Gerdek gecesinden çok korkuyorum

Teşekkürler soruma cevap verdiğiniz için , hepsi neden evlendigimi sormuş ama benim sorum acaba tanımıyorum diye mi korkuyorum biraz yoksa her kız mı korkar

Her kiz korkmaz, insan sevdigi asik oldugu adami arzular, heycanlanir.

Rezalet ya, benim nenemle dedem bile o zamanin sartlarina Göre flört edip evlenmis.

Konuyla alakalı degil ama vajinusmus tedavisi gördüğünüzü yazmışsınız nasıl bir tedavi gördüğünüzü sorabilirmiyim

Ya ben de çok aşık olduğum 8 senedir tanıdığım bir adamla evleniyorum ama yine de korkuyorum. 30 yaşında birden cinsel hayatının aktif olması çok tuhaf bir duygu.

bence cinsellik iki insanın arasında uyum sevgi olduktan sonra otomatikman artan bişey. şuan adamı tanımıyosun yanyana kaç kez geldiniz meçhul. komşudan farksız sadece günlük sohbet ediyosunuz ve bi anda aynı evde kalmaya başlayıp o işe girişmek direkt stres yapar. eskiler nasıl yapıyormus bunu anlamıyorum duygusuz olmaz bu iş. bence öncesinde mutlaka birbirinize zaman tanıyıp özellikle senin ondan hoşlanarak bişeyler hissetmen lazım yoksa uzman tedavisinde bile sıfır his ile kuru kuru her türlü acı çekersin. gerçek anlamda duygusal iş. tekrar ediyorum 'kuru kuru' olmaz

Aşk sevgi sonradan gelmiyormu , adamı telefondan tanıyorum 2 kere gördüm kendisini, ama zaman yaklaştıkça korkuyorum.. tedavi nezaman lazım olur ki ,kuru kuru yani sevmeden bişey hissetmeden olmaz

Evet çünkü bu konular bile tabuydu yasak di , hiç konuşmadım ilgimi çekmedi , evet evlenmek istiyorum ama o şey de aklıma gelince düğün gecesi herşey değişecek birden .. erkekler de aynı şeyi hiseder mi

Çoğu kadının yaşadığı bir korku bu ama çoğu kadın ilişkiye girme sorunu yaşamıyor. Belki de hiç korktuğunuz gibi olmaz içinizi ferah tutun

Hayır.onlar için daha kolay

Yani biz öpülüp koklaşıyorduk ama yine de cinsel hayatımız olmadı. Biz böylesini uygun görmüştük. Ve hani birden bu yakınlığı kurmak hem özel hem de ilk etapta tuhaf bir durummuş gibi geliyor.

Haklısınız, tanımadığınız adamla sevişmek ürkütebilir. O gece olmak zorunda değil ki. Benim 4 senelik sevgilim olmasına rağmen 3 ay sonra olay gerçekleşti

Haklısınız, tanımadığınız adamla sevişmek ürkütebilir. O gece olmak zorunda değil ki. Benim 4 senelik sevgilim olmasına rağmen 3 ay sonra olay gerçekleşti
Peki zorlamadimi ? Yani gerdek gecesinde olmazsa. Ve cevredekiler yada arkadaşlardan birileri sordu mu ilk gece nasıl geçti diye veya sen konuştu mu bunun hakkında birileriyle .. evet tanışacak 1 hafta var o haftada çok yoğun geçecek

Kimse bu konuda soru sormuyor yani bana soran olmadı

Olumsuza şartlanma. O gece olacak diye bir şart yok. Soran olursa bu bizim özelimiz dersin, yatak odanızı çevrenize anlatmamayi öğrenirsin.

Çok haklısın eski bir zihniyet yüzünden korkarak evleniyoruz hersey bizim elimizde kimseye bu konuda kulak asmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…