Geriye Kalan Beyaz Bileklik

o mesajı atmasaydınız bir yeriniz eksilmezdi, kadının o mesajları gördüğünde neler hissettiğini düşündünüz mü? kocasının başkasına aşık olduğunu okuduğunda yaşadığı acıyı, bence siz o kadar bencil bir insansınız ki kendinizden başkasını düşünmüyorsunuz.

Yalnız farkında mısınız ?
Konu sahibesi adamın kendisine yazdıgı mesajları karısına atmakla tehdit ediyor adamı
E hani sonsuz aşkınızdı ?
Unutmayacaktınız ?
Bilmem neredeki nazar boncugunu gömleginize takıp bilekliği de kafanıza pardon kolunuza takacaktınız özledikçe ?
Ne oldu şimdi o büyülü bol kokulu aşka ?
Kadın bu acıklı mektubu okumamış mi?

Okuduysa zaten boşansin yaa standın ortasında başka kadına sarılan adamla?

Mesajları da atsın bence kadın zaten mektubu okumuş sadece kat sayıyı arttirir o kadar. Kadına üzüldüm ben.

1.si hiç tanımadığın iki defa faceookta gördüğün birine nasıl aşık olabilirsin bence sen duygularını karıştırıyorsun
2.si adam evliymiş evli barklı adam sana nasıl bunları söyleyebilir o da seni hiç tanımıyor amacı baska olabilir
3.sü eğer evliyse ve mutsuzsa gercekten mutusz bir erkek bağlasan durmaz

1.si hiç tanımadığın iki defa faceookta gördüğün birine nasıl aşık olabilirsin bence sen duygularını karıştırıyorsun
2.si adam evliymiş evli barklı adam sana nasıl bunları söyleyebilir o da seni hiç tanımıyor amacı baska olabilir
3.sü eğer evliyse ve mutsuzsa gercekten mutusz bir erkek bağlasan durmaz

Bi de normal adamlar facede falan kadın arayışına girmezler..

Adamın karısı buraya üyeymiş görüyormuş bide.

Belki konu sahibininde amacı buydu.

Neyse benim midem bulandı.

Herkes hak ettiğini yaşasın, başkaca bir şey istemem

Turk Dil Kurumu oyle diyorsa dogrudur!
Bakin sizden ne diye bahsediyor koskoca TDK

Screenshot_2017-05-11-10-07-09.png

Hayatımda böyle içten pazarlıklı , fesat bir mesaj görmedim. Evli erkeğe yazılabilecek en son mesaj.

Ha gitmişsin , ya beraber olmuşsun hiç fark etmiyor.

Giderkrnde nifak tohumlarını ekmişsin ikisinin arasına. O çocuğun , kadının ahı üzerinde , nasıl vicdanım rahat diyorsun anlamıyorum.

Evli olduğunu bile bile otur kahve iç. Olmadı son kez görmeye git. Yok olmadı bir de aşk mektubu yaz.

Allah inizdan bulun ikinizde.

X