Gerdek gecesinden çok korkuyorum

Teşekkürler soruma cevap verdiğiniz için , hepsi neden evlendigimi sormuş ama benim sorum acaba tanımıyorum diye mi korkuyorum biraz yoksa her kız mı korkar

Her kiz korkmaz, insan sevdigi asik oldugu adami arzular, heycanlanir.

Rezalet ya, benim nenemle dedem bile o zamanin sartlarina Göre flört edip evlenmis.

Gerdek olayından asla korkma ama asla korkma eşinin anlayışlı olması en önemli şansın olacağını düşünüyorum ben vajinusmus tedavisi gördüm ve İnan ki yıllarca kendimi bildim bileli sırtımda dağ taşımışım gibi hissettim .kafanı enerjini bunlara harcama sakın evlilik için heyecanlı hazırlığına odaklan her şeyin bir vakti Eğer olmuyorsa da çözümü var çok şükür ben inanıyorum ki eşinle beraber bunu birlikte çözersiniz.dediğim gibi eşinin anlayışı ,yaklaşımı çok daha önemli ben eşimle görüştüm konuştum bu konuyu konuşarak bir yere varılmıyor 😂😂 içini rahat tut sen 💐💝
Konuyla alakalı degil ama vajinusmus tedavisi gördüğünüzü yazmışsınız nasıl bir tedavi gördüğünüzü sorabilirmiyim

Yok biz genelde sevdiğimiz, güvendiğimiz, tanıdığımız adamlarla seviştiğimiz için korkmadık. Benim babaannem korkmuş mesela, çünkü dedemi düğünden önce sadece uzaktan görmüş. Babaannemden sonra sülalede korkan yok. Kendisi yaşasaydı şu an 110 yaşında falan olacaktı. Yani günümüzden yaklaşık bir asır geridesiniz.
Ya ben de çok aşık olduğum 8 senedir tanıdığım bir adamla evleniyorum ama yine de korkuyorum. 30 yaşında birden cinsel hayatının aktif olması çok tuhaf bir duygu.

bence cinsellik iki insanın arasında uyum sevgi olduktan sonra otomatikman artan bişey. şuan adamı tanımıyosun yanyana kaç kez geldiniz meçhul. komşudan farksız sadece günlük sohbet ediyosunuz ve bi anda aynı evde kalmaya başlayıp o işe girişmek direkt stres yapar. eskiler nasıl yapıyormus bunu anlamıyorum duygusuz olmaz bu iş. bence öncesinde mutlaka birbirinize zaman tanıyıp özellikle senin ondan hoşlanarak bişeyler hissetmen lazım yoksa uzman tedavisinde bile sıfır his ile kuru kuru her türlü acı çekersin. gerçek anlamda duygusal iş. tekrar ediyorum 'kuru kuru' olmaz :ıslık::ıslık:

bence cinsellik iki insanın arasında uyum sevgi olduktan sonra otomatikman artan bişey. şuan adamı tanımıyosun yanyana kaç kez geldiniz meçhul. komşudan farksız sadece günlük sohbet ediyosunuz ve bi anda aynı evde kalmaya başlayıp o işe girişmek direkt stres yapar. eskiler nasıl yapıyormus bunu anlamıyorum duygusuz olmaz bu iş. bence öncesinde mutlaka birbirinize zaman tanıyıp özellikle senin ondan hoşlanarak bişeyler hissetmen lazım yoksa uzman tedavisinde bile sıfır his ile kuru kuru her türlü acı çekersin. gerçek anlamda duygusal iş. tekrar ediyorum 'kuru kuru' olmaz :ıslık::ıslık:

Aşk sevgi sonradan gelmiyormu , adamı telefondan tanıyorum 2 kere gördüm kendisini, ama zaman yaklaştıkça korkuyorum.. tedavi nezaman lazım olur ki ,kuru kuru yani sevmeden bişey hissetmeden olmaz

Evet çünkü bu konular bile tabuydu yasak di , hiç konuşmadım ilgimi çekmedi , evet evlenmek istiyorum ama o şey de aklıma gelince düğün gecesi herşey değişecek birden .. erkekler de aynı şeyi hiseder mi

Evet çünkü bu konular bile tabuydu yasak di , hiç konuşmadım ilgimi çekmedi , evet evlenmek istiyorum ama o şey de aklıma gelince düğün gecesi herşey değişecek birden .. erkekler de aynı şeyi hiseder mi
Çoğu kadının yaşadığı bir korku bu ama çoğu kadın ilişkiye girme sorunu yaşamıyor. Belki de hiç korktuğunuz gibi olmaz içinizi ferah tutun

Hayır.onlar için daha kolay

Yani biz öpülüp koklaşıyorduk ama yine de cinsel hayatımız olmadı. Biz böylesini uygun görmüştük. Ve hani birden bu yakınlığı kurmak hem özel hem de ilk etapta tuhaf bir durummuş gibi geliyor.

Haklısınız, tanımadığınız adamla sevişmek ürkütebilir. O gece olmak zorunda değil ki. Benim 4 senelik sevgilim olmasına rağmen 3 ay sonra olay gerçekleşti 😂

Haklısınız, tanımadığınız adamla sevişmek ürkütebilir. O gece olmak zorunda değil ki. Benim 4 senelik sevgilim olmasına rağmen 3 ay sonra olay gerçekleşti 😂
Peki zorlamadimi ? Yani gerdek gecesinde olmazsa. Ve cevredekiler yada arkadaşlardan birileri sordu mu ilk gece nasıl geçti diye veya sen konuştu mu bunun hakkında birileriyle .. evet tanışacak 1 hafta var o haftada çok yoğun geçecek

Peki zorlamadimi ? Yani gerdek gecesinde olmazsa. Ve cevredekiler yada arkadaşlardan birileri sordu mu ilk gece nasıl geçti diye veya sen konuştu mu bunun hakkında birileriyle .. evet tanışacak 1 hafta var o haftada çok yoğun geçecek
Kimse bu konuda soru sormuyor yani bana soran olmadı 😁

Olumsuza şartlanma. O gece olacak diye bir şart yok. Soran olursa bu bizim özelimiz dersin, yatak odanızı çevrenize anlatmamayi öğrenirsin.

Sizi cok ıyı anlıyorum, ben 1 bucukyıl nısanlı kaldım oncesınde 6 ay flort donemi, bu surec ıcınde bolca gorusme, ama gel gör ki cok korktum, evli olan arkadslarımın bazıları cok rahat gecırmıs, kimisi cok sancılı gecırmıs.. Bız ilk gece yapamadık, cok sukur esım anlayıs la karsıladı, benım hazır olmamı bekledi, balayının 2.gecesı olabildi ancak.. Ne kadar rahat olursanız o kadar iyi.. Aslında korkulacak bısey yokmus dedım, bosuna kendımı kasmısım.. Bu kadar insan zevk alıyorken ben neden korkuyorum dedım.. Iste yıllarca zihnimize kazınan düşünceler yüzünden.. İnsallah nişanlınız da anlayıs lı olur ve sizin hazır olmanızı sabırla bekler..
Çok haklısın eski bir zihniyet yüzünden korkarak evleniyoruz hersey bizim elimizde kimseye bu konuda kulak asmamak lazim

X