- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
-
- Konu Sahibi siyahvemavi
pardon, "üzerime gelemeyeceğini" derken sevdiğiniz adamın eşini mi kast ediyosunuz pek masum saf hanfendi?üzerime gelemeyeceğini biliyor adam mesajlar duruyor atarım mesajları dedim
Neden tuhaf geliyor ki? Ben de yeni uyeyim ama aylardir takip ederim bdv yi , yoneticileri de taniyorum uyeleri de , hatta uye olmamin sebebi de sevdigim ve son durumunu merak ettigim bir uyenin yeni actigi konuya yorum yapip destek olmak istememdi..gerci ben uye olana kadar konu gerilere gitti hala merak ediyorum o uyenin durumunuYeni üyelerin siteyi bu kadar tanıması ve yöneticileri bilmesi sadece banamı tuhaf geliyor
Cunku bulundugunuz sehre tekrar gelsın hemde bu sebeple istıyorsunuztüm iletişim yollarını kapattım arasa da açmayacağım zaten
adam sevmedigi kizinin annesinden uzerine ceket atarak cocuk yapmis :)Ay o.mesaj neydi oyle midem kalkti tavrinizdan.Evli adama face sozlerinden kombin yapmissin.Sen seni seviyor mu saniyorsun .Mlletin evini huzursuz ettin bos yere .Sevmese karisini birakir.Kiziminn annesi diyormusmus .O adam o kadincagizla birlikte.Evli bir cift ve sen vicdanen rahatim diyorsun.Sen onu sarilip koklamissin ya onun donunu bile karisi yikiyor .Neyin kafası ya bu .Askmis ne askmis be .Diline taktigin ask degildir küçük hanim .Ask masumdur kimseye zararia olmaz .Gelmiş buraya yazmissin utanmadan seni taslamislardir zaten de .Yazik ki evli olmasi senin icin normallesmis .Bekar adam mj bitti.Siz ve sizin gibi kadinlar kadinligin en sevilmeyen tipisiniz.O adamin kizi oldugunu düşün.Empati kur insan ol biraz be.Mesaj atma demismis sen evli adamlara mesaj atarken nerdwydi aklin.Sabahin korunde beynime kan sicradi ya.
Aynende boyle gercekten...Ben sizi anlıyorum
hayatında hıc bır ıste dıkıs tutturamayan , bır ılıskı ıcınde olamayan , normal ılıskı yasayamayacak kadar kötü birisiniz. E sızde haklısınız bula bula ancak evli bır adamın metres adayı olabılırsınız cıllop gıbı adam araklayacak halınız yokya
Yapar zaten kadindan da hic bosanamaz kizi için.Hic evde temassız yasiyorlardir kesinadam sevmedigi kizinin annesinden uzerine ceket atarak cocuk yapmis :)
kurban olurum sana diyomus birde :))
tabi canim hatta kadinin da sevgilisi vardir oda baskasina kurban falan oluyodur iki arkadas sıkı dost olmuslardir kizlari icin yakinda yine ceket atma yontemiyle 2. cocugu yapar sıkı dostundan :))Yapar zaten kadindan da hic bosanamaz kizi için.Hic evde temassız yasiyorlardir kesin