Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Yazdığım yazının tamamını okumadım iğrençlikten başka birşey değil senin gibi insanlar yüzünden burda nice kadınlar gördüm evliliğini bitiriyorlar beee !! Evli olan adama Aşık olmaya kesinlikle karşı değilim anladık kalp bu sever ama kendini açmamak sevgini dile getirmemek şartıyla gönül bu uzak kaldım deseydin veyatta bizden akıl almak için evli adama aşık oldum kafamdan silmem lazım biliyorum ama ne yapmam lazım deseydin işte sana bu mesajım bukadar tepkili olmazdıı senin gibi iğrenç insanlar iflah olmazz *O kadın ve küçük kızın ahını aldınız Beter OLunnn*

Vicdanını birkez daha sorgula senin gibi kadınlar yüzünden burda nice masum kadın boşanıyor yuvasından çoluk çocugundan oluyor Bide hiçbirşey olmamız gibi bu ne Ahlakktır ki burdaki bayanlara yazıyorsun ne yapalım alkışmı tutalım ? O kuçuk kızın o kadının ahını aldın ya dileirm Beter ol o kadının yerinde olucak o kızı alıp defolup gidicektim o evden senin gibi reyon güzelleride ! bayram ederdi o çocugada mı acımadın vicdanszzz !!!

Sizdeki bu rahatlık nedir böyle yaşattığını yaşarsın umarım bu kadar zamana bi kahve içmeye sayfalar dolusu romantizm kusura bakma ama senin gibileri oldukça daha çok canlar yanar yok kokumu çekmiş kurban olurmuş bitek bu koku sendemi var adam karısının kokusunu çeke çeke uyuyor
Siz başkalarının hayatlarıyla oynamaktan zevk alan açız zavallı insanlarsınız onur boyu şimdi o cafeye gidip yasmi tutacaksın elinin altında başka bi evli adam mevcuttur unutma yuva yıkanın yuvası olmaz buraya böyle saçma sapan hikayeler yazacak cüreti nerden buluyorsunuz

O kadın Allah bilir ne hissetti, nasıl canı yandı, nasıl acıdı yüreği. Ne diyeyim Allah ikinize de sorsun. Fuarın içinde evli bir adama sarılınca adınıza aşk denmiyor, başka bir şey deniyor ikinize de ama burda söylemeyeyim.
Ne diyelim Allah ıslah etsin, ar, şereften uzak etmesin.

Kusura bakmada sen bu adamla face de görüşürken evli olduğunu bilmiyor muydun neden sana sarilmasina hele de kokuni icine cekmesine izin verdin? Vursaydin ensesine ne münasebet diye! Haaa bi de adama ask mektubu yazmissin face den bile bile lades yani kadinin okuyacağını bal gibide biliyordun adama methiyeler döşe sonra kalk heryerden engelledim de yemezler...

Allah askina ne buluyorsunuz su evli adamlarda. Bu kadar zayif olmayin. Adama kitap gibi ask mesaji atmis hala vicdanim rahat diyebiliyor.
Iyi ki diyorsun esi okumus diye.. kadincagiz neler yasamis sabaha kadar oturup aglamis mi bunlari dusunme hic...
Bide adamdan askim diye bahsediyor midem bulandi gercekten

Ben sadece bencilliğiniz yüzünden kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz diyeceğim.

İnsanda biraz Allah korkusu olur, yazıktır günahtır, birde gelmiş kandil gecesi iyi birşey yapmış gibi yazmışsınız

Şu Facebook sosyal medya yüzünden ne yuvalar yıkıldı arkadaş ya

Yazık eşinin içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir. Hepsinin hakkı üstüne olacak. Allaha vereceğin hesabı düşünmeye başla şimdiden. Aylarca evli adamla konuş , kendine aşık et sonra ama bin bilirik yipmidim...

Bence siz ve sizin gibiler vicdansız ve gurursuz ..
Bu arabesk ruhunla daha kaç yuvayı yıkacaksın?
O adamda karısından bulduğu her boşluğu sizin gibilerle doldurup eşine ve çocuğuna ihanet ediyor .Merak etme o da bulur cezasını ..Umarım

Bu kadar az görüşerek kokunuzu nasıl özlemiş bu adam. Kurban olurum sana mevzusuna hiç girmiyorum dahi.
Bu anlamda eksik anlattığınız birşeyler var gibi.
Bunun dışında evli olduğunu bile bile birlikte olmadınız diyelim kabul ama nefen adamın standına gidiyorsunuz? Size sarılıyor vs.
Evli biriyle şayet birlikte olmayı düşünmüyorsanız neden yani bu görüşme isteği?
Görüşmeseydiniz hiç,hatta tersleseydiniz.
Mesajınız konusunda da vicdan rahatlatacak bir durum yok,öyle bir döktürmüşsünüz ki,eşi okuduysa uzun süredir sizinle aldatıldığını düşünüyordur. Belkide amacınız tam olarak buydu.
Bakın bu adam eşinden boşanıp gelse güvenebilecekmisiniz? Sizinle yaşadığını başkasıylada yaşayabilir pekala hemde sizinle beraberken. Böyle adamlara güven olmaz. Sevmiyorsa boşanır. Yıl olmuş 2017 değil erkek,kadınlar dahi mecburum evli kalmaya demiyor artık,çok ekstrem durumlar olmadıkça. Siz hala bu yalanlara inanıp böyle adamlara aşık oluyorsunuz ya ne denir bilemiyorum. Biraz ayık olun ya. Çok zor olmamalı bu.

Evli olduğunu bildiğiniz adamla görüşmek için yanına gidiyorsunuz, kahve içiyorsunuz, sımsıkı sarılıyorsunuz o kokunuzu içine çekiyor, en son olarak sevdiğinizi ama olamayacağını belirten mesaj yazıyorsunuz

Kendinizce romantik aşk masalı yazmışsınız ama kusura bakmayın bu aşk masalı değil aldatma hikayesi.

Günümüzde adamlar şerefsiz olmuş zaten evli olsalar da algıları hep dışarıya açık, bari bizler hemcinslerimize kötülük yapmayalım.

Adamın evli olduğunu öğrendiğiniz andan itibaren irtibatı kesmeliydiniz ama siz buluşmayı tercih etmişsiniz.

Hatalısınız.

Aldatma bir nevi hastalık huylu huyundan vazgeçmez, emin olun sizden başka böyle flörtleştiği başka kadınlar da vardır.

Karısına ve çocuğuna yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…