Gerdek gecesinden çok korkuyorum

Korkulacak bir şey yok kendinizi olabildiğince rahat bırakın tabii bunun için önce kafada bitiyor her şey ve karşınızda ki kişi umarım anlayışlı olur çekinmeyin istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri söyleyin

Bazı yorumlara baktım da
Bu olayı ameliyat olmak gibi görüyor bazı kadınlar
Dünyanın en doğal ve normal şeyi
Eğer seviyorsan , istiyorsan , hoşlantı varsa kendiliğinden olur zaten
Ama hiç görmemişsin , sadece telefonla konuştuğun birine bir şey hissettiğine emin misin ?
Büyük sürprizlerle karşılaşma ihtimalin var

Bir de yorum yaptım ama konu fake mi diye düşünmedim de değil

Arabistanlı kadınların işlerini kim yapıyor, hepsi zengin mi bu insanların

Afganlar, Hintiler, Pakistanlılar, Bangladeşliler......kısacası Asya ülkelerindne gelen fakir müslümanlar. Erkekleri de inşaatlarda çalışıyor. Kısacası Suudi Arabistan harika bir insanlık örneği sergiliyor, elbette tüm Müslümanlar kardeş amma parası olan Müslümanlar çok daha kardeş?!??

Vallahi neresinden tutsam elimde kaldı, biz iki maaşla eve haftalık temizlikçi almaya cesaret edemiyoruz, bu insanlar kuru ekmeğe mi çalışıyor da alabiliyor araplar evlerine. Söylenen cümleden orta sınıf insanların bile evlerinde işçi çalıştırdığı düşüncesi çıkıyor. Ya biz orta sınıfız diye kendimizi kandırıyoruz ya da bunların orta sınıf kavramı bize göre çok farklı

Onlar petrol zengini.Bu ülkelerin insanı genel olarak zengin. Körfez ülkeleri genel olarak böyle bildiğim kadarıyla, o yüzden aşırı zengin bir toplum ama bir söz vardır.Bülbülü altın kafese de koysan ah vatanım demiş. Özgürlük olmadıktan sonra, bir yere kapalı olduktan sonra; evde prenses olsan ne kadar mutlu olabilirsin ki?

Teşekkürler soruma cevap verdiğiniz için , hepsi neden evlendigimi sormuş ama benim sorum acaba tanımıyorum diye mi korkuyorum biraz yoksa her kız mı korkar

Teşekkürler soruma cevap verdiğiniz için , hepsi neden evlendigimi sormuş ama benim sorum acaba tanımıyorum diye mi korkuyorum biraz yoksa her kız mı korkar
Her kız korkmaz.
Ya bir de yaşıtımsınız. Bu soruyu başkalarına sormanız da ne bileyim... Adamla toplamda bir iki kere görüşmüşsünüz, hiç yalnız bile kalamamışsınız. Şimdi bu adamın sokaktaki herhangi bir adamdan ne farkı var? Ben şahsen hiç tanımadığım birine dokunamazdım. Sizin sorununuz ilk gece korkusu değil, tanımadığınız birine dokunma korkusu.
Ha vajinismus diye bir rahatsızlık yok mu? Var, ama onu da deneyimlemeden nasıl anlayacaksınız? Ki siz partnerinizin bu duruma bile nasıl yaklaşacağından bihabersiniz. Yani konu dönüp dolaşıp adamı hiç tanımamanıza geliyor.
Ki birkaç gündür konularınızdan anladığım kadarıyla bu yoldan dönecek gibi değilsiniz. Umalım da adam insan evladı çıksın.

Yok biz genelde sevdiğimiz, güvendiğimiz, tanıdığımız adamlarla seviştiğimiz için korkmadık. Benim babaannem korkmuş mesela, çünkü dedemi düğünden önce sadece uzaktan görmüş. Babaannemden sonra sülalede korkan yok. Kendisi yaşasaydı şu an 110 yaşında falan olacaktı. Yani günümüzden yaklaşık bir asır geridesiniz.

Doğrudur keşke bende öyle tanışıp evlenebilsem ama sadece öyle oldu artık ve biti artık geri dönüş de yok ama yaklaştıkça korkmaya başlıyorum nasıl yapacam nasıl olur diye

Doğrudur keşke bende öyle tanışıp evlenebilsem ama sadece öyle oldu artık ve biti artık geri dönüş de yok ama yaklaştıkça korkmaya başlıyorum nasıl yapacam nasıl olur diye
Ne kadar dramatiksiniz..ne neden evlendiginizi yazdınız , ne de beden geri donemeyeceginizi..yani bazı şeyleri anlamak için de illa yaşamak gerekmiyor.Allah akıl vermiş.. yağmurdan kaçarken doluya tutulma olasılığınız fazla..üstelik adamın size anlayış göstereceği bile meçhul.. gerçi meçhul olan çok şey var

Nasıl neden dramatikmisim ben
Neden dramatikmisim anlamadim

Toplumumuzdaki şehir efsaneleri yüzünden korkman normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…