Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Evli oldugunu bilerek taktigin o bileklik ağır gelmiyor bileklerine,nasil evli oldugunu bilen bir adamla bulusmaya gidiyorsun.sana söylenecek cok laf var yakısìrda sana bana söylemek yakısmaz.kızı olan evli barkli adama veda mesaji diye düpe düz benim ol demissin.ne askì evli biriyle ask olmaz onun adı farklì ama herkes anlamistir sanirim.

suan buraya dunya kadar seyde yazsak konu sahibi uzerine alinmayacak maalesef o hala evli adami ayarttim ama evliyken birlikte olmadim gururluyum modunda olacak.
Allah ailemizi kardeslerimizi esimizi cocuklarimizi boyle kadinlardan da erkeklerdende korusun ıslah etsin bitmeyecek maalesef boyle insanlar

allah inşallah yanına bırakmaz konu sahibininde böyle olan insanlarında...

boyleleri daha kiymetli daha mutlu oteki tarafta hesabi farkli tabi allah yanina birakmiyo ama boyleleri daha sansli adam birde kurban oluyormus bir kere kizina kurban oldumu acaba kizinin anasina oldumu hic sanmiyorum

hep diyoruz ya aldatmak bedenle değil kalple olur.

sen kalbini koy ortaya, o da koysun.

eşi de kapının önüne koysun.

adam da senin açık bıraktığın kapıdan gelsin.

benımde basımda vardı bı tane boyle eskı sevgılısıydı sevgılımın ama ben artık aynı konu sahıbının o adama yazdıgı mesaja benzer bırseyler yazdı ve hıc usenmeyıp numarasını buldum ılk basta guzellıkle konustum olmadı hiç üşenmedim trabzona gittim zaten aynı koylulerdı ve gıttım onu orda kendı yerınde bır guzel elaleme rezil ettim kendi köyünde ve şuanda insan içine çıkamayacagı için ablasının yanına yerleşmiş izmire dinsizin hakkından imansız gelir derler inşallah bu adamın karısıda konu sahibine aynısını yapar butun duam bu inşallah kadın elinden gelen herşeyi yapar yeter artık elalemin adamlarından uzak durun....

adam da senin açık bıraktığın kapıdan gelsin.
kız o adam buna gelmez ki.
düşün o adam bile geri gelmez buna.
şehir dışı kaçamağı yapmış kendine adam.
bu saf da kendine aşk senaryosu yazdı...
yaşadığını, daha doğrusu yaşayamadığını "aşk" zannediyo burda gelip büyük bir özgüvenle anlattığına göre..

Allah böyle insanlardan korusun hepimizi bunların yüzüne tükürsen Yarabbi şükür der kişiliksiz yaratıklar inşallah ettiğinizi yaşarsınız birgun o adamın karısının ne suçu var çocuğun ne suçu var Allah bilir çocuğunun yüzüne bile bakıyodum bu adam işi gücü uçkuru olmuş bu adamın

Konu Sahibi de takdir bekleyerek açtı konuyu herhalde 'bakın seviyorum ama reddettim. ..Bakın veda mesajı yazdım. ..Bakın aradı beni ama ben beni arama dedim.' Ya bu nasıl bir mantık aklım almadu

Ay sorma ya gıcık oldum bu kadına böyleleri az değil piyasada Allahından bulsun ikiside içimden bu ikisine yakışan çok güzel argo kelimer geçiyor ama burda söyleyemiyorum

iyi ki vicdanım rahat diye yazdın.
yazdığın bu mesajı"adamı ayartmak için son çaba" diye yorumlayacaktım. çünkü adam istemediği kadınla, kızı için yaşamaya mecburmuş ya hani. yoksa emin ol koşa koşa sana gelirdi.

bu uzun mesajı döşeyene kadar "neden mecbur bu adam? boşanan onca çift varken, çocuk dahi bahane olamazken, bu adam niye bahane üretiyor?" diye mantıklı önermelerde bulunabilirdin.

nasıl telefonun engelleme ozellıgı yok en eskı nokıa 3310da bıle engellenıyor gecın bu yalanları sız hadı dıyelımkı yok yalana tamam de4dık operatorun cagrı merkezını arayıp bu numarayı engellemek ıstıyorum dedıgınızde ordan bıle halledebılıyorlar ıstesenız herseyı yaparsınız ama sadece adamın gelmesını beklıosunuz o kucucuk cocugunuda bırakıp sıze gelmesını beklıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…