Geyiğin Gülleri

kızlarr varya deli oldummm patladım
siz napıyonusss lülü sana iftar başlıgında bi sorun sordum duydunmu gecenki güvece tam olarak ne kattın say bakim et patates yağ sogan başka bişe varmı ????

et patates soğan domates biber teryağı pılbiber karabiber tuz sarmısakk bi kapta harmanladım bunların hepsini koydum güvece bukadaa

huylu o tefe tüfe muhabeti heryıl kasımda açıklanıyomuş yüzde kaç olucağı geçen yol yüzde 10du 500tl nin yüzde 10da 565 yapıyo demekki artış normalll apoyla konuştumda öle söledi

et patates soğan domates biber teryağı pılbiber karabiber tuz sarmısakk bi kapta harmanladım bunların hepsini koydum güvece bukadaa

huylu o tefe tüfe muhabeti heryıl kasımda açıklanıyomuş yüzde kaç olucağı geçen yol yüzde 10du 500tl nin yüzde 10da 565 yapıyo demekki artış normalll apoyla konuştumda öle söledi

500 ün yüzde 10 u 550 yapi lülülülülülü

ama yinede çok yapmış bizimkini 25 artırdı

yüzde 10nun küsürüde var güllü noktalı bişe neyse bizimverdimiz kiraya göre normal demekki kanuna göre yaptı o sizi kiranız daha azz o yüzden 25normal..

anlık oldu yine güllüş ama
sinirlerim boşaldı yaa
dolaplar falan zangır zundur ses çıkartıyor

bacaklarım falan titriyor yaa sanki durmadan sallanıyoruz
allahım bitsin artık lütfen mafoldumben

ay canım ya psikolojin bozuldu
sakin ol cnm allah büyük dua et :çok üzgünüm:
panik yapma banada bigün sanıyomki deprem oluo gece 18 ağustostaydı
uyuyom sanki deprem oluyo o gün demek düşündüm 18 ağustos deprem olmuştu gece öle oldum ve etkisinden kurutlamamıştım ..

2010 mayıs anneleri topicinde firstday i de gördüm kıslar hatırlarsınız belkim yaza evlenecekelrde çeyizlerden konuşurduk nerde karşılaştık :) zaman nasıl geçiyoo..

evet eda 550 veriyos artı 50deaidat

ya şeker sakin ol su felan iç dicem adetin bittimii az çık dışarıyaa

nilüferrr canım evin büyük güzel evet ama ulaşım zorrrr.. bizim evde öyle biliyon oyüzden çok veriyosun be canım..
benim ark atakent yanında kocaman bi siteden ev tuttu 400 e evin içide güzel ..
arabada hemen kpı önünden geçiyo..
yani senin çok çok bitanem düşünsene seneye 600 - 680 - 750 gidecek çüş yani sonu yok..bu adam yüzde 10 a giderseee sen batarsın

X