Geyiğin Gülleri

hayırlara çıksın lülü rüyan
ne ıyı ev sahıbın var
bızımkı bi cimri varya nası
apartmanın çatısı yok bızım bzde en ust kattayızya çok sıcak oluyo dedık yalıtım yaptır
olmazmışda cart curt bıton laf
cimri herif nolcak

evet huylu asıl yurtdışındaki çok iyii fakat aracı olan kardeşi yani kapı komşumuzz allahımm çokda dindar ama güyam herşeyi kanuna göre yapıyoo 50tl artış yaptı geçen sene hiç sesimiz çıkmadı bakalım bu sene napıcak apo diyo azının burnunu kırıcamm valla eğer çok dersee :)
düşünüyorus taşınmayı ama busenden geçtii seneye böle güsel ulaşımı olan büyük bir ev istiyorum bakalım nolurr

nilü onu sen ekle :roflol:

kız çok artırmış ya :bbo:

en fazla 20-25 artırabilir .. yasal olarak...

kız taşının tabi bizim oralardan bakalım size ev :KK70:

evet güllüü çok ama acemiydikk bişi demedik.. bakıcazz işte hem diyos ev alıp çıkalımm hem diyomm ulaşım yok geen gelemiyo istediği an ne bilim yaa bi bu sene çıksın bakalımm...

bnm sözleşmemde tefe tüfe yazıyo du
korkmayın dedı orta yolu buluruz sizi üzmem
20 lira zam yaptı ağustosata

tefe tüfe zaten 20-25 oluyo zam sizinkı nıye kazıklıyo

evet güllüü çok ama acemiydikk bişi demedik.. bakıcazz işte hem diyos ev alıp çıkalımm hem diyomm ulaşım yok geen gelemiyo istediği an ne bilim yaa bi bu sene çıksın bakalımm...

ekiz demek anladı bunlar daha yeni evli çakal pok :kızgın:

evet senin ordalar çok ters yani arban olması lazımki rahat gelip gidesin

bnm sözleşmemde tefe tüfe yazıyo du
korkmayın dedı orta yolu buluruz sizi üzmem
20 lira zam yaptı ağustosata

tefe tüfe zaten 20-25 oluyo zam sizinkı nıye kazıklıyo

sözleşmede var ama nebilimm bubizim bilmiş üniverstede doçent gaybana hanayaa bide 575 dedi sora dedik ortası olsunnn aptal ya dur arıcam apoyuu bakim nie sölemeşye egöre yapmadık

evet huylu asıl yurtdışındaki çok iyii fakat aracı olan kardeşi yani kapı komşumuzz allahımm çokda dindar ama güyam herşeyi kanuna göre yapıyoo 50tl artış yaptı geçen sene hiç sesimiz çıkmadı bakalım bu sene napıcak apo diyo azının burnunu kırıcamm valla eğer çok dersee :)
düşünüyorus taşınmayı ama busenden geçtii seneye böle güsel ulaşımı olan büyük bir ev istiyorum bakalım nolurr

kızlarr varya deli oldummm patladım
siz napıyonusss lülü sana iftar başlıgında bi sorun sordum duydunmu gecenki güvece tam olarak ne kattın say bakim et patates yağ sogan başka bişe varmı ????

X