Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Hepsini okudum fazla arabesk.

Keşke telefonu acsaydiniz eşi size bu gereksiz romantizmi birden gerilim aksiyona çevirirdi.

Zaten anlamadığım adam bosanamam diyor da eşi adamı nasıl kabul ediyor kii.

Neyse evli adama yazan arayan buluşan benim gözümde bellidir şiirin gözükme çalışmayın lütfen.

üzerime gelemeyeceğini biliyor adam mesajlar duruyor atarım mesajları dedim
pardon, "üzerime gelemeyeceğini" derken sevdiğiniz adamın eşini mi kast ediyosunuz pek masum saf hanfendi?
o kadın senin üzerine öyle bir gelir, sana öyle bir çullanır ki senin aklın hayalin almaz!!!

Sadakatsizlik bir kere damarlarda dolaşmaya başladı mı, kişi ve mekan artık farketmez.
Karısına da muhtemelen benzer sözleri kullandı, evlendiğine göre hatta çok daha fazlasını.
Bu derece süslü laflar edebilen adamlar, genellikle çok kadınla muhattap ola ola, amiyane tabirle kaşarlandıkları için böyledirler.
Belli ki heves ve heyecanlarının peşinde bir tip.
Şu an izlediğin yoldan şaşma derim.
Buradakiler gibi adamın karısıymış, bilmenesiymiş onların yerine kendimi koyup, aşırı duygusal ve hakarete varan yorumlar yapmayacağım, konu senin, dert senin, belli senin de bu kadar odun adamın içinde, böyle laflar edebilen birini görünce nutkun tutulmuş, ama geçer etkisi yakında merak etme.
Zaten bu tarz adamlara takılmaya devam edersen edineceğin ilk ders, güvenilir ama düz bir adamın, ağzı iyi laf yapan ortam adamından daha iyi bir sevgili/eş olacağıdır. Ama yaşayarak tecrübe etrafımdan da gördüğüm üzere baya acılı oluyor.
Mantık iyidir, aşkın yanında harmanlayınca mutluluk ve güzel ilişkiler garanti oluyor.

o adamin o kokuyu ceken burnunun kemiklerini eline verip o kokuyu cektigi boynuda kirarim ben.
vicdani rahatmis tukureyim vicdanina senin.
resmen adama bosan gel mesaji atmis biz olamayizmis olmazsiniz zaten iki karaktersiz bir eve fazla gelir olsaniz digeri baska kimi koklar siz baska kimlere koklatirsiniz orasida muallak.
kadinin kadina yaptigini hayvan hayvana yapmaz umuyorum birgun o kadina yasattiginizin bin beterini yasamadan ölmezsiniz.

Yalnız farkında mısınız ?
Konu sahibesi adamın kendisine yazdıgı mesajları karısına atmakla tehdit ediyor adamı
E hani sonsuz aşkınızdı ?
Unutmayacaktınız ?
Bilmem neredeki nazar boncugunu gömleginize takıp bilekliği de kafanıza pardon kolunuza takacaktınız özledikçe ?
Ne oldu şimdi o büyülü bol kokulu aşka ?

Böyle uzun uzadıya yazınca, acıtasyon yapınca, yok bitti engelledim diyince çok şaapmış olmuyorsunuz karısı da öğrenmiş yazık valla size de adama da ne kadar utanmazsınız çok şeyler de söylenir de valla ban yemek istemiyorum

Ben sizi anlıyorum
hayatında hıc bır ıste dıkıs tutturamayan , bır ılıskı ıcınde olamayan , normal ılıskı yasayamayacak kadar kötü birisiniz. E sızde haklısınız bula bula ancak evli bır adamın metres adayı olabılırsınız cıllop gıbı adam araklayacak halınız yokya

Yeni üyelerin siteyi bu kadar tanıması ve yöneticileri bilmesi sadece banamı tuhaf geliyor
Neden tuhaf geliyor ki? Ben de yeni uyeyim ama aylardir takip ederim bdv yi , yoneticileri de taniyorum uyeleri de , hatta uye olmamin sebebi de sevdigim ve son durumunu merak ettigim bir uyenin yeni actigi konuya yorum yapip destek olmak istememdi..gerci ben uye olana kadar konu gerilere gitti hala merak ediyorum o uyenin durumunu

Psikolojık sorununuz var sanırım
Adamında sızınde davranıslarınız normal degıl

Bukadar gereksız romantizm yasayan ya da yasadıgını sananların hayatda hıc bi kedı tarafından bıle sevgı gormemıs oldugunu dusunuyorum

Evli adam olması kısmında da banlanmamak ıcın susuyorum

Ay o.mesaj neydi oyle midem kalkti tavrinizdan.Evli adama face sozlerinden kombin yapmissin.Sen seni seviyor mu saniyorsun .Mlletin evini huzursuz ettin bos yere .Sevmese karisini birakir.Kiziminn annesi diyormusmus .O adam o kadincagizla birlikte.Evli bir cift ve sen vicdanen rahatim diyorsun.Sen onu sarilip koklamissin ya onun donunu bile karisi yikiyor .Neyin kafası ya bu .Askmis ne askmis be .Diline taktigin ask degildir küçük hanim .Ask masumdur kimseye zararia olmaz .Gelmiş buraya yazmissin utanmadan seni taslamislardir zaten de .Yazik ki evli olmasi senin icin normallesmis .Bekar adam mj bitti.Siz ve sizin gibi kadinlar kadinligin en sevilmeyen tipisiniz.O adamin kizi oldugunu düşün.Empati kur insan ol biraz be.Mesaj atma demismis sen evli adamlara mesaj atarken nerdwydi aklin.Sabahin korunde beynime kan sicradi ya.

tüm iletişim yollarını kapattım arasa da açmayacağım zaten
Cunku bulundugunuz sehre tekrar gelsın hemde bu sebeple istıyorsunuz
Herhangı nodan ulassın bı sekılde
O o saatden sonra gerı cevırmek mı olurmus

Neyse susayım zira konusursam sizi toprak bile kabul etmez

adam sevmedigi kizinin annesinden uzerine ceket atarak cocuk yapmis :)
kurban olurum sana diyomus birde :))

Yanına gittim kahve içtik o evliydi diyorsun en başta. Evli olduğunu bile bile görüşüyorsun adamla. Bilekliğini kabul ediyorsun. Sonrada bigüzel aşk mektubu döşüyorsun. Bırak allahaşkına karısını bugün boşasa koşa koşa gidersin. Senin gibiler yüzünden eşlerimizi işte bile rahat bırakamaz olduk

Aynende boyle gercekten...

Yapar zaten kadindan da hic bosanamaz kizi için.Hic evde temassız yasiyorlardir kesin
tabi canim hatta kadinin da sevgilisi vardir oda baskasina kurban falan oluyodur iki arkadas sıkı dost olmuslardir kizlari icin yakinda yine ceket atma yontemiyle 2. cocugu yapar sıkı dostundan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…