Geyiğin Gülleri

nilü resimleri aldım tamam eklicem birasdan
benim için güsel bi akşamdı kömüürüm kızlar anlatsın valla msaifir gelen onlardı hıh:KK70:

dün başıma gelenler dedimya

dün iftardan kalktık odayı topluyos
perdem geldi aşağıa kornişler birlikte bir
sorna habire şartel atıp duruyo kaldırıyom atıo
meğer bulaşık makinesi nerden akıttıysa biz bulamadık su akıtmış ve piirizin içi su dolmuş sigorta atıp duruyomuş:S
bibaktık yeryer su ben içerde tv ilziyodum nebi bana çaktırmadan temizlemiş bi gittimki elind bez siliyo:S öle işte :delpin:

nilü resimleri aldım tamam eklicem birasdan
benim için güsel bi akşamdı kömüürüm kızlar anlatsın valla msaifir gelen onlardı hıh:KK70:

dün başıma gelenler dedimya

dün iftardan kalktık odayı topluyos
perdem geldi aşağıa kornişler birlikte bir
sorna habire şartel atıp duruyo kaldırıyom atıo
meğer bulaşık makinesi nerden akıttıysa biz bulamadık su akıtmış ve piirizin içi su dolmuş sigorta atıp duruyomuş:S
bibaktık yeryer su ben içerde tv ilziyodum nebi bana çaktırmadan temizlemiş bi gittimki elind bez siliyo:S öle işte :delpin:

uuuu :1shok: kız nazarmı aldınnn kim geldi dün sana
ay güllü iyi başka bişi olmadı geçmiş olsunn

bende çok güsel bi akşamdı ben çok eğlendim dahada oturcaktık ama bi arkdaşımız kurtluydu durmaduu :kızgın:
yemekler süperdii hele börek bitane daha yicektim ama utandım:kedi:
ondansoracımaaaaaaa güüllüşüme sonsuz teşekkürler bizi çokgüsel ağırladığı için Şeniz

bende çok güsel bi akşamdı ben çok eğlendim dahada oturcaktık ama bi arkdaşımız kurtluydu durmaduu :kızgın:
ondansoracımaaaaaaa güüllüşüme sonsuz teşekkürler bizi çokgüsel ağırladığı için Şeniz

yaa gecen gülşenin kocası durmadı bu seferde benimki napimmm bende istedim çok oturmayı :KK43:((
ay bende çok teşekkür ediyorum güllüşümm herşey içinnn yemeklerin çok güseldii özelliklede en sonkii tatlıııııı benim için en güseli oydu lülününkinden bile kaşıkladım bi kaç kez o dıkanınca :roflol::roflol: :):))

saol cnm benim:çok üzgünüm: annemler ve kaynanm bendeydi
kız nie yemiysin delüü bisürü kaldı niede utanısın :mymeka:

rica ederim beğenmenize sevindim cnm

ayy güllüm Allah korumuşta fena bişey olmamış
geçmiş olsun

saol bidenemŞeniz

Son düzenleme:
SENCEEE :)))) HAHA sus şimdi edepsizlik yapma amaa :icecream:
edepsizlikmi yapmim hayvan seniiii
kızım ben kötü düşünmicektim ama resmen 3dakikada eve getirdi bizi seninki kudurdu zayy o ne hızlı sürmekti aklınamı vurdu laaa

ne olsun nilüm
belim tutulmuş onun dışında iyiyim çok şükür
senden nbr
iyi demek adettenn şekerr valla iyi deilimm
çıldırmak üzereyimm herkes kızıyo bana ama valla bunaldım artık işe gitmek istiyorummafoldumben

ramazan mübarek gün hee :kızgın:
püü tirbiyesizler sizi :mymeka:

kızzz bunlar ey gidii aha beni konuşturcak yineee:1ninca:

yaa gecen gülşenin kocası durmadı bu seferde benimki napimmm bende istedim çok oturmayı :KK43:((
ay bende çok teşekkür ediyorum güllüşümm herşey içinnn yemeklerin çok güseldii özelliklede en sonkii tatlıııııı benim için en güseli oydu lülününkinden bile kaşıkladım bi kaç kez o dıkanınca :roflol::roflol: :):))

kaydirigubbakcemile3 evet yaa

ama çok üzüldüm varya böle tam samimmi olsak baracaktım ona otur aşa die:KK70:
kuşcu ne olcak:dilcikar:
afiyet bal şeker olsun cnm ŞenizŞeniz

X