Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Konuyu diğerlerinin aksine tamamlayacaktım taaa ki "adamın evli oldugunu" okudugum ilk cümlelerine kadar. Uzgunum bunu bilen bir kadına yorum yapmam ben.

T Tweety Bence yeni üye icin fazla uzun bir mesaj. Her zaman diyorum gereksiz uyelikler bu bölümü tozuttu bence.

hayal dünyasında yaşayacak kadar küçük..
kadın kimbilir neleri kabul etmiştir daha önce adamın ilk vukaatı olmadığı belli profesyonel avcı adam..
Birde kotu es iyi baba oluyormus ya olmuyor iyi baba falanda boyle olunmaz. Iyi baba dedigin cocugunun annesini boyle yaralamaz.

siteye üye olmadan da takip edilebiliyor. ve bir derdim var bölümününde moderatörler zaten yazıyor. en üst de solda. @ işareti de tüm sosyal mecralarda etiketleme işareti

Ay ben bi güldüm
Hanım hanım bu bu aşkın varya seneye başkasına aşık olur. ..profil bu yani...zira gerçekten aşık olan adam üsülünce gereğini yapar hazır eşi de yakalamışken....kaldı ki sende bir tuhafsın bir yandan aşkını tutkunu anlatıp diğer yandan nayır nayır nolamaz diyorsun
Vicdanen rahat olman da abes
duygularını itraf ederek sarılarak veda etmek ...karısına yakalanmak üstüne üstlük...pek bir rahatlık sebebleri değil ya neyse
Brezilya yeşilçam karışımı bir sözde aşk
İbrahim tatlısesle bitireydin bari

siteye üye olmadan da takip edilebiliyor. ve bir derdim var bölümününde moderatörler zaten yazıyor. en üst de solda. @ işareti de tüm sosyal mecralarda etiketleme işareti
Sıkı takipçiymişsin..
O zaman aldatılan kadınların acısını iyi okumuşsundur..
neyse mübarek gün İnşallah bidaha baglantıya geçmezsin adamla..

Şu mantığını ilişkilerinde de kullansan keşke.

Bu beyaz bileklik plastikmi acaba
Benim vardi bir ara besiktas bilekligi siyah beyaz takiyordum sonra baktim plastik kokuyor bilegim cikarmistim oyle biseymiki siyahi adam da beyazi konu sahibindemiki

Böyle bir mektubu kocama yazacak kadını ilelebet lanetlerim ben. Ömür boyu aculardan acı beğensin,mutluluk yüzü görmesin diye beddua ederim. Çünkü hakeder bunu o kişi. Adama Hem evlisin hem sana aşığım yazmak için aklını yemiş olması lazım bu masum aşk böcüğü kızımızın. Sen şimdi beni unut mu denişsin? Nerdeyse onu alma beni al demişsin. Seviyorum ama evlisin,kokunu içime çektim,bakışını ,benim olamayışını sevdim bla bla bla. Gerçekten ahlaki değerleri olan vicdanlı biri olsaydın evli bir adamın ilgisini hissettiğin anda arkana bakmadan kaçar,aşk sözcükleri ile dolu mektupla veda etmezdin. Türkiye'de ahlaki çöküş tahminimizden büyük boyutta. Hep o saçana sapan diziler yüzünden sanırım. Her türlü ahlaksızlık normalmiş gibi lanse ediliyor Türk halkıda bunu yiyor..eskiden uç noktalarda gördüğümüz ahlaksızlık halkın içine inmiş durumda. Mektubun bile dizi tadında.. dizilerden duyduğunuz ormantik sözlerle süslenmiş mektubunuz başkaları için aşk mektubu olabilir ama benim için ahlaksızlık mektubu. Evli olup gözü dışarıda olan ahlaksız erkeklerin elinde oyuncak olun,analarınızı babalarınızı utandırın tamam mı evladım. Dizi tadında ,gerçek olmayan hayatlar yaşamaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…