Geyiğin Gülleri

ya resmen sabah kalktım oturdummmmmmmm hala oturuyorummm uff hiçbişi yapasım olmuyooo gerçi yapılcakta bişi yokkk

günün sorusuuu ne yemeniz var bakimmmm

ben bişe yapmadım tabikidee :))
annem yaptı bugün kayınvalimller iftara bizdeler..

mercimek çorba
güveç (lülü güveciii)
pilav

ortaya terayağda kızarmış alabalık

salata
zeytinyağlı üzüm sarması
patlıcan salatası minik tabaklarda

yemek sonrası
baklava
profitrol
tavukgögsü(eve gidince ben yapcam)
kıymalı börek

en sonraaa kahveler benden cokacimcoook

lülüü buarada biraz önce ekspirileştik ama kuşum bende zaten sizi evlenene kdar bekletmeyi düşünmüyom gecen sizden çıktık diyom benimkinee yavrum napalımmm dedikki ya yemege biyere yada kahvaltıya gideriz bizim maçkada bi yerimis var orayaa yani ayarlıycazz sen yorma kafanı :roflol: :lepi:

kiii ama evlenincede zaten söz verdim ilk misafir sizi alcamm .. (ilk yemeklerimi sizde deniycem yaşarsanızz diger arkadaşlarımıda alabülürümmm :roflol:)

ooo menü süperrrr maşallahhh hepsinide istedi canım özellikle tereyağda alabalıkıı bide profitrolüüü ha bide böreki:))

aşkolsun eda ben espri olsun die söledim oruçluağzım valla aklımıunucundan geçmedi öle bişiii yeminederim neden öle diyosun üzdün beni kafanı yorma hemafoldumben
eviniz olunca çarcan yani nedemekk

şeker depremde evlerimiyıkılmış töbe töbe bi hasar bişi yokki neden öel yaptılarr
illaki vardır geçerli bi nedeni eğer yoksa ayıp etmişşş

bizde anama gidicezz balık yapıcak babamm

bnm de hiç bişe yemekım var napcam bılmıyom
az kabak vardı mücver yaptım
2 tanede patlıcan vardı onuda mısır ınuyla kızartım
bı tava ben onu yedım çok canım ıstemiş heralde

bugun makarnamı yapsam acaba bilmıyom ki

bahaneye bak çüşş
dötüne zor gelmiştir bişey hazırlamak

kızlar az wcye gidiyom
alakasız bir iptal
deprem olsa ne evde de oluyor

çüşş bu saattemi haber verilirmişş ..
bence daha gitme orayaa sonradan çağırsada

alinin halasının kızı çağırmıştı
manyak nan bunlar
sanki allah korusun deprem yıktı heryeride
iptal ediyorlar

kızımm sus ya aramızda lafımı var böyle şeylerinnn
uff susss tamam bitti bu konuuu durun hele bi gülşene gidelim zehirlenmeden çıkalım :):):)))

haha gülşen bize ne yapcak acabaaa meraklabiliyorummm cokacimcoook şimdiden yarın için acıktım :)))))))))))) :roflol:

buarada senin apo bazen maça gidiyoya lülüü evlermiz yakın bizegel nolarkiiii anneme yaptırırım sanadaaa

makarna yap ketçap mayonez sıkkk
salata yap aparatif şeyler hazırla bugün ben tencere yemeginden çok aparatif yemekleri seviyom

şeker depremde evlerimiyıkılmış töbe töbe bi hasar bişi yokki neden öel yaptılarr
illaki vardır geçerli bi nedeni eğer yoksa ayıp etmişşş

bizde anama gidicezz balık yapıcak babamm

bilmiyorum
ali aradı aşkım akşamki iftar iptal olmuş dedi
neden dedim
tekrar sarsıntı falan olur diye iptal etmişler dedi
ne alaka dedim bilmiyorum valla aşkım öle söylediler dedi

ramazanda maçısı olmuyoooooooooo gelirim olunca
ayy edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana bomba bişi dicem ama burdan diyemem kızabilirsin ben derimde sen kızarsın belki özelden yazam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

alinin halasının kızı çağırmıştı
manyak nan bunlar
sanki allah korusun deprem yıktı heryeride
iptal ediyorlar

yanii saçmalık...
bide bu saatte haber verilirmiiii
evde hazırlarsın bişeler geçiştirirsin bugünüü bidaha çağırırsa deprem olur korkusu yerleşti içime o nedenle gelemeyiz deyin :)

edabeni öldürcekkkkkkkkkkk :))))
ben gidim abdest alim ezan okuncak sorada hazırlanır çıkarım

edaaaa o yeni açılan yerisölesene bana gelcem meydana bakarım oraya alırım belkiii tam tarif etsene

haa kunduracılarda magapol varmış nere bilmiyom onun karşıda magaza adı hadise ymiş..
ben hiç görmedim dün çarşıdaydım ama sen sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…