Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Adama sorsan zaten evliliği iyi gitmiyordur, 1 sene olmuştur karısıyla yatakları ayıralı, sadece kızı için kalıyordur o evde, konu sahibide çok vicdanlı gerçekten, o uzun uzun mesajda gerçekten kestirip atmış, hiç umutlanmamıştır "adam". Pabucumun temiz vicdandıları!

Kusacağım ya aynen katılıyorum. Kadının mesajı okurken ki hali geldi aklıma. adam yatıp kalkmak için düşürmek istemiş bu da aşk sanıyo işte

kimi merak ediyorsun canım yaz biz sana özet geçeriz. ya da nick söyleriz...

tabi canim hatta kadinin da sevgilisi vardir oda baskasina kurban falan oluyodur iki arkadas sıkı dost olmuslardir kizlari icin yakinda yine ceket atma yontemiyle 2. cocugu yapar sıkı dostundan :))
Sinirlerim oynadi konudan ya .Adama mesaj atmis.Karisi yakalamis aramis acmiyor.Hani aşıktn acsana karisiyla konussana.

adamın karısı bunları okusun diye yazdı o mesajı. bak ben buraya yazıyorum.
upuuzun senelerdir aşk yaşıyormuş bu ikisi, bu bizim saf temiz pamuklara sarılasıca (!) beyazbileklik kızımız ayrılmak istiyormuş ama aslında adam peşini bırakmıyormuşmuşşş... adamın karısı böyle zannetsin diye yazmış o veda mesajını!!!

bizim temiz vicdanlinin okadar temiz yuregi varmis ki evli barkli adami instadan faceden takibe almis adamin kendi sehrine gelecegini ogrenip 10 dk ligina gormek icin utanarak gozlerine bakamayarak adamin yanina gidip yine utanarak adama selam vermis adamda (uyanik) utangac kizimizdan cok hoslandigini deli gibi asik oldugunu soylemis bilekligini vermis koklamis bizimki okadar utangacki adama destan yazmis yine facebooktan instadan topladigi sozcuklerle :) birden aklima karadul örumcekleri geliyo ya konuyu okudukca

bu cümle ne alaka şimdi konudaki adamın da gönlü var ki karısını aldatmış.Kocanı küçük düşürmekten başka bir şey değil şu yaptığın
Konu sahibine gönderme yapıyorum eşlerimiz çalışırken bile artık huzursuz oluyoruz kimle görüştü kim sarktı diye. Sen neyden rahatsız oldun konu sahibinin tarafındasın heralde ?

Yazdıklarınızı okuyunca şu replik canlandı gözümde:
"Kendine gel sen Bihter Ziyagilsin"

Hem o kadını hem kendinizi böyle değersiz bir konuma düşürmenize değer mi hiç? Kim o adam Allah aşkına? İradesiz, yalancı, bencil birinin teki.. Satır aralarında yazdıklarınızdan sizde mazoşist eğilimler gözlemledim açıkçası. Bu eğilimlerinizi ve libidoyu aşkla karıştırmayın. Aşkın olduğu yerde şeffaflık vardır, dürüstlük vardır ve en önemlisi bencillik yoktur. Aşkı böyle gizli kapaklı yaşanan ve birilerinin mutlaka üzüldüğü birşey sanmayın yoksa hayat boyu çok üzülürsünüz..

bu cümle ne alaka şimdi konudaki adamın da gönlü var ki karısını aldatmış.Kocanı küçük düşürmekten başka bir şey değil şu yaptığın
Bende eşi iş için şehir dışına giden biriyim ve. Bu kadının şehrime geldi bi merhaba diyim diye gittim bilekliğini aldım aşk mektubu yazdım tavrına uyuz oldum. Gayet açıkmı

Senin gibiler yüzünden eşlerimizi işte bile rahat bırakamaz olduk

Hassasiyetinizi anlıyorum ancak tüm kadınları da böyle yaftalamayalım lütfen. Eşleriniz gayet yetişkin insanlar ve nerede duracaklarını bilirlerse hiç bir sorun olmaz. Erkekleri hemen baştan çıkarılabilecek ve kandırılabilecek varlıklar olarak düşünmeyin. Erkekler de her insan gibi irade ve ahlak sahibidir.

Bodrum da yasayan bi arkadasti , yrni dogum yapmisti minik bebeğiyle annesinin evine gitmisti ama annesiyle de anlasamiyordu , onu mrrak ediyorum bosandi mi nasil simdi bebek nasil diye , haberin var mi kendisinden ?
hay Allah ben çıkaramadım şuan canım, ama illa ki bilen biri gelir görür yorumunu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…