Geyiğin Gülleri

gülşen edaaaaa duydunuzokudunuzmu farozdaki olayıııı :KK43:
baba ikiz kızlarını götürüyoo sahil kenarınaaa top oynuyo onlar oda kayalıkların üstünde uyuyakalıyoo kızlarında denize topları düşüyo bunlarda peşine ikiside boğulup ölüyo şuan foxda gösterdii 2oğludaha var adamınn :KK43:(( allahım nasıl bir acı nasıl ağlıyolar yaaa

:1shok::1shok: aa duymadım yaa :KK43:((((((((((

eda sanada geçmiş olsun cnm :S

gülşen edaaaaa duydunuzokudunuzmu farozdaki olayıııı :KK43:
baba ikiz kızlarını götürüyoo sahil kenarınaaa top oynuyo onlar oda kayalıkların üstünde uyuyakalıyoo kızlarında denize topları düşüyo bunlarda peşine ikiside boğulup ölüyo şuan foxda gösterdii 2oğludaha var adamınn :KK43:(( allahım nasıl bir acı nasıl ağlıyolar yaaa

lülü ben o adamı kesin biyerden tanıyom ..
ama nerden bilm,iyom acaba nerde çalışıyo bişe satıyo küçük oğlu varmı adamın dün annemlere dedim sanki o adam bişe satıyo ve yanında küçük bi oğlu vardı...
farosdaymış buralarda zaten kesin bi yerden tanıyom ama bilmiyom.. simitmi satar sumu bilmiyom ama bişeki satıyoo

edaa var evet alıyodu az önce abine gel yarennnn kardeşlerim die alıyodu ağlattılar beni :KK43: bu sene davul çalmış adam babamların ordaa babam aradı dün söledi bana kahroldum resmen adam nasıl yaşıcak bundan sora yaa :KK43:

eddacım geçmiş olsun sizede

bende dün akşam izledim o haberi
ömür boyu vicdan azabı o adam için
rabbim sabır versin onlara çok zor
kimseye yaşatmasın ALLAH

dün akşam bizde amcama gittik iftara dönüşte babam benzincide durdu içeri girdi kardeşimde 8 yaşında olan öyle hızlı koşuyoki babamın peşinden arabadan atladı koşuyo benzinci kantini cam hep bu camı görmedi ama nasıl hızlı çarptı camaa biz şok tabii... öyle olunca adam başkası camı anlamayıp çarpmasın diyee saksı koydu önünee... korktuk hemde nasılll o cam kırılabilirdi çünkü acayip hızlıydıııı düşünsenizee .. Yani dün bizde büyük korku atlattık

edaa bizim işyerindede süreklioluyo biliyomusun allah kourusun çoktehlikeliii
bi adam öle bir çrpmıştıkiiii azı burnu kanamıştı bitaanesinin anında kafası şişti davul olduu çk üüzümüştüm

nasıl uzasın tatil salı günü 3. gün zaten
geriye çarşamba perşembe cuma kalıyo vermezler heralde
gerçi verselerde ben burdayımda neseeeee
4 gün 4 gündür yıne

valla sabah haberlerde öle diyodular bilemicem :KK70:

ben hala ha sta olmadım ve resmen çatlıcam gögüslerim şişti patlıyo karnımda öle:S

X