Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Sen gercek misin acaba kuzum?
Karisini aldatan adama ask mektubu yazmak neyin kafasi?
Oyle bir adamin asktan ne haberi olsun? Adam kimbilir daha kimlerle "ask" yasamistir esi evde cocuklarina bakarken.. Baya piskinmis cunku..bileklik de eski "asklarindan" dir veya esinden..
Sende Kendini nasil bir duruma dusurdun bir bak. Senin yerinde arkadasin bunlari yapsa ona da dermiydin aferin ne guzel yazmissin diye? Pek gercekci gelmedi bana konu

Simdi yazdiginiz o duygu yuklu yoruma oturup aglayacak miydik yani? Hepsini okuyamadim bile midem kalkti. Tek kelime ile iğrenç otesi. Yok basini omuzuma gomdu de agladi, yok ben her zaman senin yerine de bir kahve icicem o kafe de. Insanlarda utanma kalmamis. Resmen ar damari catlamis. Fake misiniz nesiniz yazik yazik o adamin karisina yazik.

Göstermesi de cesaret o zaman saniyeler için de kaldırdı resmen . :)

Mesajı alıntı yapın gözüküyor. Liseliler birbirine öyle bileklik almıyor cidden 1 milyoncuda satılan şeyler gibi. Bir de kuru kafasızı diye yazmış sjjsjs gülsem mi ağlasam mı stili bir konu resmen.

Evet yazılanlara katılıyorum ama herkes o kadar büyük konuşmuş ki ortada yapılan bi saçmalık var ama sizde büyük konuşup başınıza gelmesine sebep olucaksınız

@Kestanesekeriiim evet evliyim ve Yen'i evliyim bakın size hak veriyorum özelliklede çocuğu olduğu ve böyle bir şeye maruz kaldığı için hem anneye hem çocuğuna üzülüyorum ama sizde şunun farkına varın karşımızda ki hem cinsimiz ve bazen biz düşünemeyebiliyoruz ne olursa olsun yorumlarda yazılanlar çok aşağılayıcı ve onur kırıcı kimse böyle olmasını istemez ve bu kadar ağır itham edilmek istemez sonuç olarak orada yazılanlar sadece yazı ve neler yaşandığını bilmiyoruz ve bence fazlasıyla kınamak hoş bir durum değil demek istediğim bu sadece

Size hak veriyorum ama empati yapılırsa bu kadar saldırgan olunmayacağını düşüyorum yazdıklarım karşı tarafın yaptıklarını tasvip ettiğimden değil sadece hem cinsim olduğu için daha sağduyulu yaklaşmama sebep olduğundan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…