Geyiğin Gülleri

şekerrrr rahat ol canımm yaa ama niye oluyo bu anlamıyomkiii büyüklükleri fazlamı nekdar depremlerinn tv de filan bi açıklama yokmuu ne bilim halkı uyarı filan

EDAA yarın nsıl gdicez güllüye beraber buluşupmu yoksa ayrı gayrımı ama evi bilmiyonuz mecbur beraber hatta gelin ağacı gideris konvoy yaparıs:))))

nilüümm kocişin ameliyat olcak yazmışsın bu konuyla mı ilgili bi ameliyat?

evet nidahımm eşimde varikosel varr o yüzden çocuk olmasına engel maeliyat olması gerekiyo fkatt korkuyodu artık kendisi karar verdi olucam die kasımda allahnasipederse olcak sorada inşallah bebemiz olcak :)

edacım evet bizde öle düşünyosss burayıda çoğu annesi onlar ayakın die istedik bilişyosun daha askerlik var ne olcamız belli deill buseneyi atlatalım bakalımnolurr

EDAA yarın nsıl gdicez güllüye beraber buluşupmu yoksa ayrı gayrımı ama evi bilmiyonuz mecbur beraber hatta gelin ağacı gideris konvoy yaparıs:))))

siz nasıl isterseniz öyle gideriz lülüşşş bana hepsi uyarr istersen alırızda sizii sen gocenle bi konuşdaa

anaa inşallahhh kızzz zaten şimdiye kadar erkendi bundan sonra olursa tam zamanı olur bence :)

evet nidahımm eşimde varikosel varr o yüzden çocuk olmasına engel maeliyat olması gerekiyo fkatt korkuyodu artık kendisi karar verdi olucam die kasımda allahnasipederse olcak sorada inşallah bebemiz olcak :)

edacım evet bizde öle düşünyosss burayıda çoğu annesi onlar ayakın die istedik bilişyosun daha askerlik var ne olcamız belli deill buseneyi atlatalım bakalımnolurr

yanii hem ulaşım zor dolmuşa 5 dakka yürüyosun.. ulaşım olsa sabah işe gelmeye ben üşenmem meselaa :icecream:

nilücüm hayırlısıyla atlatırsınız inş sağ salim kucağınıza da alırsnız bebişi:) az kalmış kasımayerimseniben

tamam edoşş konuşam apoyla olmassa siz bizi alınnn biz masraf yapmıyak bizim arabayla :)))))))))))

haber vermen yeter kuşum :)))

ekiz:roflol:
,aferim hale uyun gellinn..
bende bu akşamdan hazırlıklara başlıacm artıkın yarında 4 gibi çıkarım ama işim erken biterse 2 de çıkmayı planlıom :)

güllü bize yemek yapacak :):)
hehehee

yaa böyle sizle evden çıkıyozyaa benimkine bişe oluyo haa wallaa evlenesi geliyo çıktıkya nilü sizden diyoki şimdi biz gidecez sen eve ben evimee olurmu yawwww diyooo... düğünü yapalım işte beklemeyelim diyo :) :roflol:

hehee :roflol:

haber vermen yeter kuşum :)))

güllü bize yemek yapacak :):)
hehehee

yaa böyle sizle evden çıkıyozyaa benimkine bişe oluyo haa wallaa evlenesi geliyo çıktıkya nilü sizden diyoki şimdi biz gidecez sen eve ben evimee olurmu yawwww diyooo... düğünü yapalım işte beklemeyelim diyo :) :roflol:

hehee :roflol:
he zehirlicem sizi:roflol::roflol:

ay kız bizde öle olurduk yaa :asigim: ne tatlı heyecanlardı onlar:asigim:

kıslar arkadaşımın düğünü var 10.10.2009da ve ben ne gicemi bilemiyorum üniversteden samimi arkdaşım eşide aponın sınıf arkdaşııı çektim az önce giydim bi bakın hele hangisi uygun olur ama düğün normal bi düğün yemekli felan deill

X