Geyiğin Gülleri

Şeker geçmiş olsun bitanem o duyguyu en iyi ben bilirim
1999 depremini yaşadım baya bi zaman tedavi gördüm
çok kötüydü saçımdan toka düşse şoka giriyodum o derece
Allahım kimseye yaşatmasın

aaaaaaaaaaaakannehir

kız çok kötü allah tekrrarını nasip etmesin cnm :çok üzgünüm:
saol cnm inş.tekrar olmaz

ayy şeker çok geçmiş olsunnn.. hiç deprem yaşamadığım için nasıl bir duygu oldunu bilmiyorum :KK43:
tekrar geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın beterinden korusun

amin
inş.da yaşamazsın nilü berbat bişey çünkü
hala elim ayağım titriyor bacakalrım tutmuyot inan
kalbim hala korku içinde çarpıyor

tek kelimeyle berbattı dün gece mafoldumben

Şeker geçmiş olsun bitanem o duyguyu en iyi ben bilirim
1999 depremini yaşadım baya bi zaman tedavi gördüm
çok kötüydü saçımdan toka düşse şoka giriyodum o derece
Allahım kimseye yaşatmasın

saol canım benim
gerçekten çok kötüydü
evde yalnız olmamında etkisi büyük
yatıyorum tv izliyorum
önce gürültü oldu sonra sarsıntı oldu
karşımda sehbada çiçek var içi kum dolu ağır olmasına karşılık nasıl sallanıyor anlatamam
avize desen keza öle
bir çiçeğe bakıyorum bir lambaya
şoka girdim resmen

3-5 saniye sürmüş ama bana dakikalar gibi geldi

geçmişolsun şekerim leblebim ya allah daha kötüsünü yaşatmasın inşallahh

nidah senınde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsın inşallah

Şekerr çok geçmiş olsun canım:1hug:

anlıyorum seni ben de 99 depreminde ist. beykozda yaşadım feciydi..

huysuz günaydın canım tşk ederimm

nidahcımmmm tebrik ediyorum seni biraz geç oldu çünküm mapusa düşmüştümmm ordan haberler gönderdimsana bilmem ilettilermi :)
sen şindik hamilesinya bolbol isteyenlere dua ettt ilk başta bana:) allahım sağlıkla kucana almayı nasipeder inşallah

geçmişolsun şekerim leblebim ya allah daha kötüsünü yaşatmasın inşallahh
saol canem
amin allah beterinden saklasın

saol canım
sizlerin yaşadığı daha berbattı tabiki

nidahcımmmm tebrik ediyorum seni biraz geç oldu çünküm mapusa düşmüştümmm ordan haberler gönderdimsana bilmem ilettilermi :)
sen şindik hamilesinya bolbol isteyenlere dua ettt ilk başta bana:) allahım sağlıkla kucana almayı nasipeder inşallah

tşk ederim nilücüm nedemek Rabbim isteyenlere bilhassa sana:KK66: hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.:1hug:

güllü iletti bu arada sağol cicima.s.

kızlar gece rüyamda taşındımı gördüm kocaman bir evv tutuyorum 5odalı felan odaları felan hep çok güsel fakat bakımsız bir ev. bir odasında gömme dolap var 6kapılı diyorumki bunu almasa burdann kullansam sorada içimden diyorumki ama ben bu evi satın aldım alsın gitsin diyorum. sora dolabın kapaklarını açıyorum içersi hep kıyafet doluu ama kışlık kıyafetler mantolar hırkalar kazaklar hep askıda güyam oranın sahibii tekstilciymiş. böle bişi gördüm. dün akşamda ev sahibim dedikii esasında asıl o deil ev sahibim onun abisi oda londrada geçen gün tatile geldi evi gezdi çünkü hiç görmemişti aldığı evi yatırım amaçlı kardeşi aracı olarak onun adına almış burayı sora biz tutuk işte. geldi evi gezdi çok beğendii sora bi eksiğiniz varmı dedi ev içersinde yaptırmak istediniz bende dedimki çamaşır mak benim holde yeri var orda oranın üstüne dolap istiyorum dedim çünkü banyoda dolap yok havlu felan koyabiliceğim oda tamam demişti amayaptırmas demiştim. dün akşam işte çaldı kapıya dediki abim sölediki dolabı yaptırsınlar kiradan düşelimm çok mutlu oldum sanırım onun mutluluğuyla rüyamda ev aldımı görüyom:)

X