Gercekten seviyormu yoksa bosanmalimiyim?

bu adam seni sevmiyo
benimkinin bana yaptıgı gibi, senin ki de arkandan eşyalarını kamyona yükleyip gönderebilir
çünkü sev mi yo

Sizlere cok tesekkür ederim destekleriniz icin suan eve döndüm o evde yokken birkac esyalarimi almak icin bide baktim birkac karton hazirlamis bile dolabimin yarisini bosaltmis :KK57::cry: Sok gecirdim suan ben olsam dokunamazdim dolabini acamazdim bile icim acirdi ama o esyalarimi paketlemis

Sizlere cok tesekkür ederim destekleriniz icin suan eve döndüm o evde yokken birkac esyalarimi almak icin bide baktim birkac karton hazirlamis bile dolabimin yarisini bosaltmis :KK57::cry: Sok gecirdim suan ben olsam dokunamazdim dolabini acamazdim bile icim acirdi ama o esyalarimi paketlemis
yaaa işte görüyo musun? sevmiyo seni canım yaaa gitmen için elinden geleni yapmış.. eve gitmesen kapında kamyonu görcektin benim gibi! ne yapmayı düşünüyosun peki?

Haklisiniz beni evlendigimiz günden beri asagiladi hergün benimde hic kendime güvenim kalmadi gercekten onun dedigi gibi oldugmu düsündüm kendimi degersiz hissettim sizlerinde dedigi gibi kendimden nefret etmeye baslamistim artik arkadaslarim bile demeye baslamisti sana noluyo neden hep kendini kötülüyosun biseyleri yapamayacagini düsünüyorsun diye cünkü ufak seylere bile ben yapamam beceremem diyordum demekki buraya kadar gelmesi gerekiyormus benim anlamam icin salakligima sasiriyorum suan cok aciyor :KK43:

Haklisiniz beni evlendigimiz günden beri asagiladi hergün benimde hic kendime güvenim kalmadi gercekten onun dedigi gibi oldugmu düsündüm kendimi degersiz hissettim sizlerinde dedigi gibi kendimden nefret etmeye baslamistim artik arkadaslarim bile demeye baslamisti sana noluyo neden hep kendini kötülüyosun biseyleri yapamayacagini düsünüyorsun diye cünkü ufak seylere bile ben yapamam beceremem diyordum demekki buraya kadar gelmesi gerekiyormus benim anlamam icin salakligima sasiriyorum suan cok aciyor :KK43:
bazen 3. kişilerin gördüklerini insan olayları yaşarken göremiyo
1 musibet bin nasihattan iyidir derler.. sende böylelikle anlamış oldun

ya bide soruyor musun canım buadam tam bir manyak...
nasıl farkına varmadan evlendin böyle bir insanla...
kurtulmussun şükret .......

Evliliginizin durumu cok vahim. Psikolojik siddet var. Sende hic bir problem yok, söyleyeyim.
Esin problemli. Hemde cok problemli.
Ya bosan, yada gitsin bir psikologa bir baksinlar neyi var. Kesinlikle bu sekilde hayat gecmez, bugün olmadi yarin öbür gün biter bu evlilik, dayanamazsin. Cocukta düsünme lütfen bu adamdan, böcek gibi ezer seni, bosanmak istersin ilerde cocuk arada kalir. Akilli ol lütfen.

Kendisini daha çok seven bir bencil o. Haftanın bir günü mutlu eder 6 günü rezil eder. Bu düzen aynen devam eder.
Ama sen de pek fazla hanımsın.
Hakaretlerine susup sabretmen iyice azitmasina sebep olmuş.
Öküzun neyine hanimlik?

Bilmem bir şans daha vermeli misin ama sadece o değil sen de degismelisin.
Ağzından çıkanı kulağı duyacak hoşgörülü olma.
Önce sen değer vereceksin kendine ki başkası versin.

Canım benim senin gibi birisinin bu adamla ne işi olabilir? Yani tabi böyle şeylere mutlu olunmaz ama çocuğunuzun düşmesi bence hayırlı olmuş. Bazı sahneleri yaşamış biri olarak kaç kurtul, beş kurusunu bile geride bırakma derim. Ne kadar hakkın varsa al, sakın gurur yapma sakın!

Bu kadar aşağıladığı bir kadınla nasıl çocuk yapmış ve siz buna nasıl müsaade ettiniz hiç anlamadım doğrusu. Bu kadar yerin dibine sokulcam ve sonra aynı yastığa baş koycam hadi canım hadiii derler adama! Neyse ki eşyalarınızı kaldırmasından bari sevilmediğinizi anlamışsınız. Arkanıza bakmadan çıkın o evden, uzaklaşın o adamdan! :KK55:

Sen gelinlikler içindeyken yok makyajını beğenmedim yok şöyle yok böyle dediği anda düğün arabasına binmeyip evine gitmeliydin. Aynısı bir tanıdığımın başına geldi ve kız madem beğenmedin,beğeneceğin birini bul dedi çıkarttı yüzüğü düğün falan iptal oldu.

Kızı tebrik ederim , helal olsun. Gelsin bdv deki "bekara karı boşamak kolay " diyen arkadaşlara ders versin. Nişanlıyım 6 ay sonra düğün var ama adam tam bir ömür törpüsü diyen bile ; olumsuz yorum gelince "ama davetiyeler dağıtıldı " diye başlıyor ya konuşmaya , arkadaşınız anlatsın da insan kendi hayatına nasıl sahip çıkar fikir alsınlar.

Bebek isteyerek olmamisti o yüzdende cok tedirgindim hem ameliyat sonrasi korkular ve agrilar acaba zarar geldimi diye hemde evliligimiz yürümedigi icin nasil bir aile olcaz diye korkuyordum o da zaten hic destek olmadi bana karnin catlayacak cok kötü olacak felan dedi igrenerek bakti bana moral vermek yerine yine asagiladi beni ziyaret bile etmedi aramadi dogru dürüst aslinda orda annemler demisti bu adam galiva sevmiyor diye eve döndügümdede agrilarimdan dolayi yataktan kalkamiyordum beni yanliz birakti disariya cikti hep ve ben sanki abartiyoemusum biseyim yokmus gibi davrandi düsündükce yazdikca anliyorum

Bebek isteyerek olmamisti o yüzdende cok tedirgindim hem ameliyat sonrasi korkular ve agrilar acaba zarar geldimi diye hemde evliligimiz yürümedigi icin nasil bir aile olcaz diye korkuyordum o da zaten hic destek olmadi bana karnin catlayacak cok kötü olacak felan dedi igrenerek bakti bana moral vermek yerine yine asagiladi beni ziyaret bile etmedi aramadi dogru dürüst aslinda orda annemler demisti bu adam galiva sevmiyor diye eve döndügümdede agrilarimdan dolayi yataktan kalkamiyordum beni yanliz birakti disariya cikti hep ve ben sanki abartiyoemusum biseyim yokmus gibi davrandi düsündükce yazdikca anliyorum
aynılar biliyo musun?
ben de dış gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.köydeydik o zaman ertesi gün adam bana kalk traktörün römorkunu iticez dedi. doktor da dikkat etmen lazım ağır bişey kaldırma kendini zorlama demişti. sevgiye bak sevgiye :KK11:

görücü usulu mu evlendin.
yoksa bu tarz biriyle insan niye evlensin ki.
özgüven törpüsü mübarek.
adam sana bunları söylerken sen nasıl sustun arkadaşım yahu maşallah sabır taşıymışsın.
sen de yapıştıraydın ya lafları suratına bir bir.
en kısa sürede kurtulman dileğiyle.

öff ne bunaltıcı bir adam. neresinden tutsan elinde kalır. def et. kendine değer ver.

Benim de bir tanıdığımın eşi böyleydi. Karısı güzel olmasına rağmen yok bilmem ne gibi olmuşsun, baskı ile kapandı, ona rağmen ustalık sınavına bile giderken erkeklerle bilmem ne yapmaya mı gidiyorsun demeler, kaldıki kızın kazandığı para ile kayınvalide kendine ev aldı, adam kendine birsürü araç aldı. Kocası başkasına bakmasın diye gece yatağa güzel bir gecelikle gelince maymun gibi olmuşsun, o.puya benzemişsin demeler... Neler neler..
Tabi senin kadar şanslı değildi. Ailecek psikopat bir eve gelin gitmiş. Çocuk olunca ortada, bir de arkasında duran baba olmayınca senelerce çekti kahrını. Sonuç sonunda boşandılar. Ama hala kadın tedavi görüyor..
Kadın güzel kendinden yüksek gördüğü için aslında bu kadar aşağılıyordu. Ben bunu ezeyim de sözüm geçsin psikolojisi.. Böyle ezik hissedip başkasını sindirmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum.

Ne evlat olabilmis, ne es, ne arkadas olabilmismis. Böyle birinden BABA olması da beklenemez. E baba olamiycaksa neden devam edesiniz ki. Şöyle soyliyim kisaca bu adamdan bi CACIK olmaz

X