- 26 Ağustos 2015
- 465
- 496
- 27
-
- Konu Sahibi siyahvemavi
Esim hiç bana kurban olurum demedi
Kadın bu acıklı mektubu okumamış mi?Yalnız farkında mısınız ?
Konu sahibesi adamın kendisine yazdıgı mesajları karısına atmakla tehdit ediyor adamı
E hani sonsuz aşkınızdı ?
Unutmayacaktınız ?
Bilmem neredeki nazar boncugunu gömleginize takıp bilekliği de kafanıza pardon kolunuza takacaktınız özledikçe ?
Ne oldu şimdi o büyülü bol kokulu aşka ?
1.si hiç tanımadığın iki defa faceookta gördüğün birine nasıl aşık olabilirsin bence sen duygularını karıştırıyorsun
2.si adam evliymiş evli barklı adam sana nasıl bunları söyleyebilir o da seni hiç tanımıyor amacı baska olabilir
3.sü eğer evliyse ve mutsuzsa gercekten mutusz bir erkek bağlasan durmaz
Tesekkur ederim ilgine :) ayni zamanda dogum yaptim onunla , belki de bu yuzden merak ediyorum , insallah iyidirhay Allah ben çıkaramadım şuan canım, ama illa ki bilen biri gelir görür yorumunu diye düşünüyorum.
evet onu unutmusumBi de normal adamlar facede falan kadın arayışına girmezler..
katiliyorumHepsini bitiremedim zira hic hoslanmam gereksiz romantizmden.
Bu kadar yazıyı facete 2 kere mesajlastigin evli bir adam icin mi yazdin?
Ne ara Leyla ile Mecnun oldunuz?
Ikisi de iğrenç !! Keşke o msj bana gelseydi o zaman gosterirdim sana dünyanın kaç bucak olduğunu ergen kilikli seni! Bi de utanmadan methiyeler dizmis adama.allah ıslah etsin..
Ne yorum yazsam diye düşünürken gördüm yorumunuzu gerçekten tamda içimdekini yazmışsınızBir de utanmadan yazıyorsun. Bana göre evli bir adama kendini koklatan rezil bir kadınsın o kadar. Vedaya bak vedaya. ...