayip hızlıydıııı düşünsenizee .. Yani dün bizde büyük korku atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…