Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Bu adamlar evli olunca ne kadar kiymetli ne kadar mukemmel ne kadar romantik oluyorlar yav.

Adam evli olmasaydi sevgili olsaydiniz veya evlenseydiniz muhtemel konular soyle olurdu:

Sevgilim internetten su kiza bakmis.

Kocam telefonunu benden gizliyor.

Kocam asiri anneci beni sinir ediyor.

Kocam ozel gunlerde bana hediye almiyor tam bir odun.

Ama ne hikmetse adam baskasiyka evli olunca tam bir Romeo ya donusuyorlar. Hayallerin beyaz atli prensi oluveriyorlar birden

Allah korusun sizin gibilerden. Evli, bi kızı var. Mesajınız şunu bağırıyor: Boşan gel! Bi de çok normalmiş gibi aşkınızı yücelte yücelte yazmışsınız. Standın ortasında herkesin içinde sarılmış aman ne gurur verici. 15 kişilik ekip iş arkadaşlarının evli olduğunu biliyodur diye düşünüyorum. Kendinizi düşürdüğünüz pozisyona bak.

Yaa bıktım böyle erkeklerden. . Hadi diyelim karısı çaresiz, gidecek yeri yok.. ama o adam (lafın gelişi) madem sevmiyor. .ceketini alsın çıksın o evden. . Versin tazminatı nafakayı ne .. yerse yesin. . Bahaneye bak.

İradesizliğinizi ve ahlaksızlığınızı aşk diye adlandırmışssınız ne acı.

Bişey söylimmi birde , sen bilerek karısının mesajı göreceğini bilerek attın.

Kabul et karaktersizsin.

Uyduruksa komik değil gerçekse de değil. İnstagramda gördüğü evli adama aşık olup karısı görecek bunu bile bile mesaj atıp gelip burada damar edebiyatı yapmak trajikomik. Sadece macera gibi olduğunuzdan adama cazip geldiniz o kadar. İstediğiniz kadar koklayın efendim boşanıp size gelmeyecek. Ya da koklamayın başkalarına ait adamları ayol ortalık bekar adam dolu. Hadi evli adamın karakteri bozuk gözü dışarıda; siz ne diye yuva yıkmaya çalışıyorsunuz?

1. 2 sene boyunca sadece sosyal medyadan 1-2 kez merhabalaşılan birine merhaba demek için uğramak.
2. 2 sene boyunca sadece sosyal medyadan 1-2 kez merhabalaşılan birine aşık olmak.
3. 2 sene boyunca sadece sosyal medyadan 1-2 kez merhabalaşılan birini kaybetmekten korkmak (Neyi kaybedecek zaten konuşmuyorsunuz ki?)
Burada eksik birşeyler var dostum.

Ne kadar gereksiz su ay seviyorum geyigi.
Nasil sevebiliyorsunuz evli adami ben anlamiyorum. Sizinki sevgiyse baska normal insanlarinki ne ayakkabi teki mi? Veda edecek olan ask mektubu yazmaz boyle. Ayip yahu ayip

2 senedir sadece ismini bildiğiniz 1-2 merhabalastiginiz biri ve evli ve siz okuyamadıgim ama belli sensiz olamamlarla döşeli mesaji mi attiniz allahim hemen öldüp bittiniz mi? Kadıncağıza yazik gerçekten bosansa keşke o adamdan

Kokusunu içine çekip kurban olurum ben sana demiş. Boşan da al beni diyemedin mi. Bakalım o kurban olanın totosu yiyecek miydi. Kuru kuru kurban olmak pek tabii kolay

Benim içim almıyor kusura bakmayın. Kendimi o adamın eşinin yerine koyyabiliyorm empati yapabiliyorum çünkü.

Evliler de sever evet ama sadece eşini!

Bi haftadır haber alamıyomuş! Peh! Ömrüm boyunca bi daha ne duy ne gör inşallah!
Veda mektubu dediğin aşk mektubu olmuş ayrıca. Yemezleer.

evli bir adamı sevmeye hakkın yok senin kusura bakma da!
aşkım falan demişsin bir de...
kim olarak hangi sıfatla pardon?
o adam bir başkasının aşkı bir başkasının kocası...
bunları biliyosun dimi!!!
çekin elinizi elin evli heriflerinden be!!!

vicdanı neden rahat ben söyleyeyim sana arkadaşım,
karısı o mesajları gördü diye rahat.
karısını huzursuz etti ya bu konu sahibesi..
ondan rahat artık!!!

Böyle roman gibi yazınca suçunuz yokmuş gibi mi oluyor..
Evli adama yazdığınız o veda mesajı var ya..
Bence veda mesajı falan değil..
Basbayağı da aşk mesajı..
Vicdanınıız rahatlatmak mı istiyorsunuz seni engelledim, seninle olmaz falan diye komik komik yazınca..
Adam evli..
bile bile yaşadığınız bu şey her neyse vebalini çok ağır ödeyebilirsiniz..
Adam için sıradan birisiniz bence..
Boynunuzdaki kokudan huzur duyan adam değil o..
Yazdıkça yazasım geliyor..
Sizin gibiler yüzünden aileler huzur bulamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…