Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okurken ben korktumAile baskısından kurtulmak için evleniyorsunuz yazık üzüldüm durmunuza. Üstelik adam Arabistan’da yaşıyormuş. Gerdek gecesi kadar geleceğinizden endişelenmiyor musunuz? Yağmurdan kaçıp doluya mı tutulacaksınız. İyi düşünün, herkesten uzak tek başınıza hiç tanımadığınız bir insanla yaşayacaksınız. İnşallah merhametli biridir evleneceğiniz kişi.
Aboo o zaman ilk karısı olmayabilirArabistan mıymış
Şimdi hapı yuttu
Ben avrupa diye düşündüm
Canım kardeşim ben de bakire evlendim açıkçası korkuyordum da ama benden çok zaman önce evlenen kuzenimle konuşmuştuk, o zamanlar demişti ki ben ne zaman yaklaşmak istese eşim hiç onu itmedim ben de korkuyordum ama ne kadar ertelersem o kadar ertelenecekti ben de izin verdim demişti.Aynı şeyi ben de yaptım ve açık olacağım benim ilk seferde olmadı o iş, 3-4 güne yayıldı.Artık 4.günün sonunda tam olmuştu.Sana verebileceğim en önemli tavsiye izin ver sana yaklaştığında ve hemen olmayabilir az az ilerleyebilirsinizSelamlar,
ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.
Ay anlayışla karşılamayıp ne yapacak ya? Seninki 2 gün dayanmış, sanki bana 2 sene. İnşallah seninki de anlayışlı olurr İnşallahh Ölmeyecek ilk gün ilişkiye girmese zaten.Sizi cok ıyı anlıyorum, ben 1 bucukyıl nısanlı kaldım oncesınde 6 ay flort donemi, bu surec ıcınde bolca gorusme, ama gel gör ki cok korktum, evli olan arkadslarımın bazıları cok rahat gecırmıs, kimisi cok sancılı gecırmıs.. Bız ilk gece yapamadık, cok sukur esım anlayıs la karsıladı, benım hazır olmamı bekledi, balayının 2.gecesı olabildi ancak.. Ne kadar rahat olursanız o kadar iyi.. Aslında korkulacak bısey yokmus dedım, bosuna kendımı kasmısım.. Bu kadar insan zevk alıyorken ben neden korkuyorum dedım.. Iste yıllarca zihnimize kazınan düşünceler yüzünden.. İnsallah nişanlınız da anlayıs lı olur ve sizin hazır olmanızı sabırla bekler..
Bu nasıl bir üsluptur ya.. Hanımefendi vajinusmus ile savasan bir çok aile var.. Kaldı ki üye korktuğunu soylemıs, kendı tecrubemi paylastım, üyeye destek olmaya calıstım.. Senınkı 2 gun dayanmış ne demek ya, hayvan mıyız biz??? Yazdıgınız yoruma kadın olarak ben utandım sizin yerinize!!!Ay anlayışla karşılamayıp ne yapacak ya? Seninki 2 gün dayanmış, sanki bana 2 sene. İnşallah seninki de anlayışlı olurr İnşallahh Ölmeyecek ilk gün ilişkiye girmese zaten.
Bu kadar "anlayışlı anlayışlı" diyeceğiniz ne var??? "Kadın olarak utandıysanız" aferin sizeBu nasıl bir üsluptur ya.. Hanımefendi vajinusmus ile savasan bir çok aile var.. Kaldı ki üye korktuğunu soylemıs, kendı tecrubemi paylastım, üyeye destek olmaya calıstım.. Senınkı 2 gun dayanmış ne demek ya, hayvan mıyız biz??? Yazdıgınız yoruma kadın olarak ben utandım sizin yerinize!!!
Adam arabistandaymış. Kızımızı orda 3 hatun daha bekliyor olmasında gerisi hallolurNişanlınız ile hiçbir şey yaşamadınız mı?Ten uyumu filan önemli şeyler bence.Birde yurt dışına gidecekseniz hemde görücü usulü umarım ailesiyle filan yakın yaşamıyordur yoksa işin çok zor
Arabistanda kadinlar genelde cok ev isi yapmiyorlar diye biliyorum, bir de turk kadinlari ile evlenmek istiyormus insanlarYa ben sahte hesap olduğunu düşünüyorum senin. Aile baskısından kurtulmak için Arabistan gibi bir ülkeye tanımadığın birinin yanına gidip evlenmek 30 yaşındaki bir insanın icraatı olamaz çünkü. Mantıksızlık kaynıyor bu olay.
Arabistan’da ailende gördüğün baskının 100 katını görürsün çünkü. Hele ki huyunu suyunu bilmediğin adam kim bilir neler çektirecek sana. Eve hapis bir hayat. Evde de dayak, ev işi…
Yok ben inanmıyorum bu konunun gerçekliğine.
Gordüğüm en salak yorum.. Alay eder tarzda konusmak sızı bı halt yapmaz.. Hadi şimdi gidip şikayete basın..Bu kadar "anlayışlı anlayışlı" diyeceğiniz ne var??? "Kadın olarak utandıysanız" aferin size
en azından sizin gibi şikayet korkusuyla yorum yapmıyorumGordüğüm en salak yorum.. Alay eder tarzda konusmak sızı bı halt yapmaz.. Hadi şimdi gidip şikayete basın..
Hee canım tammm, oyle..en azından sizin gibi şikayet korkusuyla yorum yapmıyorum
"Benim eşim çok anlayışlıydı 1. Gün olmadı 2. Gün oldu" çok mu saçma olmayan bir yorum? 1 gün beklemiş Allah razı olsun ne kadar anlayışlı ya