- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #1.041
günaydınn
nilü haşimdi ha bisürü alıntına cvp veremicem uyuyom çünküm haha
çiçek(bundan sorna çiçek dicem :1ninca: hep karıştırıyombenneyaptımki ) kıs neden öle olmuş evdekilere bi sorsaydın
bilmiyom güllüşşş en son cumartesi cüzdanımı sana hediye alırken işte sana gelirken çıkardım pazar zaten evdeydim amcama gittik bi ara.. bu sabah arabaya bindim para yok bilmiyom yaa sinir oldum sabah sabah 120 yada 150 vardı cüzdanda para bişe değilde iş canımı sıktıı düşürdüm belkide eve giderken hediye aldıgım yere bi giderim belki acaba düşürdümmü diye
belkide çıkarırken düşürmüşündür cüzdanın dan.:S
ya bende çıktıktan sonra hilmiyle nere gittniz belki orda biyerde düşürsün:S
benimde cnm sıkıldı şimdibenneyaptımki
günaydın kızlarr
eda geçmiş olsun ya belki evde bırakmışsındırcadıarzu
yada çantana falan düşmüştür:bbo:
nidah hoşgeldin cnm nasılsın
avatar değişmiş yazılar renklenmiş anne olcanya güsellik düşmüş sana :))))))
:1shok::1shok:Günaydın hala gelmedinismi...
kıslar yaa dolmuşa bindim gelecem cüzdanım boşalmışş nasıl oldu anlamadımm(( tam 2.500 dolmuş parası kalmış sadece düşürdümmü birimi aldı bilmiyom (((
:hulya:günaydınn
nilü haşimdi ha bisürü alıntına cvp veremicem uyuyom çünküm haha
çiçek(bundan sorna çiçek dicem :1ninca: hep karıştırıyombenneyaptımki ) kıs neden öle olmuş evdekilere bi sorsaydın
ohaaaaaaaaaaa nasıl düşücek biyerdemiydi alla allaafisfisfis
bilmiyom güllüşşş en son cumartesi cüzdanımı sana hediye alırken işte sana gelirken çıkardım pazar zaten evdeydim amcama gittik bi ara.. bu sabah arabaya bindim para yok bilmiyom yaa sinir oldum sabah sabah 120 yada 150 vardı cüzdanda para bişe değilde iş canımı sıktıı düşürdüm belkide eve giderken hediye aldıgım yere bi giderim belki acaba düşürdümmü diye
günaydın delü geçmişte pek bişi yokkkgünaydın fıstıklar Şeniz
geçmişi okuyup geliyorum
belkide çıkarırken düşürmüşündür cüzdanın dan.:S
ya bende çıktıktan sonra hilmiyle nere gittniz belki orda biyerde düşürsün:S
benimde cnm sıkıldı şimdibenneyaptımki
güllüm faceboka koydum ordan alıver istersen sevdikleriniiihayırlısı çiçekkkkk çıkar ortya inş
nilü gelsin onun makinesinde genel resimler ..
seçerik aralarından :)
sağa nolduuuubenneyaptımkikızlar iş yapayım azcık gelicem
hem dün başıma geler geldi bütün aksilikler beni buldu :S:gitme: gelimde anlatırım
bilmiyom lülülüüü evde cğzdanımı açmadımkiii bilmiyom