- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
- Konu Sahibi siyahvemavi
Hii ucunda da kuru kafa var
bunun beyazı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hii ucunda da kuru kafa var
bunun beyazı
Sanırım hayatımızın geri kalan kısmında beyaz bileklik olmayacakadami da konu sahibini de beyaz bileklikler kovalasin ne diyeyim...
kuru kafa yok ondaHii ucunda da kuru kafa var
Neyse canim sen at o bilekligi yarin sabah yeni gune uyan dunu unut.olmus bir hata tovbe et.kuru kafa yok onda
attım zaten bilekliğiNeyse canim sen at o bilekligi yarin sabah yeni gune uyan dunu unut.olmus bir hata tovbe et.
Gencsin daha kendine uygun birini seversin.gorusme o adamla da hayatina bK
Hani hep sende kalacaktıattım zaten bilekliği
her yerden engelledikten sonra attım kalmasın bende diye öncesinde son konuşmamızda sordum manevi değeri varsa yollayayım sana yoksa atacağım diye. ne yapmak istiyorsan yap dedi attım bendeHani hep sende kalacaktı
Google dan beyaz bileklik diye aratanlar el kaldırsın
Ahahahahahahah dikkati kess Yalançısın seeeğğğn yalançııığ , unuttun muu küçüğüm beyaz beyaz bilekliklerimiz olacaaktiiiiğğğHani hep sende kalacaktı
yok zaten tarzim degil. daha asil daha sik daha anlamli seyler takmayi seven biriyim. en azindan evli bir adamin kolundan cikmayacak kadar asil ve guzel olmasi en buyuk tercih sebebim olur zira rengi cok da muhim degil.Sanırım hayatımızın geri kalan kısmında beyaz bileklik olmayacak
Bari bi pırlanta neyim vereydi bu ne böyle.
bunun beyazı kuru kafası yok
Ahahahahqh Allahımmmm öyle deme kiz bilekligi olan var olmayan varBari bi pırlanta neyim vereydi bu ne böyle.
Fakir ama gurursuzmuydu sevgilin
Herşeye de bir açıklaman var maşallahher yerden engelledikten sonra attım kalmasın bende diye öncesinde son konuşmamızda sordum manevi değeri varsa yollayayım sana yoksa atacağım diye. ne yapmak istiyorsan yap dedi attım bende
Adam her koklaştığına pırlanta alacak olsa ohowwwBari bi pırlanta neyim vereydi bu ne böyle.
Fakir ama gurursuzmuydu sevgilin
Hani bileklik belki adamın karısı tanırdı siteye üyeyse
Bende de görünmüyor resimHani bileklik belki adamın karısı tanırdı siteye üyeyse