Geriye Kalan Beyaz Bileklik

O konuda da fake yazanlar ceza aldı.
O yüzden arkadaşlar inanmasanızda fake yazmayın ,yasak
Tesekkur edeirm uyari icin ama bak fake kelimesini kullanmadim ordan yirtabilirim
anlatim dili cok benzer , aman gercekse de herkesten uzak olsum boyle tipler , kendi sevgisizlikleri yuzinden baska kadinlarin canini acitiyorlar

bariz yalan.
en eski telefonlarda bile numara engelleme özelliği varken.
bazı telefonlarda sadece mesaj engelleme özelliği yok o kadar.
ama arama engeli her telefonda var.

bariz yalan.
en eski telefonlarda bile numara engelleme özelliği varken.
bazı telefonlarda sadece mesaj engelleme özelliği yok o kadar.
ama arama engeli her telefonda var.

tabikide yalan dediğim gibi sadece adamın evını yuvasını bırakıp kosa kosa gelmesını beklıyor ama ınsallah adamın esı gelırde bır guzel konu sahıbını rezıl eder benım o kıza yaptıgım gıbı böyleleri herşeyi hakediyor bana göre...

bu arada konu sahibi nerede yoksa ıstedıgı gıbı yorumlar gelmeyınce cevapmı yazmıyor

Ay yazik gercekten. Evli bir adama hadi birseyler hissediyorsunuz diyelim bu yazdiginiz acik acik bak "ben seni istiyorum sana asigim" demek veda etmek degilki.
Zaten her zaman yasak olanda cazip gelicegi icin adaminda akli karismistir. Ikinizde birbirinizden kotusunuz.
Adamin esi ve cocuklarina yazik.

doğru haklısın da neden gelsin ki..

Manas destanı mesajınızı eminim okumamıştır bile.
Emin ol bugünde başkasına kurban olurum diyor.
Bu tip adamlar böyleler.
Patronun yanında sarılınca siz özel olmuyorsunuz.
Adam çapkın sizde saf kız rolünde oluyorsunuz.
O yüzden anlam yüklediğiniz şeyler değersiz.

Ne kadar da arabesk bi aşık ne anlıyorsunuz evli erkeklerden ille de evli olması şart mıdır senin ve senin gibiler için ?

Allah ıslah eylesin.

Birgün birini severde evlenirseniz o zaman anlarsınız.

Şuan için anlaman zor.

yav bu nedir Allah aşkınaa gülme diyorum kendime mümkün olmuyor
sen gittikten sonra patrona dönüp, suratında iğrenç bir ifadeyle
skor tutturmuştur emin ol.

Dua edelim ki sey yazmamis, ... ve gözlerimizi birbirimizden ayirdigimizda herkes etrafimizda toplanmis, alkis tutmaya baslamislardi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…